allah senı ne yapmasın kız saskın1 ay önce ayrıldık. Hiçbir şekilde ne o yazdi nede ben.. Ama 5 dk önce tutamadim kendimi mesaj attim. Nasılsın diyeoda gördü whatsapp ta baya bi çevrim içi durdu durdu çıktı salak kafam aptal kafam
hayat boyle ne kadar deger goruyosan o kadar asırı asık olmaya bakma armut gıbı kalıyoruz sonta mantıklı tanımaya calıs onun sana tepkısını olc surundur gercekten sana eger verıyosa degerı kadar walla bak 2009 dan bu yana edındıyım tecrube cunku erkeklerde surunmeyı sevıyo tek kadınlar degıl bakmaEn çok ne koyuyor biliyo Musunuz kızlar :/ aşkı Sevgi'yi diktir et.. Sürekli yanında olan insan, sürekli konuştuğun, mesajlastigin insan.. Birlikte biryerlere gittiğin insan. Hatta beraber uyuduğun insan gün geliyo cevap dahi atmiyo
bu huy degıl kı tabıkı sev ama sana deger veren ınsanları onu unutmaya basla benceBen elimde olmayınca seviyorumbu huyumu değiştirmeliyim
Ayrılık sebebiniz neydi canım dönmeyecek kesin diye yorumlar var? Sizi bu kadar imkânsız yapan nedir?1 ay önce ayrıldık. Hiçbir şekilde ne o yazdi nede ben.. Ama 5 dk önce tutamadim kendimi mesaj attim. Nasılsın diyeoda gördü whatsapp ta baya bi çevrim içi durdu durdu çıktı salak kafam aptal kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?