Kızlar herşeyi berbat ettim ya :(

uff salak yazıp engelle bence cınım

ben olsam seni insan yerine koydum iyi olup olmadigini merak ettim yazdim sana geri donme dusundesinde oldugumu saniyosan cok heveslenme
sukurki insanim goruyorumki sen degilsin neyse uzatmaya gerek yok sen anlamazsin bye

ben bunu yaptim eski sevgilime
yaradimi yaradi engelledim onu o ara baska biriyle gorusuyodum sonra bi baktim faceden yazmis taaa aradan 6ay gecti dusun bende cok mesefali konustum suan hala konusuyoruz ama sevgili olarakmi degil heralde (oda baska bi konu)

Ayrılık sebebiniz neydi canım dönmeyecek kesin diye yorumlar var? Sizi bu kadar imkânsız yapan nedir?
Aslı'nda imkansız bişey yok. Ne bir küfür ne bir hakaret.. Ne aldatma vs öyle şeyler geçmedi aramızda. Ama ayrıldıktan iki üç gün sonra ben yalvarmistim ona rağmen dönmedi. Ben onu kendi sorunlarimla bunaltmiştim vs. Öyle

Değiştiğine inanmadan dönmez canım. Buna ikna olması da imkansız. Çünkü o korkmuş senden. Geleceğinizden endişeye düşmüş. Onu etkilemen lazım. Bu da çok zor iş

Değiştiğine inanmadan dönmez canım. Buna ikna olması da imkansız. Çünkü o korkmuş senden. Geleceğinizden endişeye düşmüş. Onu etkilemen lazım. Bu da çok zor iş
O kadar uğraşmaya değmez be :)

Bak canım sorunlarım ile bunaltım ,yok şöyle yapsaydım daha farklı olurdu. Formül istiyorsan söyliyim dimdik durursan kendi değerini ve özsaygını korursan emin ol adam olan yanından gitmez ! Giden kişiler ise amaçları farklıdır o yüzden salla gitsin. Tecrübe diyip geçip gidicen.

Öyle yapıcam teşekkür ederim ..

Sosyal ağlar, telefon vs heryerden engelledim... Bütün resimleri sildim

Bilmiyorum arkadas olarak diyordu bende inanmistim.. Hadi tamam olmasin ama insan cevap vermeye dahi tenezzül etmez mi
Umursamaz davranmak hakaretten bile kotudur bazen.. O da ya bu yuzden yapiyor ta da gercekten umursamiyor..
Gerci karakterini bilemiyorum, en dogru sen analiz edebilirsin bize gore..

Boş ver canım sen unutmaya bak inşallah sana onu unutturacak biri çıkar da mutlu olursun

Ben onu sorunlarim ile boğmuştum biraz.. Birde eski calistigimiz yerdeki kızın(bende taniyorum) hesaplarina felan baktigini yakaladim ordan basladi o bu derken ayrıldık
Onun hatalari olmadi mi peki sen bogarken? Suc sende mi komple yani?
Baska kizin hesabina bakip bir de uste mi cikti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…