- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Ben arkadaşın kafaya taktığını falan düşünmüyorum, muhtemelen başka bir endişesi var ?Çok kafaya takmışsın merak etme yanlış anlamamıştır ama sen böyle davranarak onun yanlış anlamasını sağlıyorsun.Sakin ol ve rahat davran....
üniversite öğrencisi bile bu kadar tükaka, cız diyosa karşı cinse off yani memleketin hali nice demek ki
insan o da yavrucuğum, abartma bu kadar
herşey seks değil biliyon mu
Ben arkadaşın kafaya taktığını falan düşünmüyorum, muhtemelen başka bir endişesi var ?
Kafaya takacak insan derslerini kafaya takar 6 hafta devamsızlık yapıp sonra da hocanın karşısında rezil duruma düşmez
Her şeyi bu kadar takarsan ve sorgularsan ruh sağlığın bozulur. İnsanların ne düşünüğü çok mu önemli ? Eski sevgilim diyorsun ooo şimdi Allah bilir kaç kızı kucaklamıştır.
Yaptığında anormal bir şey göremedim. Anormal olan ne biliyor musun ? İnsanlar ne düşünür ne der bilmem ne bilmem ne... Senle ilgili kötü konuşmak istiyen insanlara engel olamazsın, isteyen konuşur isteyen konuşmaz ruhun bile duymaz ... Bu kadar suçluluk psikolojisinde olma! topluma göre ruhunu , benliğini , yaşam tarzını belirleme. Mutsuz olursun bu kafa yapısı ile devam edersen.
Face den ve instagramdan silmene anlam veremeyecektir muhtemelen..
Olmasa iyiymis ama yapacak bisey yok su an.. Bidaha yapma.. Carpitmaya niyetli olan, verdigin selami bile bambaska anlatir zaten..
Orda nasil bi tepki verdi sen sarilinca?
Konuşulsa dahi bunlara kulak tıkamayı öğrenmen gerek. Bir kadın bu ülkede kendi olduğunda, mutlaka birilerinin normlarına uymaz, bu nedenlerle hakkında konuşulabilir. Sen kendi doğrularına göre yaşa, etki altında kalma, bu kadar insanların ağzından çıkanı kendine dert edinme yeter. Umarım eski sevgilin konusunda da dediğim gibi yapabilir, kendi hayatına kendin yön verebilirsin. Elbet seninle benzer düşüncelere sahip biri çıkar karşına. Erkek arkadaş seçerken dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar, kendini zihinsel ve davranışsal olarak bir başkasına bu kadar uydurmak zorunda olduğun an anla ki o işte bir yanlış var..
Sınavları da inşallah verir, mezun olur, kendi hayatına bakarsın..
Üni son sınıfsınız muhtemelen 22 yaşındasınız, niye bu kadar kasıntısınız. Yarın işe başlayacak, toplum içine gireceksiniz bu kadar ayrıntıcı olmayın, kendinizi tüketirsiniz. İnsani bir durum ve emin ol karşındaki böyle düşündüğünü bilse kendisi seni siler faceden. 6 hafta devamsızlık yaptıgınızı bilmiyor muydunuz? Bu sene bitirmek zorunda olan biri kaç gün gitmediğinin hesabını yapmaz mı? Sarılmaya kafanızı takana kadar başka sorumluluklarınıza odaklanın, o zaman buna gerek kalmazdı
Diğer sorumluluklarımın da farkındayım. Okulu elbet bitiririm. Ama hakkımda çıkan iğrenç dedikoduları asla silemem ve hep hayatıma mani olur.
Örneğin; evlensem eşim öğrense hoş olur mu. Kendimi anlatmama bile izin vermez. Bizim toplum böyle değil mi? Sen kızsın , rahat kız bu evlenilmez modunda bakmıyor mu erkekler bu olaylara. Yok mu çevremizde hiç böyle anlamadım. Bana bu kadar tepki veriyorsunuz. Halbuki türkiyenin %90 ı nu zihniyette.
Merhabadan başka muhabbetim yok çocukla ve fakültede kimler hakkında dedikodular var. Hem de kızları karalayıcı türde .Enterasan ya valla bak beyinler yanıyo bazen okurken...
Valla benim çevremde böyle bakan yok olaylara. Yani Türkiye'nin değil senin çevrenin %90'ı bu zihniyette demekki. Altı üstü sarılmışsın. Eminim bunu önemsememiştir bile. Ama sen böyle yaparak daha çok dikkat çekeceksin. Bizim okulda da bazı kızlara neler söylendi. Haklılık payı olanlarda vardı. Şimdi kimse o günleri hatırlamaz bile. Kimse de okul bittikten sonra bahsini dahi yapmadı. Hele ki evlenecek ve kocasına "varya senin karın eskiden böyle böyle yapmıştı" diyecek. Bu mümkün mü? Her erkek sapık değil, her kadın dedikoducu değil. Senin çevren öyle olabilir ama gerçek yaşam böyle değil.
Üstelik diyelim ki sevdiğin eski sevgilinle evlendin. Hadi birileri unutmadı, yıllar sonra yemedi içmedi kocana anlattı durumu. Ne yapacak kocan, seni sırf bu yüzden boşayacak mı? Eğer bu kadar masum bir olayda bile sana dünyayı zehir edeceğini düşündüğün bir adamla evlenme lütfen. Hayatın zindan olur.
sosyal medyadan arkadaş olduguna göre hiçte tanımıyor değilsin
Sevinçten sarılma olayını mı?İnanilmaz derecede abartmişsin
Kuzum tanımadığın birinden hamile kalmış gibi bahsediyorsun...Altı üstü sevinçle yapılmış , samimiyet ve minnet göstergesi....Abartacak durum yok...dedikodu falan kim ne derse desin,sen olayın iç yüzünü biliyorsun...hem neyin dedikodusu?Tanımıyorum demedim zaten. 4yıllık sınıf arkadaşım kendisi ama merhabadan öteye gitmedi muhabbetimiz hiç. Facede de ekli durur ne o benim foto durum vs beğenir ne ben onun. Hatta paylaşımlarını bile görmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?