Kuzum tanımadığın birinden hamile kalmış gibi bahsediyorsun...Altı üstü sevinçle yapılmış , samimiyet ve minnet göstergesi....Abartacak durum yok...dedikodu falan kim ne derse desin,sen olayın iç yüzünü biliyorsun...hem neyin dedikodusu?
Dalga gecmenizi anlayamıyorum. Sizin hiç etrafınızda yok mu bazı şeyleri çarptırıp dedikodusu yapılan insanlar.okulu bırak tövbe et hacca git ve allahın seni affetmesi için dua et.
Evet haklısınız zaten o yorumum çocuğun çirkefliğini bilmeden yapılan bir yorumdu..Ben arkadaşın kafaya taktığını falan düşünmüyorum, muhtemelen başka bir endişesi var ?
Kafaya takacak insan derslerini kafaya takar 6 hafta devamsızlık yapıp sonra da hocanın karşısında rezil duruma düşmez
Dedikodu yapan var ama senin kadar takan yok güzelim!sevgiline gelince bir sarılmayı bu kadar,namus meselesi yaparsa zaten kaç o adamdan!hem karşındaki insan gidip bunu anlatacak ve bundan değişik yorumlar çıkaracak çiğ bir insan mı...bu arada samimi soruyorum üni de olduğunuza emin misin? üni hangisi,oğlumu göndermeyeyim?Dalga gecmenizi anlayamıyorum. Sizin hiç etrafınızda yok mu bazı şeyleri çarptırıp dedikodusu yapılan insanlar.
işte senin gibiler kadına yapılan bu türlü türlü baskıları hakediyor diye düşünüyorum biliyor musun? asıl ben senin gibileri anlamıyorum. azıcık özgüvenin olsa burda bu saçma konuyu tartışıyor olmazdın. dalga geçiyorum çünkü komiksin. biraz okudum da yazdıklarını, hayattaki bütün amacın hakkında hiç dedikodu yapılmamış olması, varlığının tapusunu emanet edeceğin kocana, bir erkeğe dahi sarılmamış halinle paketinde, açılmamış olarak kendini sunma saplantın mı? Yazdıklarından anlaşılıyor ki birey olarak kendine saygı duymuyorsun. Sen bir kadınsın bir eşya değilsin. Sevinirsin üzülürsün,sarılırsın, bağırırsın vs vs. kendini millete beğendirmek için türlü türlü kalıplara sığmaya çalışıyorsun. üstelik bunu abartıp bi de "ben sevinçten bi erkeğe sarıldım şimdi napcaaaaaaaam?"a getiriyorsun?dalga geçmeyip napayım? allah aşkına varlığınıza biraz saygı gösterin ve saçmalamayın.Dalga gecmenizi anlayamıyorum. Sizin hiç etrafınızda yok mu bazı şeyleri çarptırıp dedikodusu yapılan insanlar.
cnm vur dedik öldürdün!tmm öz güvensiz de, ne yapalım bu tarz bayanlarımızda varişte senin gibiler kadına yapılan bu türlü türlü baskıları hakediyor diye düşünüyorum biliyor musun? asıl ben senin gibileri anlamıyorum. azıcık özgüvenin olsa burda bu saçma konuyu tartışıyor olmazdın. dalga geçiyorum çünkü komiksin. biraz okudum da yazdıklarını, hayattaki bütün amacın hakkında hiç dedikodu yapılmamış olması, varlığının tapusunu emanet edeceğin kocana, bir erkeğe dahi sarılmamış halinle paketinde, açılmamış olarak kendini sunma saplantın mı? Yazdıklarından anlaşılıyor ki birey olarak kendine saygı duymuyorsun. Sen bir kadınsın bir eşya değilsin. Sevinirsin üzülürsün,sarılırsın, bağırırsın vs vs. kendini millete beğendirmek için türlü türlü kalıplara sığmaya çalışıyorsun. üstelik bunu abartıp bi de "ben sevinçten bi erkeğe sarıldım şimdi napcaaaaaaaam?"a getiriyorsun?dalga geçmeyip napayım? allah aşkına varlığınıza biraz saygı gösterin ve saçmalamayın.
