Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

Öz abim değil evet öyle insanlar herkes tanımadığınız diyo ama tanımadan niye boyle konusuyum ki iş yerinde çalışan hanfendi anlatiyo akrabam beni aradı diyo durum.attiudim eşimle çay içerken diyo bizi niye çağırmadın diye diuo onlarda kocanı aramiyoda seni ariyo diye altından bisey aradılar diyo hadi ben takıntılı diyolar odami öyle hatta kocasına bile kışkırtmışlar seni niye aramadı.diye

bence hastasınız. tıbben söylüyorum, hakaret olsun diye degil.
Tamm biliyorum hamilelikte ilaç kullanamadım şimdide emziriyorum herkes sadece konusuyo tedavi olmuyosun etrafındakilere allah sabır versin diyo kimse kimseyi anlamiyomus şimdi daha iyi ogrendim

Tamm biliyorum hamilelikte ilaç kullanamadım şimdide emziriyorum herkes sadece konusuyo tedavi olmuyosun etrafındakilere allah sabır versin diyo kimse kimseyi anlamiyomus şimdi daha iyi ogrendim

Peki siz çevrenizdeki önerileri anlıyor musunuz?

Bir problemle karşılaşırsın. Çözmek için yapman gereken belliyse yaparsın. Çözmeye çalışmayıp sadece dert edinmek ve önerilere de kulak asmamak size ne öğretti?

Evet anlıyorum bostan yere takiyosun ? Yine kafanda ne kurdun? Yediğin şeylermi dokunuyo bunu burdan nasıl çıkarsın? Neden her denileni takiyosun ? Haklı olsam bile sen zatn takıntılısin deniliyo allahın bir kuluda istemeyerek taktiğini biliyorum diye başlamayı cümleye

O zaman sen de abim diyorum niye yalancı yerine koyuyorsun burda ismim belli değil bisey değil niye yalan söyleyim
abin olduğuna inaniyorum, onu yazan ben değilim. Sadece anormal derecede takintilisin, kendin ve cevrendekiler icin tedavj olman gerekiyor. Umarim sağlığına kavuşursun.
Bunu istemeden de yaptığını biliyorum, kimse isteye isteye hayatını kabusa cevirmez zaten. Lutfen kendin icin bir şeyler yap❤

abin olduğuna inaniyorum, onu yazan ben değilim. Sadece anormal derecede takintilisin, kendin ve cevrendekiler icin tedavj olman gerekiyor. Umarim sağlığına kavuşursun.
Evet takıntılıyım çoğu kişi dalgaya vurmuş doktor emziriyorum.diye bisey yapamiyo en iyisi kendimi yok etmek başka çaresi kalmadi galiba

Peki benim abim diyorum beni abin olduğuna eminmisin diyo yalancı yerine koymak doğru demi
Konunuzu silmişsiniz ama anladığım kadarıyla bahsettiğiniz kişi abiniz değilmiş. İnsanlar bunu sormuş ya da belirtmiş.

He önemli mi neyiniz olduğu bence değil. Gereksiz takıntılar geliştirmişsiniz. Konuşan konuşsun ne olacak ki?

Birisi alıntı yapmış ta okudum konunuzu. Sacmalamissiniz.diyelim ki abinizi tanımadıkları için dedikodu yaptılar.sizde, o benim abim idi dersiniz olur biter..

Nasıl yani sen yaşca büyük kuzenine ne dersin abi dersin amcamı diyim ya niye boylesiniz

Alıntı için teşekkür

Konu sahibi neden konunu siliyosun zaten alıntı yapmışlar yani kimse gormucekmi ? Şimdi banlanacaksiniz

Gerçekten abimle adım çıkar dusuncesi bile ileri derecede OKB oldugunuzu gösteriyor .en yakın zamanda psikiyatri ye görünün .bu normal değil

Tabi ki kuzenine abi diyebilirsin ama direkt abim diyince insanlar öz abi diye düşündü. Zaten ha abin ha kuzen fark eden bir sey yok.

Nasıl yani sen yaşca büyük kuzenine ne dersin abi dersin amcamı diyim ya niye boylesiniz
Adıyla sesleniyorum genelde büyük ve küçük bütün kuzenlerime. Ya da birine anlatacaksam abim demiyorum kuzenim diyorum. Sorun bu değil zaten. İnsanlar konuşunca ne oluyor onu soruyorum ben.

Siz niye böylesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…