Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95
Her şeyi bu kadar takarsan ve sorgularsan ruh sağlığın bozulur. İnsanların ne düşünüğü çok mu önemli ? Eski sevgilim diyorsun ooo şimdi Allah bilir kaç kızı kucaklamıştır.

Yaptığında anormal bir şey göremedim. Anormal olan ne biliyor musun ? İnsanlar ne düşünür ne der bilmem ne bilmem ne... Senle ilgili kötü konuşmak istiyen insanlara engel olamazsın, isteyen konuşur isteyen konuşmaz ruhun bile duymaz ... Bu kadar suçluluk psikolojisinde olma! topluma göre ruhunu , benliğini , yaşam tarzını belirleme. Mutsuz olursun bu kafa yapısı ile devam edersen.

2 ay sonra okul bitiyor yaşınız 20 yi geçkin muhtemelen, yaptığınız hareketlerin bir tanesinde bile olgunluğun emaresi yok!

Endişelenmenizi getektiren çok başka durumlar var söyleyeyim dedim.

Çok kafaya takmışsın merak etme yanlış anlamamıştır ama sen böyle davranarak onun yanlış anlamasını sağlıyorsun.Sakin ol ve rahat davran....
Ben arkadaşın kafaya taktığını falan düşünmüyorum, muhtemelen başka bir endişesi var ?

Kafaya takacak insan derslerini kafaya takar 6 hafta devamsızlık yapıp sonra da hocanın karşısında rezil duruma düşmez

üniversite öğrencisi bile bu kadar tükaka, cız diyosa karşı cinse off yani memleketin hali nice demek ki
insan o da yavrucuğum, abartma bu kadar
herşey seks değil biliyon mu

Seks ile ilgili birşey söylemedim ben zaten. Fakültede birçok kişinin arkasından çok dedikodu dönüyor. Bunu da gidip anlatması falan dedikoduya sebep olur mu diye korktum. Ve dahası bu durum eski sevgilinin kulağına gider mi? Ortak arkadaş çok kendisi mezun ama dıuar belki. Hala onu seviyorum da

Çocuk yaşadığı olayları abartıp anlatan biri . daha önce başkaları hakkında anlattığı şeylere şahit oldum. Ne biliyim nu durumu da gidip sevinçten sarıldı bana vs derse inanın bizim fakültedeki birçok kişi sevinçten sarıldı değil durumu sadece sarıldı kısmına takılıp abarttıkca abartır.
Durduk yere dedikodu çıkar mı hakkımda diye endişelendim.

Mutsuz oluyorum zaten. Çocuktan daha önce duymuştum birçok kişi hakkında dedikodu. Ne biliyim yapabilecek biri. Endişeye kapıldım işte. Başkasının lafını yapan benimkini de yapar.

Face den ve instagramdan silmene anlam veremeyecektir muhtemelen..
Olmasa iyiymis ama yapacak bisey yok su an.. Bidaha yapma.. Carpitmaya niyetli olan, verdigin selami bile bambaska anlatir zaten..
Orda nasil bi tepki verdi sen sarilinca?

Zaten sarılıp kalmadıkça öyle , çok çok teşekkür ederim diye sarıldım ama geri çekildim hemen. O da öyle yaptı.

Kaç sayfa okudum kimse de dememiş ki Okulun biticek 6 hafta devamsizlik!!! Bu ne gamsizlik?? Aynı gamsizligi böyle saçma bi olayda da gösterebilirsin bence.

Amin . teşekkür ederim

Diğer sorumluluklarımın da farkındayım. Okulu elbet bitiririm. Ama hakkımda çıkan iğrenç dedikoduları asla silemem ve hep hayatıma mani olur.
Örneğin; evlensem eşim öğrense hoş olur mu. Kendimi anlatmama bile izin vermez. Bizim toplum böyle değil mi? Sen kızsın , rahat kız bu evlenilmez modunda bakmıyor mu erkekler bu olaylara. Yok mu çevremizde hiç böyle anlamadım. Bana bu kadar tepki veriyorsunuz. Halbuki türkiyenin %90 ı nu zihniyette.

Valla benim çevremde böyle bakan yok olaylara. Yani Türkiye'nin değil senin çevrenin %90'ı bu zihniyette demekki. Altı üstü sarılmışsın. Eminim bunu önemsememiştir bile. Ama sen böyle yaparak daha çok dikkat çekeceksin. Bizim okulda da bazı kızlara neler söylendi. Haklılık payı olanlarda vardı. Şimdi kimse o günleri hatırlamaz bile. Kimse de okul bittikten sonra bahsini dahi yapmadı. Hele ki evlenecek ve kocasına "varya senin karın eskiden böyle böyle yapmıştı" diyecek. Bu mümkün mü? Her erkek sapık değil, her kadın dedikoducu değil. Senin çevren öyle olabilir ama gerçek yaşam böyle değil.

Üstelik diyelim ki sevdiğin eski sevgilinle evlendin. Hadi birileri unutmadı, yıllar sonra yemedi içmedi kocana anlattı durumu. Ne yapacak kocan, seni sırf bu yüzden boşayacak mı? Eğer bu kadar masum bir olayda bile sana dünyayı zehir edeceğini düşündüğün bir adamla evlenme lütfen. Hayatın zindan olur.

Enterasan ya valla bak beyinler yanıyo bazen okurken...
Merhabadan başka muhabbetim yok çocukla ve fakültede kimler hakkında dedikodular var. Hem de kızları karalayıcı türde .
Bu davranışım da dedikoduya sebep olur mu diye korktum. Bilerek yapmadım hatta bilinçsiz gibi birşey oldu. O kadar sevindim ki. Minnet duydum resmen çocuğa. Böyle şeyler yapacak biri değilim normalde

Orası hangi üniymiş ya bi sarıldı teşekkür etti diye namus bekçiliği yapacak??Normal insanlar çok sevindikleri zaman yanlarında bulunan insana teşekkür eder sevincini belli eder ki çok samimi bir sarılma olmadığını düşünüyorum maksatı itibariyle.Bence önce sen kendi kafanı bi değiştir ondan sonra bırak senin arkandan dedikodu yaparlarsa yapsınlar.İlerde kocasının kulağına giderseymiş tövbeler olsun yaa

Eski sevgilim daha ben bişey yapmadan bile dünyayı dar ediyordu ki bana zaten. Bunu duysa hiç dönmez. Evlendikten sonra kimse elbette bişey demez ama söylenenler de silinmez. Bilmiyorum ya. Ben baskıya gelebilen bir insan değilim hiç. Toplum baskısı ve en önemlisi eski sevgilinin yasattıklarından sonra bu konularda çok hassaslaştım.

İnanilmaz derecede abartmişsin

sosyal medyadan arkadaş olduguna göre hiçte tanımıyor değilsin

Tanımıyorum demedim zaten. 4yıllık sınıf arkadaşım kendisi ama merhabadan öteye gitmedi muhabbetimiz hiç. Facede de ekli durur ne o benim foto durum vs beğenir ne ben onun. Hatta paylaşımlarını bile görmem.

Kuzum tanımadığın birinden hamile kalmış gibi bahsediyorsun...Altı üstü sevinçle yapılmış , samimiyet ve minnet göstergesi....Abartacak durum yok...dedikodu falan kim ne derse desin,sen olayın iç yüzünü biliyorsun...hem neyin dedikodusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…