Dalga geçmeseydiniz keşke. Fakülte de çok kişi hakkında bana göre sorun olmayan şeyler hakkında bile dedikodular döndüğünü duydum. Benim bu saçma davranışım da dedikoduya sebebiyet verebilir diye endişelendim. Çünkü cidden insanlar hakkında nu tür çok dedikodu dönüyor bizim fakültede. Hemnde bu dedikoduyu erkekler cok yapıyor. Aralarında benim de adım geçmesini istemezdim. Bunun için gidip konusmalı mıyım diye sormak istedim
Canım önceki konunu okudum..bu konuyla ilgili herkes gerekeni söylemiş zaten.. yaşadıkların kolay değil özellikle eski sevgilinin ailesine çok sinir oldum ama tahminimce hepsi birlikte hareket etmiş yani çocuk ve ailesi sana karşı tavır almışlar çok belli.. Bence boşver gerçekten bi süreden sonra degmiyor yarın ciddi adımlar attığında kimbilir nelerle karşılanacaksin bu insanla devam edersen.. Çünkü hasta olması normal sürekli endiselenmesi de ama seni suçlaması çok çok kötü bu hep devam eder emin ol.. Çünkü nisanlimdan biliyorum sınav öncesi kavga çıkarır sonrada senin yüzünden düşük aldım derdi. .ve bu beni o kadar yıprattiki onlar ne yaparsa açıklaması mazereti var bizimle savunulacak bir yani bile yok .. kendini küçük düşürme 2 yıllık bir ilişkiden bahsetmissin onu atlattiysan bunu da atlatirsin sen :)
işte senin gibiler kadına yapılan bu türlü türlü baskıları hakediyor diye düşünüyorum biliyor musun? asıl ben senin gibileri anlamıyorum. azıcık özgüvenin olsa burda bu saçma konuyu tartışıyor olmazdın. dalga geçiyorum çünkü komiksin. biraz okudum da yazdıklarını, hayattaki bütün amacın hakkında hiç dedikodu yapılmamış olması, varlığının tapusunu emanet edeceğin kocana, bir erkeğe dahi sarılmamış halinle paketinde, açılmamış olarak kendini sunma saplantın mı? Yazdıklarından anlaşılıyor ki birey olarak kendine saygı duymuyorsun. Sen bir kadınsın bir eşya değilsin. Sevinirsin üzülürsün,sarılırsın, bağırırsın vs vs. kendini millete beğendirmek için türlü türlü kalıplara sığmaya çalışıyorsun. üstelik bunu abartıp bi de "ben sevinçten bi erkeğe sarıldım şimdi napcaaaaaaaam?"a getiriyorsun?dalga geçmeyip napayım? allah aşkına varlığınıza biraz saygı gösterin ve saçmalamayın.
Dalga geçmedim canı.. Hani iki kişinin tanişıp evlenmesine basit şeyler sebep olabiliyor ya... sizinki de bu olay sonucu gerçekleşebilir dedim. Neden olmasın ki...
Merhaba kızlar;
Bugün okula gittim sabah dersim vardı. Hoca yoklama alırken devamsızlık hakkımı sordum. 6hafta devamsızlık yapmışım ve devamsızlıktan kaldığımı söyledi hoca. O kadar korktum ki. Çünkü su an son sınıfım ve 2ay sonra mezun olucam. Bu dersten devamsızlıktan kalmak demek okulumun bir ders için 1yıl uzaması demek. Aileme bunu acıklayamazdım.
Bizim sınıftan bir çocugun da 6hafta olmus devamsızlığı. İkimiz de kaldık diye tutustuk baya. Napcaz falan filan. Ders çıkışı arkadaşlarla topluca kantinde oturduk ama ben ağlıyorum. Dayanamadım hocanın odasına gittim konuşmaya ve mazeretlerimi sıraladım. Hoca yapamam görmezden gelemem dedi bütün ısrarlarıma rağmen.
