- Konu Sahibi Butterfly1111111
-
Öz abim değil evet öyle insanlar herkes tanımadığınız diyo ama tanımadan niye boyle konusuyum ki iş yerinde çalışan hanfendi anlatiyo akrabam beni aradı diyo durum.attiudim eşimle çay içerken diyo bizi niye çağırmadın diye diuo onlarda kocanı aramiyoda seni ariyo diye altından bisey aradılar diyo hadi ben takıntılı diyolar odami öyle hatta kocasına bile kışkırtmışlar seni niye aramadı.diyeDemek ki abiniz değilmiş.Yani öz abiniz değil.Siz öyle yazınca insanlarda tuhaf karşıladı yani nasıl abisi ile ilgili böyle düşünür diye.Ayrica sizi her gördükleri erkekle yakistiracak insanlar ise sizin yapabileceğiniz bisey yok.
Tamm biliyorum hamilelikte ilaç kullanamadım şimdide emziriyorum herkes sadece konusuyo tedavi olmuyosun etrafındakilere allah sabır versin diyo kimse kimseyi anlamiyomus şimdi daha iyi ogrendimbence hastasınız. tıbben söylüyorum, hakaret olsun diye degil.
Tamm biliyorum hamilelikte ilaç kullanamadım şimdide emziriyorum herkes sadece konusuyo tedavi olmuyosun etrafındakilere allah sabır versin diyo kimse kimseyi anlamiyomus şimdi daha iyi ogrendim
Yazık kim bilir ne hastalığı varAllah senin belanı versin işte karsidakilerle sen gibi biri anlatmak istediğim o
Evet anlıyorum bostan yere takiyosun ? Yine kafanda ne kurdun? Yediğin şeylermi dokunuyo bunu burdan nasıl çıkarsın? Neden her denileni takiyosun ? Haklı olsam bile sen zatn takıntılısin deniliyo allahın bir kuluda istemeyerek taktiğini biliyorum diye başlamayı cümleyePeki siz çevrenizdeki önerileri anlıyor musunuz?
Bir problemle karşılaşırsın. Çözmek için yapman gereken belliyse yaparsın. Çözmeye çalışmayıp sadece dert edinmek ve önerilere de kulak asmamak size ne öğretti?
Peki benim abim diyorum beni abin olduğuna eminmisin diyo yalancı yerine koymak doğru demiYazık kim bilir ne hastalığı vardr a gidin burada zamam harcamayın kafanız uçmuş
abin olduğuna inaniyorum, onu yazan ben değilim. Sadece anormal derecede takintilisin, kendin ve cevrendekiler icin tedavj olman gerekiyor. Umarim sağlığına kavuşursun.O zaman sen de abim diyorum niye yalancı yerine koyuyorsun burda ismim belli değil bisey değil niye yalan söyleyim
E abin değil kuzenin zaten onu bunu geç ciddi yatışlık durumdasınPeki benim abim diyorum beni abin olduğuna eminmisin diyo yalancı yerine koymak doğru demi
Evet takıntılıyım çoğu kişi dalgaya vurmuş doktor emziriyorum.diye bisey yapamiyo en iyisi kendimi yok etmek başka çaresi kalmadi galibaabin olduğuna inaniyorum, onu yazan ben değilim. Sadece anormal derecede takintilisin, kendin ve cevrendekiler icin tedavj olman gerekiyor. Umarim sağlığına kavuşursun.
Konunuzu silmişsiniz ama anladığım kadarıyla bahsettiğiniz kişi abiniz değilmiş. İnsanlar bunu sormuş ya da belirtmiş.Peki benim abim diyorum beni abin olduğuna eminmisin diyo yalancı yerine koymak doğru demi
Teşekkür ederim biliyorum istediğinizi diyin benim bebeğim var kim bakacak ona ağlaya ağlaya bakıyorum ben oglumaE abin değil kuzenin zaten onu bunu geç ciddi yatışlık durumdasın
Konunuzu silmişsiniz ama anladığım kadarıyla bahsettiğiniz kişi abiniz değilmiş. İnsanlar bunu sormuş ya da belirtmiş.
He önemli mi neyiniz olduğu bence değil. Gereksiz takıntılar geliştirmişsiniz. Konuşan konuşsun ne olacak
Nasıl yani sen yaşca büyük kuzenine ne dersin abi dersin amcamı diyim ya niye boylesinizKonunuzu silmişsiniz ama anladığım kadarıyla bahsettiğiniz kişi abiniz değilmiş. İnsanlar bunu sormuş ya da belirtmiş.
He önemli mi neyiniz olduğu bence değil. Gereksiz takıntılar geliştirmişsiniz. Konuşan konuşsun ne olacak ki?
çok garip bir dert edinmissiniz. Abiniz degil de başkası olsaydı adınız mi çıkacaktı?
Bence kendinize daha çok değer vermelisiniz. Konunuz hiç normal değil ayrıca pislik dediğiniz adamlar henüz size her c ve r iftirada bulunmadı. Kafanızda senaryo yazdınız gibi.
Amannn ne bileyim çok garipsiniz...
hayir. Boyle bir seyi düşünme bile. Kendini yeniden var etmen gerekEvet takıntılıyım çoğu kişi dalgaya vurmuş doktor emziriyorum.diye bisey yapamiyo en iyisi kendimi yok etmek başka çaresi kalmadi galiba
Adıyla sesleniyorum genelde büyük ve küçük bütün kuzenlerime. Ya da birine anlatacaksam abim demiyorum kuzenim diyorum. Sorun bu değil zaten. İnsanlar konuşunca ne oluyor onu soruyorum ben.Nasıl yani sen yaşca büyük kuzenine ne dersin abi dersin amcamı diyim ya niye boylesiniz
Bizim burası işte öyle düşünmüyo biz çocukken bile erkek arkadaşlarımızla oynayamazdıkTabi ki kuzenine abi diyebilirsin ama direkt abim diyince insanlar öz abi diye düşündü. Zaten ha abin ha kuzen fark eden bir sey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?