- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi Butterfly1111111
-
En yakın arkadaşım, kardeşim dediğim insan. Evet uzun yıllar tedavi aldı. Bir süre düzeldi 10 yıl kadar ama yine hafif hafif başladığını söylüyor. Ama düzeleceğine inanıyorum ben.Yakinen tanıdığım derken kiminiz hasta acaba tedavi goruyomu peki
Gelecek aşkım. O konu gelecek. Zaten boş yere silmiş, altta alıntı var.Konu nirdee?
Bşr de tek al ne olacak yani. Hadş en kötüsünü düşün adın çıkmış olsun karşı komşu tarafından. Sen kendini biliyor musun ? Ee o zaman. Evli barklı çocuk sahibi insansın. Eşin adın çıktı falan mı diyecek karşı komşunun lafıyla seni tanımıyormuş gibi. Başka insanların düşğndüklerini önemsemek yerine kendi değerini kendin belirle.Millet kuzenini alma eve diyo tek almışım gibi konuşuyorlar ama
Silsem ne silmesem ne soylermisinGelecek aşkım. O konu gelecek. Zaten boş yere silmiş, altta alıntı var.
Yasak. Banlanacaksın. O konu da geri getirilecek. Hiç silinmeyecek. Mahşere kadar kalacak.Silsem ne silmesem ne soylermisin
Ahirette de gelir mi önüneYasak. Banlanacaksın. O konu da geri getirilecek. Hiç silinmeyecek. Mahşere kadar kalacak.
Banlaninca noluyomusYasak. Banlanacaksın. O konu da geri getirilecek. Hiç silinmeyecek. Mahşere kadar kalacak.
Eccük uzaklaşıyorsun siteden, banıb kalkınca geliyorsun. Ama konu da geliyor. Ve hiç gitmiyor. O hep burda kalıyor.Banlaninca noluyomus
Ya konu kalsa ne kalmasa ne kardeşim yaEccük uzaklaşıyorsun siteden, banıb kalkınca geliyorsun. Ama konu da geliyor. Ve hiç gitmiyor. O hep burda kalıyor.
Sizin için söylüyorum yahu. Bu kadar problemse almayın. Benim kuzenim, erkek arkadaşlarım evime gelebilir, tek başlarına da gelebilirler 10 erkek birden de gelebilir. Çünkü milletin ne dediği benim umurumda değil. Ama sizin umurunuzda. O yüzden kendinizi bu duruma düşürmemek için önlem alın diyorum. Ne var bunda? Gidin tedavinizi de olun tabi ama bu hastalıkla ilgili değil bakış açısı bence. Tedaviyle değişeceğini sanmıyorum.Millet kuzenini alma eve diyo tek almışım gibi konuşuyorlar ama
Yasak işte silmek, neyini anlamıyorsun? Sonuç olarak, konu geri gelecek, sen de biraz banlanacaksın.Ya konu kalsa ne kalmasa ne kardeşim ya
OkYasak işte silmek, neyini anlamıyorsun? Sonuç olarak, konu geri gelecek, sen de biraz banlanacaksın.
Ben günahını almıyorum sadece davranış şekli öyle gibi diyorum öyle yaptın demiyorumYa bakin hanfendi allah aşkına günahımı almayın ya yemin ederim anlattığım gibi ya
E ne demeye sildin o zaman? TöbestYa konu kalsa ne kalmasa ne kardeşim ya
Merakımdan soruyorum. Kendinizi acındırmayı seven biri misiniz? Böyle mazlumu oynamayı seven biri?Ya bakin hanfendi allah aşkına günahımı almayın ya yemin ederim anlattığım gibi ya
İçerik silmek tehlikeli ve yasaktır.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?