İ-mom kullanıyorum ben doğru yazdıysam eğer çizgide olmayabilir burda bi ara kullanan kişiler olduğunuda gördüm vitaminde var içinde eğer ilacınızı bulması zorsa bi doktorunuzla konuşun belki değiştirir...Kızlarr doktor bana OSTİMAX balık yağı hapını verdi 2 aydır kullanıyorum fakat bulunması çok zor bitti ve tekrar bulamıyorum ve araştırmamın sonucunda ostimax balığın karaciğerinden yapılıyormuş ay çok çaresiz kaldım ostimaxı getirmelimiyim tekrar yoksa başka bi hap mı kullanmalıyım sizce?
Bulamıyorum ostimax ı(( senin ilacı bir araştırıyım canım çarşamba günü doktora gideceğim ona söylesem başka hap önerir mi acaba
Ben imom kullaniyorum kolayda bulunuyor. Bence sakincasi olmaz ama doktorunuza danisin tabi
Teşekkür ederim cevaplarınız için peki bu balığın kara ciğerindenmi yapılıyor acaba bilginiz var mıBanada doktorum imom vermişti rahatlıkla kullanabilirsin bence.
Öyle yapıyım canım çok teşekkür ederim :)Bi şansını dene en azından yoksa ilacı içemediğin günlerde olur..belirtirsin doktora en azından eş değeri başka bi ilaç bile söylese onu bulamadığında diğerini alırsın canım hem için rahat eder :)
Teşekkür ederim cevaplarınız için peki bu balığın kara ciğerindenmi yapılıyor acaba bilginiz var mı
Ben Ocean Plus kullanıyorum
Ocean plus 1200 mg kullanıyorum. mg yüksek olduğu ve bebek küçük olduğu için 3-4 günde bir içiyorum. Sizin bebek biraz daha büyük o yüzden dr.a sorarak kullanın derim. İçeriğinde karaciğerden yapılmadığı yazıyor nette bakabilirsiniz
Canım doktorum sadece ostimax kullandırıyoben de imom kullanıyorum canım doktoruna danış bu ilaç da aynı görevi görüyorsa doktoruna ismini verebilirsin bulması kolay.
ben de imom kullanıyorum 19 tl fiyatı varCanım doktorum sadece ostimax kullandırıyo
Ay herkes imom kullanıyo ya . Ben ostimax kullanıyoum 24 tl ve heryerde satılmıyo. Zor buluyorum doktoruma değiştir dedim defalarca ama değişmedi mecbur devam ediyorumben de imom kullanıyorum 19 tl fiyatı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?