Kızlar hepinize bir sorum var

insan yedisinde neyse,yetmişinde de odur derler:34:

hımm valla bu konudan cok arkadasın yuvası catırdadı kk dan da bılıyoruz dıkkat et dıyorum sana

Mutemadiyen uyarıyorum sonu iyi olmucak diye ama ciddiye almıyor
Ben kabullenp böyle bı hayat süreceğimi zannetmiyorum ama zaman belki dediğiniz gibi değişirsem olurda bilemem

Mutemadiyen uyarıyorum sonu iyi olmucak diye ama ciddiye almıyor
Ben kabullenp böyle bı hayat süreceğimi zannetmiyorum ama zaman belki dediğiniz gibi değişirsem olurda bilemem

valla bu kocanla arandaki durumu bilemem ama benim taktiğim taktığı seyi kırmak ozamn gözümün döndüğünü anlayıp vazgeciyo....
mesele haftasonu maçları evi zindan mı ediyo bana hoppp digiturkk kutusu nu sallıyorum penceredenn sabah sabah spor haberlerinemi oturuyo kahvaltıdan önce ozamanda bilgisayarı benim için bu kadar basit tabi senin eşin bu tepkilere daha ağır bi cevap verebilir benimki bilio benim sinir katsayımın sınırda olduğunu....
sonuçmu hepsi değişti hemde öyle guzel değiştiki anlatamamm

eger bir kisiyi oldugu gibi Kabul edebiliyorsam ederim. edemezsem, gorusmem ama onu degistirmeye calismam. butun iliskilerimde bu boyle.
okulda 3 samimi arkadastik ama ucumuzde birbirimizden farkli karaktdeydik. diger arkadaslarimiz, siz birbirinizden cok farklisiniz nasil anlasiyorsunuz demislerdi. biz de biz birbirimizi oldugumuz gibi seviyoruz demistik. aradan 10 sene gecti. biz ucumuz hala gorusuyoruz.

Bende artık takıntı halini alan bilgisayar tutkusunu mesela kaç sabahtir kalktığı an nette
Normal diil bence aklı fikri haber borsa ( aldatma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum)
Bir de benim sorun ettigim seyleri önemli görmediği icin onemsememesini
Önemli diilse bile önemseyip oturup konuşmayı becermesini istiyorum cok mü :/

bu bir değiştirilmesi gerekilen huy değildirildir.iradedir..bu durumdan hoşlanmadığınızı anlamasını istiyorsanız bilgisayarı açtığında masa üstüne duvar kağıdı olarak kocaman "birazda bana harcadığın vaktini eşine harca"yazısını yazın..belki iradesini kullanmak için bir başlangıç olabilir..

O sevmediğim huyunun kendine de zararı varsa, bana sinir olması pahasına bir şekilde değiştirmek için elimden geleni yaparım (tabii tatlı dille güzel bir şekilde). Eğer o sevmediğim huyunun kendine bir zararı yoksa çok ısrarcı olmam ama yine de rahatsız olduğumu söylerim.

Slm kızlar
Eşinizin yadasevgilinizin hoşunuza gitmeyen bı huyu varsa değiştirmeye calisirmisiniz yoksa oldugu gibi mı kabul edersiniz ;)

eğer söz konusu sevgilinse, beğenmediğin huyunu değil sevgilini değiştirmeye çalış.. çünkü huyu değişmiş gibi görünse de asla değişmez. evlenince görürsün değişmediğini..
eşinse yapacak bişey yok, ya bu deveyi güdeceksib, ya bu diyardan gideceksin..
unutma, can çıkmayınca huy çıkmaz..

Bende artık takıntı halini alan bilgisayar tutkusunu mesela kaç sabahtir kalktığı an nette
Normal diil bence aklı fikri haber borsa ( aldatma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum)
Bir de benim sorun ettigim seyleri önemli görmediği icin onemsememesini
Önemli diilse bile önemseyip oturup konuşmayı becermesini istiyorum cok mü :/

havada bulut sen bunu unut yakında sende şuan önemsediğin şeyleri önemsemiyor olacaksın :D

Hic ugrasma derim ben esimi 4 senedir degistiremedim neler dedim neler yaptim sonuc sifir baktim olmuyo biraktim kendi haline :47: en iyisi bosver oyle kabul etmekten baska care yok yoksa yipranan sen olursun ...

sevgilimse uğraşmam, ayrılırım. eşimse ve çocuğum varsa da uğraşmam, kabullenirim. bana zarar vermediği sürece tabii.

Back
X