ben benzetmiyorum. kendi kendini bu kalıba koyuyor. ben kızıyorum bu tür kadınlara. herzaman da kızıcam zannediyorum. bir güruh için hayattaki tüm amaç evleneceği adama kendini hasarsız teslim etmek. kendini eşya gibi gören kadın ziyniyetini kimse kanıksamasın. Söylediklerim nahoş evet. ama ben sadece dile getiriyorum. bi de o nahoş şeyleri hayatlarının merkezine oturtanlar var. kendine yapacak iyiliği olmayanlar için hoş şeyler söylemek zaten zordur.cnm vur dedik öldürdün!tmm öz güvensiz de, ne yapalım bu tarz bayanlarımızda var,üni de olmasına rağmen ,kendine güven ve değer sıfır! ama senin benzetmelerde nahoş!bu dille anlatamayız ki........umarım kendinin değerine ve farkına varacaktır, yani sanırım!
Haklısın ama bunu sadece hakaret olarak algılayacak ,İŞİN KÖTÜSÜ!ben benzetmiyorum. kendi kendini bu kalıba koyuyor. ben kızıyorum bu tür kadınlara. herzaman da kızıcam zannediyorum. bir güruh için hayattaki tüm amaç evleneceği adama kendini hasarsız teslim etmek. kendini eşya gibi gören kadın ziyniyetini kimse kanıksamasın. Söylediklerim nahoş evet. ama ben sadece dile getiriyorum. bi de o nahoş şeyleri hayatlarının merkezine oturtanlar var. kendine yapacak iyiliği olmayanlar için hoş şeyler söylemek zaten zordur.
bence her kadın bu tip sorulara şiddetli cevap vermeli. kesinlikle hakaret etmiyorum. sadece konu sahibinin söylediklerini analiz ediyorum. çünkü bunları ben değil kendi kendisine o söylüyor. bırakın artık kadın şöyle davranmalı kadın böyle davranmalı.kadın sarılmaz kadın öyle giyinmez böyle gülmez şöyle fingirdemez laflarını.hep kadın kadın kadın. benim konu sahibinin şahsiyetiyle ilgili tartışacağım bişey olamaz. tartıştığım nokta bakış açısı. kadın kendine güveniyorsa herşeyi yapar. dünyanın neresindeyiz bu kadın bakışaçısıyla? ortadoğulu kadın kafası, üniversitede bile. işte buna sinirleniyorum. Türkiye'de bi değişim olacaksa bu kadın hareketiyle olur. bizim kadınların aklı başka yerde. ya bi adama sarıldım kocama kendimi beğendiremezsem diye düşünüyorlar, ya evlilik programı izliyorlar ya kaynana çekiştiriyorlar. bu mu değişim yapacak zihniyet.biz bu muyuz yani? benim sinirlendiğim nokta bu. hakaret meselesi değil.Haklısın ama bunu sadece hakaret olarak algılayacak ,İŞİN KÖTÜSÜ!
