uff salak yazıp engelle bence cınım
Aslı'nda imkansız bişey yok. Ne bir küfür ne bir hakaret.. Ne aldatma vs öyle şeyler geçmedi aramızda. Ama ayrıldıktan iki üç gün sonra ben yalvarmistim ona rağmen dönmedi. Ben onu kendi sorunlarimla bunaltmiştim vs. ÖyleAyrılık sebebiniz neydi canım dönmeyecek kesin diye yorumlar var? Sizi bu kadar imkânsız yapan nedir?
Ben sinirlendim engellemistimSildim ama engellemek gerek mi ki ?
Daha uğraşmam zatenBen sinirlendim engellemistim
ama yalvarmana ragmen donmediyse ugrasma kendini bukadar dusurme bence
3-5ay sonra unutursun kimse vazgecilmez degildir
Değiştiğine inanmadan dönmez canım. Buna ikna olması da imkansız. Çünkü o korkmuş senden. Geleceğinizden endişeye düşmüş. Onu etkilemen lazım. Bu da çok zor işAslı'nda imkansız bişey yok. Ne bir küfür ne bir hakaret.. Ne aldatma vs öyle şeyler geçmedi aramızda. Ama ayrıldıktan iki üç gün sonra ben yalvarmistim ona rağmen dönmedi. Ben onu kendi sorunlarimla bunaltmiştim vs. Öyle
O kadar uğraşmaya değmez be :)Değiştiğine inanmadan dönmez canım. Buna ikna olması da imkansız. Çünkü o korkmuş senden. Geleceğinizden endişeye düşmüş. Onu etkilemen lazım. Bu da çok zor iş
Aslı'nda imkansız bişey yok. Ne bir küfür ne bir hakaret.. Ne aldatma vs öyle şeyler geçmedi aramızda. Ama ayrıldıktan iki üç gün sonra ben yalvarmistim ona rağmen dönmedi. Ben onu kendi sorunlarimla bunaltmiştim vs. Öyle
Öyle yapıcam teşekkür ederim ..Bak canım sorunlarım ile bunaltım ,yok şöyle yapsaydım daha farklı olurdu. Formül istiyorsan söyliyim dimdik durursan kendi değerini ve özsaygını korursan emin ol adam olan yanından gitmez ! Giden kişiler ise amaçları farklıdır o yüzden salla gitsin. Tecrübe diyip geçip gidicen.
Ben de sevdiğimi kaybettim. Facesini bile değişti düşün. Beğenmelerde ismim var diye mi yaptı neden yaptı bilmiyorum. 3ay oldu ayrılalı.O kadar uğraşmaya değmez be :)
Unutabildin miBen de sevdiğimi kaybettim. Facesini bile değişti düşün. Beğenmelerde ismim var diye mi yaptı neden yaptı bilmiyorum. 3ay oldu ayrılalı.
Amaan gecin bu kliseleri.. Ayrildigin herif niye yaninda oluyomus her zaman? Ne vasifla yani.. Edebiyat yapmış..Kendisi diyordu bana durup dururken ayrılsak bile hep yanındayım diye.. Yanımda olacak Ada'ma bak daha cevap atmaya tenezzül etmedi
Bilmiyorum arkadas olarak diyordu bende inanmistim.. Hadi tamam olmasin ama insan cevap vermeye dahi tenezzül etmez miAmaan gecin bu kliseleri.. Ayrildigin herif niye yaninda oluyomus her zaman? Ne vasifla yani.. Edebiyat yapmış..
Umursamaz davranmak hakaretten bile kotudur bazen.. O da ya bu yuzden yapiyor ta da gercekten umursamiyor..Bilmiyorum arkadas olarak diyordu bende inanmistim.. Hadi tamam olmasin ama insan cevap vermeye dahi tenezzül etmez mi
Ben onu sorunlarim ile boğmuştum biraz.. Birde eski calistigimiz yerdeki kızın(bende taniyorum) hesaplarina felan baktigini yakaladim ordan basladi o bu derken ayrıldıkBi de belki kirici seyler yasandiysa başa sarmak istemiyor olabilir..
Onun hatalari olmadi mi peki sen bogarken? Suc sende mi komple yani?Ben onu sorunlarim ile boğmuştum biraz.. Birde eski calistigimiz yerdeki kızın(bende taniyorum) hesaplarina felan baktigini yakaladim ordan basladi o bu derken ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?