canım çogu şey banada uyuyor bende kafam bakışlarım yerde yürrm ve kendime kzp bunudüzelttim dik bakışlarım dik karşıya bakarak yürüyorum bazen yine yere bakıyorum ama karşıdan gelen kişi-ler çok dikkatle bakıyorlar diye utanıp egiyorum ark kafamı...bazen elimde telefonlla ugraşırım dışarıda sebepsiz yere nedenini çözemeim henüz...insanların gözlerinin içine bakarrak konuşuyorum artk:) cogu kişiye göre havalı8 çogukişiye göre mazlum duruyorum ama şu var benim yüzümde hep bir masumluk çekinenlik var bunu aşamyorum simam öyle beni ilk tanıyan biri bile saf temiz saf güzelligi var diyor ve buda sanırm çekingen olarak yanısyor olabilir çevreme..bende başladgm kitapların hepsi olmasada yarım bıraktıgım oluyor..veee bana slm vermiyene bende asla slm vermem, konuşmayanla konuşmam o konuda seviyorum kendimi degeri kadar deger veriyorum ama dostumada dost cana yakınım...şuda var çözemedim mesela 2 arkadaşm var 2siylede 10yıldr dostum birniin yanındaa kendimi çok rahat his ederken esprilerr gülüşmeler söyledigm şeyler yaptıklarım ona göre mükemmelken diger arkdşmn yanında rahat his edemiyorum kendimi kendim olamıyorum neden blmiyorum..iyiki böyle bir konu açtın :))))))
Son düzenleme: