Belittilerin boş olduğunu anladım sonundaGördün mü o kadar kişiye cevaplar verdin duymadın bizi engeller yedin
Merhaba yumurta çatlamasını öyle fiziksel olarak hissetmek pek mümkün değil yıllarca adet olduk hepimiz ben hiç hissettiğimi hatırlamam sizde de belki fazla farkındalıkla takiple böyle bir his gelişmiş olabilirMerhaba benimle de bilgi paylaşırsanız çok sevinirim
Doktora gözüktüğümde yumurtam 17-18 mm boyutundaydı sol taraftaydı ertesi gün akşam sol tarafımda adet olacakmışım gibi bir ağrı oldu çatladı diye tahmin ediyorum o gün ve ertesi gün ilişkiye girdik eşimle o gün çatladığını varsayarsak 1 hafta oldu göğüsümün üst kısmında acı hissediyorum bazen sol kasığımda yanma hissediyorum yatarken falan sanki başım dönüyormuş eşyalar dönüyormuş gibi oluyor enerjim düştü bi kaç gündür iştahım yok sizce neden
Ben de 29 ocakta ikinci aşılamamı oldum. Kasıkta hafif hafif ara ara batma hissi yaşıyorum. Yaşım 36. 2 yıla da yakındır hamile olamadığım için ( üstelik neden çocuğum olmuyor diye doktora gittiğimde yarım rahim tek tüplü olduğumu öğrendim) şuan hamilelik belirtisi arıyorum. Hırçınlığınızı okudukça kahroldum. Arkadaşların sabırlarına da hayran kaldım. Bu arada cpt olaylarına bittimBelittilerin boş olduğunu anladım sonunda
Sağlıkla afiyetle ve kolaylıkla…Ben de 29 ocakta ikinci aşılamamı oldum. Kasıkta hafif hafif ara ara batma hissi yaşıyorum. Yaşım 36. 2 yıla da yakındır hamile olamadığım için ( üstelik neden çocuğum olmuyor diye doktora gittiğimde yarım rahim tek tüplü olduğumu öğrendim) şuan hamilelik belirtisi arıyorum. Hırçınlığınızı okudukça kahroldum. Arkadaşların sabırlarına da hayran kaldım. Bu arada cpt olaylarına bittimneyse sonuç olarak esip gürlemeden sonra durgunlaştınız. Beni de umarım terslemezsiniz. Ben de kendi deneyimden bahsedip size doktora gitme tavsiyesinde bulunacağım. Bu uzun süren lekelenmeler çikolata kisti belirtisi olabilir. Ben de ilk bu belirtiyle neden oluyor diye doktora gitmiştim. Umarım hepimizin bir an önce sağlıkla afiyetle bebekleri olur. Sağlıcakla kalın.
Teşekkür ederim bilgin için ben orgazım olduğum gün lekelenmem başladı 6 gün adet oldum adete çevirdi orgazım tetiklemiş diye düşünüyorum daha önce böyle birsey yaşamadım ben o an lekelenme sandım vücüdum adet olmaya çalışıyormuş stres de büyük etken olduğunu düşünüyorum bu hamileli kalma sürecindeBen de 29 ocakta ikinci aşılamamı oldum. Kasıkta hafif hafif ara ara batma hissi yaşıyorum. Yaşım 36. 2 yıla da yakındır hamile olamadığım için ( üstelik neden çocuğum olmuyor diye doktora gittiğimde yarım rahim tek tüplü olduğumu öğrendim) şuan hamilelik belirtisi arıyorum. Hırçınlığınızı okudukça kahroldum. Arkadaşların sabırlarına da hayran kaldım. Bu arada cpt olaylarına bittimneyse sonuç olarak esip gürlemeden sonra durgunlaştınız. Beni de umarım terslemezsiniz. Ben de kendi deneyimden bahsedip size doktora gitme tavsiyesinde bulunacağım. Bu uzun süren lekelenmeler çikolata kisti belirtisi olabilir. Ben de ilk bu belirtiyle neden oluyor diye doktora gitmiştim. Umarım hepimizin bir an önce sağlıkla afiyetle bebekleri olur. Sağlıcakla kalın.