Bunu neden sadece zihniyet olarak düşünüyorsunuz? İnsan sarilmakta istemeyebilir bu ona kalmış birsey. .ortadoğu kafası vs.. ne alakası var ki.. Ki insan böyle zihniyette olsa bile buna yanlış mı dicez? Nasıl bunun zıttı yanlış olmuyorsa buda yanlış değilbence her kadın bu tip sorulara şiddetli cevap vermeli. kesinlikle hakaret etmiyorum. sadece konu sahibinin söylediklerini analiz ediyorum. çünkü bunları ben değil kendi kendisine o söylüyor. bırakın artık kadın şöyle davranmalı kadın böyle davranmalı.kadın sarılmaz kadın öyle giyinmez böyle gülmez şöyle fingirdemez laflarını.hep kadın kadın kadın. benim konu sahibinin şahsiyetiyle ilgili tartışacağım bişey olamaz. tartıştığım nokta bakış açısı. kadın kendine güveniyorsa herşeyi yapar. dünyanın neresindeyiz bu kadın bakışaçısıyla? ortadoğulu kadın kafası, üniversitede bile. işte buna sinirleniyorum. Türkiye'de bi değişim olacaksa bu kadın hareketiyle olur. bizim kadınların aklı başka yerde. ya bi adama sarıldım kocama kendimi beğendiremezsem diye düşünüyorlar, ya evlilik programı izliyorlar ya kaynana çekiştiriyorlar. bu mu değişim yapacak zihniyet.biz bu muyuz yani? benim sinirlendiğim nokta bu. hakaret meselesi değil.
istemese sarılmazdı. kendi isteğiyle sarılmamasına ne lafım olabilir? zorla adamı kucakla dediğim anlamını mı çıkardınız buradan? sevinçle sarılmak istemiş. ama bundan pişmanlık duyuyor nedeni ise elalem neder? ben kocam olacak adam duysa bunu nasıl açıklarım. neyse benim için önemli değil isteyip istemediği ama istemiş. ayrıca zihniyet olarak düşünmeyip ne diye düşüneceğiz? herşey düşünce ürünüdür. ben kendi fikrimi söylüyorum. kendini başkalarının kalıbına koymaya çalışna kadın yanlış yoldadır.Bunu neden sadece zihniyet olarak düşünüyorsunuz? İnsan sarilmakta istemeyebilir bu ona kalmış birsey. .ortadoğu kafası vs.. ne alakası var ki.. Ki insan böyle zihniyette olsa bile buna yanlış mı dicez? Nasıl bunun zıttı yanlış olmuyorsa buda yanlış değil
Kafana cok takmissin, olabilir boyle seyler hani sarildigin cocuk bu kadar onemsememistirSevinçten sarılma olayını mı?
Bunu kafaya takmamı mı?
abartmışsınMerhaba kızlar;
Bugün okula gittim sabah dersim vardı. Hoca yoklama alırken devamsızlık hakkımı sordum. 6hafta devamsızlık yapmışım ve devamsızlıktan kaldığımı söyledi hoca. O kadar korktum ki. Çünkü su an son sınıfım ve 2ay sonra mezun olucam. Bu dersten devamsızlıktan kalmak demek okulumun bir ders için 1yıl uzaması demek. Aileme bunu acıklayamazdım.
Bizim sınıftan bir çocugun da 6hafta olmus devamsızlığı. İkimiz de kaldık diye tutustuk baya. Napcaz falan filan. Ders çıkışı arkadaşlarla topluca kantinde oturduk ama ben ağlıyorum. Dayanamadım hocanın odasına gittim konuşmaya ve mazeretlerimi sıraladım. Hoca yapamam görmezden gelemem dedi bütün ısrarlarıma rağmen.
Ben çıkınca nu arkadaş girdi hocanın yanına. Baya acındırmıs kendini. Hoca beni de odaya çağırdı ve tamam dedi geçircem sizi falan. Yani aslında arkadasın sayesinde oldu beni de geçirmesi.
Hocanın yanından çıkınca okul koridorun da bir anlık sevinçle teşekkür ederim senin sayende oldu deyip sarıldım.
Şimdi kendimi kötü hissediyorum. Normalde muhabbetim bile yok . merhabadan başka. Hakkımda bu olayı arkadaşların yanında falan anlatıp arkadaşlarımın arasında kötü düşmekten korkuyorum. Normalde erkek kankaları olan bir insan değilim ve bilinçli yapmadım sarılmayı da.
Çocuğu faceden ve instagramdan sildim. Gidip konuşmalı mıyım yanlış anlama tarzında yoksa üstüne düşmemeli miyim? Okulların kapanmasına 2ay kaldı surda. Çok kötü hissediyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?