Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95
sen zeytini yormuşsun o da çatalı batırmış sadece, onun yaptığı bir şey değil hoca ikiniz de acımış, sarıldınsa sarıldın çok önemsemeseydin

Sevinçli bir anda sarılmakla, evine gidip uyurken sevişme girişimi yapmak çook farklı şeyler. Senin yaptığın sıradan bir şey, tokalaşmak gibi, dedikodusunu çıkaramaz ki, olsa olsa iftira atar. İftira atacak çocuk da değildir, sana yardımı dokunmuş o kadar, iyi biri yani.

Bence eski sevgiliyi aklından çıkarırsan bu gibi şeyleride düşünmemeye başlarsın. Belli ki yaşattıkları psikolojini bozmuş. Hayat kendini kahretmeye deymeyecek kadar kısa, yaşamak güzel, kafandan üçüncü sınıf kaygıları at gitsin. Sen insansın, bize bir ömür verilmiş, o ömrün sonunda bu dünyadan yok olup gideceğiz. Ne kadar ömrümüz kaldığı da bilinmiyor. Bu durumda ömrünü bu gibi ufak şeylere canını sıkmakla mı geçireceksin. Başkaları değil sen kendi değerini bil. Bırak insanlar arkandan ne konuşursa konuşsun. Önce "suç"lu olmadığına sen inan ki etrafındaki insanlar da inansın. Sen böyle suç işlemiş gibi davranırsan insanlar da senin suçlu olduğunu düşünürler. Ayrıca kendini biliyorsun başkaları ne düşünür umurunda olmasın. Sen en iyisini yapsan da arkandan konuşacak çok şey bulurlar merak etme.

kadının kendi kendini eziklemesi sizce bir problem değil mi peki? kendi kendini aşağılıyorsun dememi söylediklerini analiz etmemi yanlış buluyorsan kadının kendine ettiğini de yanlış bulmalısın. üstelik ben konu sahibini hemcinsim olarak benimsiyorum.kendine etmiyor aslında sadece.tüm kadınların ortak noktası kadın olmak. o yüzden bir kadın olarak onu eleştirme hakkını kendimde görüyorum.söylediklerim farkındalık yaratsın istiyorum. o yüzden şiddetli konuşuyorum. ama asla hakaret içermiyor söylemlerim. abartma yok sözlerimde. birebir söylediklerinin aynısını yansıtmaya çalışıyorum. uslubumu beğenmeyebilirsin ama uyduruk şeyler söylemiyorum.

üniversitede de insanların işi gücü yok o ona sarılmış, şu şuna sarılmış derdindeler. hemen dedikodu yapıp yayaycaklar. lise mi orası ya üniversiteden bahsediyoruz. tut ki yaptılar ne olacak?

valla bu naif kafa ile kendi kendinizin psikolojisini bozarsınız.

İnanılmaz şekilde abartmışsın farkındamısın?

Sen gerçekten üniversite öğrencisi olduğuna emin misin? Bir üniversitelinin bu kadar geri kafalı olmasını benim aklım almıyor. 4 sene boyunca hiç mi kendini geliştirmedin, bakış açını değiştirmedin??? Yazık yahu. Eğitimli insanlar diye geziyorsunuz ortalıkta bir de.

Ne öğrenecek eşin? Ay benim karım evlenmeden önce bir erkeğe sarılmış mı diyecek? Bu yüzden boşayacak mı seni? Rahat kız bu evlenilmez demek ne alaka allasen? Hangi devirde, hangi ülkede yaşıyorsun sen? Bu zihniyet değişeli çok oldu! Bir de ülkenin yüzde doksanı bu zihniyette öyle mi? O daracık çevrenden çık da bir bak etrafına. Koskoca kadınsın, kendini eğit, geliştir biraz. Mahalle arası zihniyetinden kurtul.

Bu konu dün akşamdan beri sinirimi bozuyor. Yazdıkça da yazıyorsunuz habire gözüme takılıyor. Bu ne allah aşkına ya, bu ne berbat bir zihniyet. Allah sizin gibi düşünenlerden bizi korusun. Azalarak değil aniden bitin. Ööööfffff

Cok komik neden sorumluluğunu alamayacagin kadar devamsizlik yapıyorsun ve neden tanimadigin adamij boynuna atliyorsun.?filmlerde olur o sevinçten boynuna atlama olayi...sen de bos değilsin gibi geldi...

Aha hahaha ne Ünv. de mi olmuş olay...kanka liseli sandim yaa ...o ne:)))

Son söz: yüzüne karsi git diyorsun ama senin onda gönlün var gibi gibi.. mu hahaha

Hoca belki geçircekti,çocuk senin adına mı konuştu.Neyse ne sonuçta hoca kabul etmiş mi etmiş gerisi önemli değil.

benim de sinirim bozuldu ne kafa ama ya. valla insan kalakalıyor ağzı açık. biri kapatsın şu mantık yoksunu konuyu.

Her şeyi bir tarafa bırakalım, arkadaşına masum bir sarılmayı bu kadar dert eden, ilerde kocasının kulağına gidebileceğini düşünen bir kadın nasıl olurda sevgili edinir bir erkekle ilişki yaşar? Bu gitmeyecek mi ilerde eveleneceğin adamın kulağına? Kusura bakma canımcım ama sen artık evlenilecek kız değilsin. Sevgilin olmuş, eline erkek eli değmiş. Kimse evinin kadını yapmaz seni.

senin gibi çokk takıntılı bi arkadaşım vardı aklıma o geldi konuyu okuyunca.
ne var bunda bu kadar byütülecek biran sevinçle sarıldın geçti gitti

Dünden beri nerelere gelmiş konu ya konu sahibi amma sacmalamissin eşim ilerde duyarsa vs vs amaaan bırak bunları ben senin yerinde olsam sayesinde okulum uzamadigi için o çocuğa yemek ismarlardim İNSANİZ biz ya üni okuyoruz ama kafalar ne alemde takılma biraz rahat esnek ol

Abartacak ne var son derece normal bir durum.
Hesaplarınızdan silmenize anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…