Orgazm lekelenme mi yapiyomus o zaman benim gun asiri lekelenmem lazim. Lekelenmenin baska bi nedeni vardir bence orgazmina denk gelmistir hormonlarina tekrar baktir enfeksiyon durumunu gözden gecirsinler genel bi kontrole git diger ayda aynı seyleri yasarsan orgazm degildir o benceTeşekkür ederim bilgin için ben orgazım olduğum gün lekelenmem başladı 6 gün adet oldum adete çevirdi orgazım tetiklemiş diye düşünüyorum daha önce böyle birsey yaşamadım ben o an lekelenme sandım vücüdum adet olmaya çalışıyormuş stres de büyük etken olduğunu düşünüyorum bu hamileli kalma sürecinde
Polip miyom kist varmı git baktır tüm kan değerlerine. En ufacık bir etken bile etkiliyor. Sağlıklı bir gebelik için herşeye baktırTeşekkür ederim bilgin için ben orgazım olduğum gün lekelenmem başladı 6 gün adet oldum adete çevirdi orgazım tetiklemiş diye düşünüyorum daha önce böyle birsey yaşamadım ben o an lekelenme sandım vücüdum adet olmaya çalışıyormuş stres de büyük etken olduğunu düşünüyorum bu hamileli kalma sürecinde
İlk defa yaşadım bende o yüzden şaşırdım tekrarlarsa giderim bakalım birdeki döngüye artıkOrgazm lekelenme mi yapiyomus o zaman benim gun asiri lekelenmem lazim. Lekelenmenin baska bi nedeni vardir bence orgazmina denk gelmistir hormonlarina tekrar baktir enfeksiyon durumunu gözden gecirsinler genel bi kontrole git diger ayda aynı seyleri yasarsan orgazm degildir o bence
bende bundan önce yumurtamın çatladığını falan anlamazdım glukofen diye bir ilaç kullanıyorum belkide o hassaslaştırdı çünkü doktor 1-2 güne çatlar dedi ve ertesi günü gerçekten sol tarafımda ağrı hissettimMerhaba yumurta çatlamasını öyle fiziksel olarak hissetmek pek mümkün değil yıllarca adet olduk hepimiz ben hiç hissettiğimi hatırlamam sizde de belki fazla farkındalıkla takiple böyle bir his gelişmiş olabilir1 haftada döllense dahi belirti göstermesi çok zor ama bünye meselesi tabii baş dönmesi bir belirtidir normalde. Zaten hesabınıza göre 1 haftaya regl olacaksınız o sürede stressiz kalıp kendinizi dinlemeye biraz ara verin zaten varsa sa ona yapacağınız en büyük iyilik stressizce beklemek
Yok canım çok şükür öyle şeyler daha önce gittiğimde temiz çıktıPolip miyom kist varmı git baktır tüm kan değerlerine. En ufacık bir etken bile etkiliyor. Sağlıklı bir gebelik için herşeye baktır
özellikle sebepsiz infertilitede biliyorsun bir engel yok o yüzden düşünmeye engel olamıyorum. diğer türlü olsa başka sıkıntı böyle olsa ayrıyaaa ben de öyleyimbu bile etkiliyor bence ama düşünmediğim tek bir saniye yok
bir aydada çıkabiliyor oluşabiliyor belli olmuyor böyle şeyler canım gitmekten zarar gelmez araştırıp kendine bir doktor bulup gidebilirsinYok canım çok şükür öyle şeyler daha önce gittiğimde temiz çıktı
Merhaba rabbim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah darısı isteyen herkesin başına sizin bel ağrınız eğilince aşağı bölgede kırılacakmış hissimi oluyordu ve kaç gün sürdü bendede oldu bir iki gün sürdü o ağrı sanki çok iş yapıp belim ağrıyormuş gibiCanım ben iki yıldır deniyorum olmuyordu iki yılın sonunda artık kafaya takmıcam dedim o ay hiç üstüme almadım ama eğilip kalktıkça yada kendimi yordukça belimin ortası ağrıyordu normalde çok yaşamam o ağrıyı çok farklı bir ağrıydı ama yinede yoktur bence bu zamana kadar olmadı şimdi mi olacak dedim idrarım da farklı mayhoş bi koku vardı yakın zamanda arkadaşım da gebe kalmıştı ona sordum hani böyle bi koku yaşadın mı dedim evet bende yaşadım dedi bana test yap belki vardır diye zorladı ama bu arada üç gün geçti günümden ve belim çok ağrıyordu azıcık kendimi yorsam dahi test yaptım gözlerime inanamadım ilk defa çift çizgi gördüm hayatımda ben şokyani lafın kısası olmaz dediğin anda oluyor olur dediğinde de olmayabiliyor herşeyin vakti zamanı var rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler mübarek ayların hürmetine tez zamanda nasip etsin isteyen herekese
