- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Butterfly1111111
-
Burda konu açıp insanlarla kafa buluyorsunuz gibime geldiEvet var yani doktor öyle demişti mideden nasıl hasta olunur sende psikolojikmen hastasın demişti
Tertemiz siyirmisÇok ilginçsiniz gerçekten. Sağlıklı düşünemiyor dahi olsanız şunu düşünün rahatlarsınız belki. O kişiler bu kadar dedikoducuysa o gün ablanızın nikahı olduğunu da çok iyi biliyorlardır. Nikahlarda ve düğünlerde de evlerin kalabalık olması normal. Ablanızın nikah günü eve erkek atacak haliniz yok ya.
Siz onların huylarını bilseniz emin olun sizde takarsınız yukardaki komşuya kargocu sürekli geliuo diye resmen kargocuyla yakıştırma yapmaya calisiyodu
Yine benzer takıntıyla açılmış bir konu. Bakın bunları takıntınızdan dolayı düşünüyorsunuz ve bunu da rahatlamak için yazdınız ama bu rahatlama sizi kısa süreli rahatlatacak ve sonra benzer başka şeye yine takılcaksınız. Bir tane de çocuğunuz var en azından onun için tedavi olun. Annenin ruh sağlığı iyiyse çocuk da iyi olur. Çocuğunuza sarfedeceğiniz enerjiyi saçma düşüncelere harcayarak ziyan ediyorsunuz.Kendinize yazık etmeyin.Kızlar merhaba ben ömrümün belki yarısını depresyon takıntiyla geçirdim senelerce farklı antidepresan hiç biri ise yaramadı sürekli birilerinin benim hakkımda ne düşündüğü ne dediği ağzımdan çıkan laftan korkuyorum normal gelen bir sözüm sonrasında keşke demeseydin ya yanlış anladıysa ya söyle böyle hiç bir zman mutlu olamıyorum hamile kalamıyordum şuanda hamileyim onun sevincini bile yaşaamıyorum bu takıntı yüzünden her girdigim isten çıktım birisi gülerek bisey dese artniyet olarak dusunuylrum hiç iş yapasım gelmiyo kalkasım .iftira atarlar ne biliyim birleri hakkımda yalan konuşur bu bunu niye dedi .Çok mutsuzum napcam ben böyle((
n önde
Siz de rahat olun, bakın ozaman nasıl rahatlayıp, o düşünceleri kafanızdan atacaksınız hatta pamuk gibi olacaksınız.Valla şükür sen gibi rahat biri değilim
Pes artık..Kardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Ben kendimi bildikten sonra isteyen istediginiz desinKardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Hastasınız, bakın doktorun okb dediğini söylüyorsunuz ve birkaç ilaç almış fayda yok demiş bırakmışsınız belli. Psikoterapi niçin almıyorsunuz? Maddi durumunuz mu yok yoksa bu tarz şeyler sizin için pek bir şey ifade etmiyor mu? Çekmesi kolay mı geliyor yani de böyle kendinize eziyetle yaşıyorsunuz?
Aynı zamanda gerektiğinde ilaç desteği de verebilecek ve düzenli terapi alacağınız bir psikiyatra gidin. Daha önce takıntılı zorlamalı düşüncesi olanlarla, bu bozukluğu yaşayanlarla çalışmış birini tercih edin araştırın. Sizin düşüneceğiniz esas şey bu, halinizin farkında olmak ve bunun destek almak. Komşunun tekinin hakkınızda ne diyeceği ya da kkdakiler bir şeyler demiş ben de onlara beddua edeyim, şöyle de laf sokmaya çalışayım filan değil. Yazık ki söylenen lafların sizde ettiği tesir kadar sizin ettiğiniz lafların bize bir tesiri yok. Nitekim halinden bihaber acınası bir hasta gözüyle bakıyoruz size. Şahsen ben öyle bakıyorum, haliniz acınası, söyledikleriniz de gülünç. Böyle gülmekle acımak arası bir şey uyandırmaktan öte değilsiniz.
Bir an önce okb üzerine çalışmış bir doktor bulun, psikoterapi soru
Kızlar üstüme gelmeyin takıyorum elimde degilki kiminiz taktığım için altında bisey aramışsınız kiminiz deli yerine koymuşsunuz günahımı almayın sizinde başınıza gelebilir kim ortada bisey yokken takmak ister bende diyorum suçum yokken kimse adımı çıkaramaz diye ama sonra sâr bastan bu benim elimde değil anlayın nolur allah aşkınaKardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Niye bu kadar takmışsınız ki eşiniz çevrenizdekiler sizi tanımıyor mu bu kadar ki dert edindiniz eşiniz bilmiyor mu ailenin size geldiğini sonrası da boş kim ne derse desin takmayın boşverinKardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Kızlar üstüme gelmeyin takıyorum elimde degilki kiminiz taktığım için altında bisey aramışsınız kiminiz deli yerine koymuşsunuz günahımı almayın sizinde başınıza gelebilir kim ortada bisey yokken takmak ister bende diyorum suçum yokken kimse adımı çıkaramaz diye ama sonra sâr bastan bu benim elimde değil anlayın nolur allah aşkına
O zaman sen de abim diyorum niye yalancı yerine koyuyorsun burda ismim belli değil bisey değil niye yalan söyleyimTakintili oldugunuzu yeni öğrendim, allah belamı vermeyecekse, yeriniz burasi değil. Tedavi olun.
Halinizde sukredecek pek bişey yokValla şükür sen gibi rahat biri değilim
Allah bilir daha yarinlar bitmedi bu takıntı başına gelirse aklına geliyimHalinizde sukredecek pek bişey yok
Konudan beklentiniz ne?Allah bilir daha yarinlar bitmedi bu takıntı başına gelirse aklına geliyim
Konu nirdee?.......................
Demek ki abiniz değilmiş.Yani öz abiniz değil.Siz öyle yazınca insanlarda tuhaf karşıladı yani nasıl abisi ile ilgili böyle düşünür diye.Ayrica sizi her gördükleri erkekle yakistiracak insanlar ise sizin yapabileceğiniz bisey yok.Ben abi diyorum evet babamın kuzeni oluyo onlar abiden falan anlamazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?