Ben çıkınca nu arkadaş girdi hocanın yanına. Baya acındırmıs kendini. Hoca beni de odaya çağırdı ve tamam dedi geçircem sizi falan. Yani aslında arkadasın sayesinde oldu beni de geçirmesi.
Hocanın yanından çıkınca okul koridorun da bir anlık sevinçle teşekkür ederim senin sayende oldu deyip sarıldım.
Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Normalde muhabbetim bile yok . merhabadan başka. Hakkımda bu olayı arkadaşların yanında falan anlatıp arkadaşlarımın arasında kötü düşmekten korkuyorum. Normalde erkek kankaları olan bir insan değilim ve bilinçli yapmadım sarılmayı da.
Çocuğu faceden ve instagramdan sildim. Gidip konuşmalı mıyım yanlış anlama tarzında yoksa üstüne düşmemeli miyim? Okulların kapanmasına 2ay kaldı surda. Çok kötü hissediyorum su an
kendini kotu hissetmen gereken sey cocuga tesekkur icin sarilmis olmak degil, 6 hafta yani 30 gun devamsizlik yapmis olmak olmali.
genc kiz hissiyatin ne yazik ki sorumluluk duygundan daha agir. oysa ki sorumluluk duygunun agir olmasi gerekirdi.
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de hastalanmasına ve buna takmasına asla bahane vermedim. Beni suçlamaları beni üzdü. Erkek arkadaşım bir de dedi ki " annem eski sevgilin olduğunu öğrense bana bırak bu kızı der " dedi. "Söyledin mi bunu" dedim. Söylemedim dedi ama bilmiyorum belki de söylemiştir.
6 hafta derken 6ders demek. Yani x dersine 6gün gelmediğim anlamına geliyor . devamsıLıgım 6gün 30gün değil. 30gün Devamsız yapıcak kadar sorumsuz değilim
Cok komik neden sorumluluğunu alamayacagin kadar devamsizlik yapıyorsun ve neden tanimadigin adamij boynuna atliyorsun.?filmlerde olur o sevinçten boynuna atlama olayi...sen de bos değilsin gibi geldi...
Peki teşekkürlerYa sınıfı gecmissin iste. Gerisi teferruat. Keyfine bak ya. Genclik boyle seyleri takmak yeri degildir evlat.
bir donem icinde 6 ders kacirmis olmak da yeteri kadar sorumsuzluk hele ki lise son gibi hayatin donum noktasi olan bir sinifta.
siyazmış.ttiginiz yollardan biz donuyoruz, haliyle universiteye hazilik calismasi icin ders kirmayacaginizi goz onune alirsak; her durumda sorumsuz oldugunuz asikar.
siz bu adam hala bana dönsün diye yolunu mu gözlüyosunuz_?
Evet. İnsanlar değişir. Hatalarını anlayıp olgunlaşıp benimle olmasını isterim. Gerçekten sevdim çünkü
Dünden beri nerelere gelmiş konu ya konu sahibi amma sacmalamissin eşim ilerde duyarsa vs vs amaaan bırak bunları ben senin yerinde olsam sayesinde okulum uzamadigi için o çocuğa yemek ismarlardim İNSANİZ biz ya üni okuyoruz ama kafalar ne alemde takılma biraz rahat esnek ol
kontenjan işgali konusundaki fikrimi yineliyorum.
Kontenjan işgali? Ya arada kaçırmış olabilirim Mesajınızı.
Heh bak hemfikirmisiz ısmarlaa bi yemek hem tesekkur et hemde madem içine bu kadar oturdu kısa bi şekilde ogun bi anda sariliverdim ya k.bakma hehe de geç hem sen üzülme soru işareti kalmasın hemde karşın daki barzonjn tekiyse gerçekten aa bana sarıldı yollu bu kafasindaysa yanlış düşündüğünü anlasinYemek ısmarlamayı ben de düşünüyorum :) ama çok utandım ne bileyim. Elin oğluna sarıldım ayyy.. Başka yerlere çekip adımı kötüye çıkarmasından korktum. İnsanlar zaten birbirinin açığını gözlüyor üstüne gitmek için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?