Kızlar herşeyi berbat ettim ya :(

Bosverrrr...

Ne olmus yani? Icinden gelmis yazmissin, o da cevap vermemis. Salla. Yapcak bisey yok. Zaten seni birakip gitmis, senden vazgecmis bi adam. Gurursuz da demis zamaninda. Onun mu gozunden dusecegin icin korkuyorsun? Veya kendini kucuk dusmus goruyorsun? Aklinda olacakti, yazsam ne olurdu acaba diyecektin. Simdi artik gordun biliyorsun. Ha yarin obur gun cevap yazabilir. o da skildigi veya egolarini tatmin etmek istedigi icin olabilir. Yazmazsa, anla ki o kendine yeni birini coktan bulmustur. O yuzden, hic pisman olma. Ama artik sende unutmaya ve hayatina devam etmeye calis.

Son kez bir şansını denemiş olmuşsun, boşver. Onu özlediğinde kendine bunu hatırlat. Bir cevap bile atmamıştı de...

En çok ne koyuyor biliyo Musunuz kızlar :/ aşkı Sevgi'yi diktir et.. Sürekli yanında olan insan, sürekli konuştuğun, mesajlastigin insan.. Birlikte biryerlere gittiğin insan. Hatta beraber uyuduğun insan gün geliyo cevap dahi atmiyo

1 ay önce ayrıldık. Hiçbir şekilde ne o yazdi nede ben.. Ama 5 dk önce tutamadim kendimi mesaj attim. Nasılsın diye oda gördü whatsapp ta baya bi çevrim içi durdu durdu çıktı salak kafam aptal kafam
allah senı ne yapmasın kız saskın olsun bı daha yapma bosver gıtsın :)

Icli disli bir sekilde olmayan basit bir nasilsin olmus ise, yoluna devam et, tekrar yazarsan bunun "yanlislikla" oldugunu da söyleyemezsin

Olur öyle, bizde yaptik sonra halimize güldük.

hayat boyle ne kadar deger goruyosan o kadar asırı asık olmaya bakma armut gıbı kalıyoruz sonta mantıklı tanımaya calıs onun sana tepkısını olc surundur gercekten sana eger verıyosa degerı kadar walla bak 2009 dan bu yana edındıyım tecrube cunku erkeklerde surunmeyı sevıyo tek kadınlar degıl bakma

Ben elimde olmayınca seviyorum bu huyumu değiştirmeliyim

Neden ayrıldınız ki ? İki dünya bir araya gelse dönmeyecek şekilde seviyorsa senindir sevmiyorsa yol ver gitsin mesajda gitmiş olan olmuş artık nedeyim !

Ortada bir şey yok ki berbat edesiniz. Sizi düşünmeyen, size cevap vermeyen biri için kendinizi üzmeyin.

1 ay önce ayrıldık. Hiçbir şekilde ne o yazdi nede ben.. Ama 5 dk önce tutamadim kendimi mesaj attim. Nasılsın diye oda gördü whatsapp ta baya bi çevrim içi durdu durdu çıktı salak kafam aptal kafam
Ayrılık sebebiniz neydi canım dönmeyecek kesin diye yorumlar var? Sizi bu kadar imkânsız yapan nedir?

İki gün önce bende yapamam edemem diyordum nasıl engellerim yapamam derdim burda herkes bana engelle demişti yapamamıstım iki gün önce 1 buçuk ay önce ayrıldığım adamın gerçekten engellenmesi gerektiğini kendi gösterdi. Ve engelledim bana mesaj atmış bunu yapmayacaktın Hoşçakal diye. Umrumda değil ya ilk gün kötü oldum ama şimdi onu görmüyorum en azından kafam rahat. Oda beni engellemiş her yerden. Bıçak gibi kesmek lazımmış oysa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…