Şişli Memorial Hande Hn. hastasıydım. Lakin orda doktor seçseniz bile tüm doktorlar tüm hastalar için hergün toplantı yapıyorlar bir ekip çalışması diyebilirim. Transferi şu doktor yapsın istiyorum da diyebiliyorsunuz yani. Bilgilendirmeleri ve hastayla ilgilenmeleri çok beğendim. Son teknoloji zaten herşey. SGK işlemiyor, herşey özel, ilaçlar dahi reçetesiz. İlaçlar için bizim oralardan başka yerden alırım dersen sakın bulaşma. Hastanenin yanında parkın içinde bir eczane var fiyat olarakda en uygun. Ki heryerde zor bulunan ilaçlar. O yüzden ordan alıp evine git, o hataya ben düştüm.
Gel gelelim sonuca. Sonuç Negatif oldu malesef. Dondurulmuş embriyolarım vardı ekim 2015de tekrar deneyecektim. Lakin tıbbın olmaz dediği bebeğim kendiliğinden oldu. Şuan 3 aylık hamileyim.
Tüp bebek deneyeceksen mutlaka orayı tavsiye ederim ki, bende çevremde gidenler üzerine gitmiştim. Aslında birazda şans, Allahın takdiri herşey. Ben artık buna inanır oldum. Sormak istediğin başka birşey olursa seve seve yardımcı olurum...