Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

Neden takiliyorusunuz ki
Benim 2 abim birde erkek kardeşim var sürekli yanımda farklı bir erkek görüyor millet ozaman bende kafama takayım
Kimin ne dediği dedikodusu umrumda değil .

Tertemiz siyirmis kafasında kuruyor kendi yazıp kendi oynuyor. Bence komşu falan da yok varsada hiç zannetmiyorum işini gucunu birakip böyle birisiyle ugrasacak.

Yine benzer takıntıyla açılmış bir konu. Bakın bunları takıntınızdan dolayı düşünüyorsunuz ve bunu da rahatlamak için yazdınız ama bu rahatlama sizi kısa süreli rahatlatacak ve sonra benzer başka şeye yine takılcaksınız. Bir tane de çocuğunuz var en azından onun için tedavi olun. Annenin ruh sağlığı iyiyse çocuk da iyi olur. Çocuğunuza sarfedeceğiniz enerjiyi saçma düşüncelere harcayarak ziyan ediyorsunuz.Kendinize yazık etmeyin.
Ben sizi anlıyorum. Burada söylediklerinizle dalga geçilmesi de sizi oldukça incitmiş olmalı çünkü bunları elinizde olmadan düşünüyorsunuz ve rahatlamak için çözüm arayışıyla buraya yazıyorsunuz. Buradaki insanlar sizi tanımıyor peki ya yakın çevreniz? Onların yanında da böyle saçma düşüncelere takıp soru sorarsanız ki sormuşsunuz eşinize, annenize, onların gözünde saçmalıyor diye küçük düşebilirsiniz.
Silkelenin kendinize gelin ve tedavi olun.

Valla şükür sen gibi rahat biri değilim
Siz de rahat olun, bakın ozaman nasıl rahatlayıp, o düşünceleri kafanızdan atacaksınız hatta pamuk gibi olacaksınız.
Ama onun için önce takıntılarınızla ilgili ciddi bir yardım alın. Sadece psikiyatrik değil, beraberinde psikolojik yardım alın.

Pes artık..

O komşunuz size herhangi biri ya da diğer komşularınız hakkında birşey söylese inanır mısınız? Öyle bakın olaya herkese herkesi bilir. Takılmayın.

Ben kendimi bildikten sonra isteyen istediginiz desin

Kızlar üstüme gelmeyin takıyorum elimde degilki kiminiz taktığım için altında bisey aramışsınız kiminiz deli yerine koymuşsunuz günahımı almayın sizinde başınıza gelebilir kim ortada bisey yokken takmak ister bende diyorum suçum yokken kimse adımı çıkaramaz diye ama sonra sâr bastan bu benim elimde değil anlayın nolur allah aşkına

Niye bu kadar takmışsınız ki eşiniz çevrenizdekiler sizi tanımıyor mu bu kadar ki dert edindiniz eşiniz bilmiyor mu ailenin size geldiğini sonrası da boş kim ne derse desin takmayın boşverin

Deli yerine koymak nedir, hastalık bu ve tedavi olmanız gerekiyor bu kadar.
Hatta burada "Sen tedavi ol, senin ihtiyacın var sen ol" falan diye birbirinize bunu hakaret yöntemi olarak kullandığınızı okuyorum birkaç üye ile, önce bu bakışınızı değiştirin çok ayıp.

Ben bipolar bozukluk hastasıyım ve düzenli antipsikotik ilaçlar alıyorum, gerektiğinde tehlikeli dönemlerde aylık psikoterapilerle de destekleniyorum; beynim böyle çalışıyor söküp atamam ancak tedavimi ihmal etmiyorum ve çoğu sağlıklı, aklı başında olduğunu iddia eden insandan kat ve kat daha kontrollü, psikolojik olarak sağlam ve kendimin farkındayım. Siz de farkında olun. Tedavi gördüğünüzde bu sizin elinizde olacak, onu diyorum.

Tedavi görmek, deli olmak manasına gelmiyor.
Aksine çoğu kez "Ben süperim, benim hiç psikolojik sorunum yok" diyenlerden çıkıyor çoğu sorun, kötülük. Ayıp değil, günah değil. Kendinize de deli gözüyle bakmayın, kimsenin böyle bir söylemi olmadı, bu sizin kendi bakışınız.

Ben abi diyorum evet babamın kuzeni oluyo onlar abiden falan anlamazki
Demek ki abiniz değilmiş.Yani öz abiniz değil.Siz öyle yazınca insanlarda tuhaf karşıladı yani nasıl abisi ile ilgili böyle düşünür diye.Ayrica sizi her gördükleri erkekle yakistiracak insanlar ise sizin yapabileceğiniz bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…