ben regl oldum bu ay da olmadı artık düşünüp moralimi bozmamaya karar vredim olursa olur allahın takdiri psikolojim bozuldu cunku cok sabah kanamayı görünce ağlayasım geldi resmenözellikle sebepsiz infertilitede biliyorsun bir engel yok o yüzden düşünmeye engel olamıyorum. diğer türlü olsa başka sıkıntı böyle olsa ayrı
Canım gebe kaldığım ay düşük yaşadım ama o ay hep belim ağrıdı belki de düşük olacağına işaretti belki de tutunamadı onun ağrısı bilemiyorum ama çevremde kimden duysam belim ağrıyor kırılacak gibi bi ağrı diyor net bişey diyemem güzelim yaMerhaba rabbim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah darısı isteyen herkesin başına sizin bel ağrınız eğilince aşağı bölgede kırılacakmış hissimi oluyordu ve kaç gün sürdü bendede oldu bir iki gün sürdü o ağrı sanki çok iş yapıp belim ağrıyormuş gibi
Aa çok geçmiş olsun rabbim tekrar sağlıklı bir bir bebek nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallahCanım gebe kaldığım ay düşük yaşadım ama o ay hep belim ağrıdı belki de düşük olacağına işaretti belki de tutunamadı onun ağrısı bilemiyorum ama çevremde kimden duysam belim ağrıyor kırılacak gibi bi ağrı diyor net bişey diyemem güzelim ya
Canım ne yaptın sonuç nedirSelam kızlar, bu ay 3. denememiz ve 3 aydır temiz beslenerek vücudumu hazırlıyorum. Ama bu ay daha önce hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum, takvimim ve belirtilerim şöyle:
• Döngüm: 7 Ocak’ta adet oldum. 19.20Ocak ve çatlama günlerini (15.17.23 Ocak) değerlendirdik.
• Ağrı Değişimi: 21 Ocak gibi başlayan çok şiddetli kasık ve karın ağrılarım şu an hafifledi ama "iğne batması" şeklinde devam ediyor. Tam "nokta atışı" sağ tarafımda hissediyorum.
• Doluluk Hissi (En Garibi!): Hayatım boyunca hiç yaşamadığım bir şey var; idrarımı yapsam da geçmeyen o "donmuş" doluluk hissi rahmimde sabit kaldı. 2 gündür sanki orada hep bir baskı var.
• Vücut Sinyalleri: Sabahları yüzümde çok farklı ciddi bir ödemle uyanıyorum. Ayağa kalkınca ani baş dönmelerim ve vücut ısımda artış var.
• Uyku ve Hassasiyet: aşırı bir uyku baskısı var, kafamı koysam gideceğim gibi bi his Üstelik çok duygusalım, her şeye ağlayasım geliyor ve dün gece yarısı dayanamayıp menemen aşerdim!
Bu 3 aylık süreçte korunmayı bıraktıktan sonra ilk
ay ayın 13. İkinci ay ayın 9 su bu ay üçüncü ay ayın 7 sinde adet oldum korunmayı bıraktıktan sonra dönğüm de bi kaç gün olarak değişti normalde sabit di adet günüm ayın 13 işi
Daha önceki aylarda böyle şeyler yaşamadım, bu belirtiler yumurtlamadan hemen sonra başladı ve kesilmedi. Aranızda bu "idrarla geçmeyen doluluğu" ve "nokta atışı batmaları" yaşayıp pozitif gören var mı? Test için henüz erken mi, ne dersiniz?
Negatif yaşadım o ayCanım ne yaptın sonuç nedir
Rabbim kalbine göre versin inş güzel saglıklı hayırlı tatlı bebişlerim olsun inşNegatif yaşadım o ay
Amin canım ya artk kafamdan sildim çünkü çok düşününce kendimi yorduğunu yıprattığımı fark ettim zaten yaşım da genç bi saglıksal sıkıntım da yon 4 aydır deneme sürecindeyiz o yüzden bu konuyu hiç umursamamak oluruna bırakmak en iyisiRabbim kalbine göre versin inş güzel saglıklı hayırlı tatlı bebişlerim olsun inş