Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

Bizim burası işte öyle düşünmüyo biz çocukken bile erkek arkadaşlarımızla oynayamazdık
Yahu madem sizin orası öyle erkek kuzeninizin evinizde ne işi var? Sonradan bu kadar kurup kendinizi perişan edeceğinize baştan almayın evinize.

İnsanlar konuşunca ne olacağı konusunda hala cevap vermediniz.

benim öneriden kastım psikoterapi almaktı. tabii ki elde olmadan takıyorsunuz, bir etken sizi takmaya tetikliyor. bunu ancak psikoterapi alarak keşfedip önleyebilirsiniz. eğer maddi yönü zorluyor ise, bazı yüksek lisans ogrencileri vb. uygun ücretlerle danışan alıyor. ya da sanırım devletin bazı merkezleri var. hiç yoktan iyidir.

İyi yönden bakarsanız en azından bunun normal olmadığının farkındasınız. Bu sizin aslında bir problem olduğunu görüp çözüm bulmanızı sağlar. Lütfen çözüm bulun sizi bu kadar negatif etkileyen insanlardan uzak durun. Küçük bebeğinizden dolayı ilaç alamıyormuşsunuz ama bir doktorla konuşsanız belki psikoterapi işe yarar.

Evet takıntılıyım çoğu kişi dalgaya vurmuş doktor emziriyorum.diye bisey yapamiyo en iyisi kendimi yok etmek başka çaresi kalmadi galiba
Bakım sizi sizden başkası anlamaz. Herkesin söylediğine çol takılıyorsunuz ki rahatsızlığınız durumunda bu da normal.
Emzirme dönemi ilaç kullanamazsınız evret ama bilişsel terapiyi bir araştırın. Burada yazılanlara da hastalığınızdan ötürü daha da takıldığınızı kabul edin.
Önce kendinizi tanıyın aklınıza gelen saçma düşünceler için bu takıntının sesi deyin.

Yahu madem sizin orası öyle erkek kuzeninizin evinizde ne işi var? Sonradan bu kadar kurup kendinizi perişan edeceğinize baştan almayın evinize.

İnsanlar konuşunca ne olacağı konusunda hala cevap vermediniz.
Kadın obsesif kompülsüf rahatsızlığı var. Yanş saçma olduğunu bildiği halde takıldığı düşünceler, kafaya taktığı düşünceler.
Çok zor bir rahatsızlık. Çok yakın arkadaşım da bu rahatsızlıktan muzdarip.

O belli oluyor zaten. O zaman ona göre önlemini alacak babasının kuzenini evine almayacak. Takıntılarına uygun davranacak. Tedavi olmuyorsa tek çözüm bu.

O belli oluyor zaten. O zaman ona göre önlemini alacak babasının kuzenini evine almayacak. Takıntılarına uygun davranacak. Tedavi olmuyorsa tek çözüm bu.
Önlem almak çözüm değil, önlem alsa bile o takıntı gider başkası gelir bunun sonu yok. İlaç tedavisi alamıyor emzirdiği için ama bilişsel terapi alabilir.

Önlem almak çözüm değil, önlem alsa bile o takıntı gider başkası gelir bunun sonu yok. İlaç tedavisi alamıyor emzirdiği için ama bilişsel terapi alabilir.
Emzirenlere uygun ilaç tedavileri var. Doktora gitse zaten uygun bir yola yönlendirir.

Ben sizin kadar alttan alamıyorum bu tip insanları üzgünüm. Sorunun varsa çözüm ararsın. Aksi çevreye rahatsızlık vermekten başka bir işe yaramıyor.

Abi demek başka..kuzenine abi demek başka...açık açık söyleyin şu kadın ne gördü de telaslisiniz
Lütfen yapmayın ya zaten belli bir rahatsızlığı varmış takıntı yaptığı şey sizin şu cümleniz gibi etrafın böyle konuşması. Bu hastalık kolay birşey değil. Emin olun sizin şu söyleminiz gibi etraftan kaç kadının cümlelerini duyduysa travma haline gelmiştir.

Daha iki gün önce teyzemin kızının düğünü vardı ve düğünde dayimin oğluyla dans ettim benden büyük abi derin ne yani böyle olunca adın mi çıkıyor
Nasıl bir yerde yaşıyorsunuz bu kadar korkucak panik olucak ne var

Sanki sizi uygunsuz gördüler onun korkusu gibi
Yada dedikodu korkunuz var yalnız kalmayın bu kadar takinti sorun etmeyin

Yakınen tanığım kişi bu tür bir zorluk yaşadığını gördüğüm için çok üzülüyorum. Allah kimseye vermesin zor cidden. Bazı uzmanlar bu rahatsızlığa ruh kanseri diyor.
En hafif ilaçların bile bebeğe etkisi olbilir diye korkabilir insan ama işte dediğm gibi bilişsel terapi denilen olay var ilçsız tedavi. Belki haberi yoksa bu tedavi yönteminden haberdar olmuş oldu şimdi.

Adıyla sesleniyorum genelde büyük ve küçük bütün kuzenlerime. Ya da birine anlatacaksam abim demiyorum kuzenim diyorum. Sorun bu değil zaten. İnsanlar konuşunca ne oluyor onu soruyorum ben.

Siz niye böylesiniz?
Bl
Ya tek mi geldi ya delimiziniz ya annemlerde vardı diyorum

Yakinen tanıdığım derken kiminiz hasta acaba tedavi goruyomu peki

Bl

Ya tek mi geldi ya delimiziniz ya annemlerde vardı diyorum
Arkadaşım millet sana tedavi ol, ilaç alamadan da terapi al düşğncen normal değil diyor sen hala annem vardı, şu vardı bu vardı gibi kendi düşğncelerindrn kurtulmak için bir şeyleri kanıtlama çabasına giriyorsun. Burdan biri çıkıp kesin ilişkin var dese dünyan yılılacak farkında mısın?? Bence ilk iş doktor randevusu al.

Ya bakin hanfendi allah aşkına günahımı almayın ya yemin ederim anlattığım gibi ya

Millet kuzenini alma eve diyo tek almışım gibi konuşuyorlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…