Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95

Ben biliyorum kendimi çok şükür. Asla ard niyetle ve elimde olarak yaptığım bir davranış değil . ben bile anlamadım bu hadise nasıl gerçekleşti.
Dedikoduya gelince , çarptırılır mı bu durum diye korkuyorum. Kimse benim minnetle bunu elimde olmadan yaptığımı anlamaz ki. X e sarıldı mı sarıldı olur . sarılmış rahat kız falan filan.
Eski erkek arkadaşım ve hala sevdiğim çocuğun kulağına giderse bu hiç dönmez. 1.5ay oldu ayrılalı. Eski sevgilim de bizim fakülteden mezun. Bir sürü arkadaşı var .

Canım önceki konunu okudum..bu konuyla ilgili herkes gerekeni söylemiş zaten.. yaşadıkların kolay değil özellikle eski sevgilinin ailesine çok sinir oldum ama tahminimce hepsi birlikte hareket etmiş yani çocuk ve ailesi sana karşı tavır almışlar çok belli.. Bence boşver gerçekten bi süreden sonra degmiyor yarın ciddi adımlar attığında kimbilir nelerle karşılanacaksin bu insanla devam edersen.. Çünkü hasta olması normal sürekli endiselenmesi de ama seni suçlaması çok çok kötü bu hep devam eder emin ol.. Çünkü nisanlimdan biliyorum sınav öncesi kavga çıkarır sonrada senin yüzünden düşük aldım derdi. .ve bu beni o kadar yıprattiki onlar ne yaparsa açıklaması mazereti var bizimle savunulacak bir yani bile yok .. kendini küçük düşürme 2 yıllık bir ilişkiden bahsetmissin onu atlattiysan bunu da atlatirsin sen :)

Evet haklısınız zaten o yorumum çocuğun çirkefliğini bilmeden yapılan bir yorumdu..
Ama yinede ne olursa olsun kendisini bu kadar yıpratmasını doğru bulmuyorum!

Dalga gecmenizi anlayamıyorum. Sizin hiç etrafınızda yok mu bazı şeyleri çarptırıp dedikodusu yapılan insanlar.
Dedikodu yapan var ama senin kadar takan yok güzelim!sevgiline gelince bir sarılmayı bu kadar,namus meselesi yaparsa zaten kaç o adamdan!hem karşındaki insan gidip bunu anlatacak ve bundan değişik yorumlar çıkaracak çiğ bir insan mı...bu arada samimi soruyorum üni de olduğunuza emin misin? üni hangisi,oğlumu göndermeyeyim?

İyimisiniz neden bu kadar panik yaptınız ?
Olabilir heycanlanmışsınız bir an yani
Dönüşü olmayan bir hata yapmamışsınız neticede
Arkadaşlarının yanında ne diye anlatacak sizi komik durumuna düşeceksiniz ki
Ortada birşey yokki farkında değilsiniz heralde !yANİ söylese ne olur ....

Dalga gecmenizi anlayamıyorum. Sizin hiç etrafınızda yok mu bazı şeyleri çarptırıp dedikodusu yapılan insanlar.
işte senin gibiler kadına yapılan bu türlü türlü baskıları hakediyor diye düşünüyorum biliyor musun? asıl ben senin gibileri anlamıyorum. azıcık özgüvenin olsa burda bu saçma konuyu tartışıyor olmazdın. dalga geçiyorum çünkü komiksin. biraz okudum da yazdıklarını, hayattaki bütün amacın hakkında hiç dedikodu yapılmamış olması, varlığının tapusunu emanet edeceğin kocana, bir erkeğe dahi sarılmamış halinle paketinde, açılmamış olarak kendini sunma saplantın mı? Yazdıklarından anlaşılıyor ki birey olarak kendine saygı duymuyorsun. Sen bir kadınsın bir eşya değilsin. Sevinirsin üzülürsün,sarılırsın, bağırırsın vs vs. kendini millete beğendirmek için türlü türlü kalıplara sığmaya çalışıyorsun. üstelik bunu abartıp bi de "ben sevinçten bi erkeğe sarıldım şimdi napcaaaaaaaam?"a getiriyorsun?dalga geçmeyip napayım? allah aşkına varlığınıza biraz saygı gösterin ve saçmalamayın.

cnm vur dedik öldürdün!tmm öz güvensiz de, ne yapalım bu tarz bayanlarımızda var,üni de olmasına rağmen ,kendine güven ve değer sıfır! ama senin benzetmelerde nahoş!bu dille anlatamayız ki........umarım kendinin değerine ve farkına varacaktır, yani sanırım!

yahu bir de üniversite okuyorsunuz, farklı ortamlara giriyorsunuz. biraz eğitin kendinizi ya. bu nasıl bir kafa. sanki adamla seviştiniz. adam da size hasta ya face ten filan silmişsiniz. bu nasıl bir gelin güvey olmak. öle ya da böle bir senenizi kurtarmış sizin çocuk yemek bile ısmarlayabilirsiniz ne var ki bunda. kafalarınız hep böle fesat çalışmasın gözünüzü seveyim aşın biraz aşın.

bu kadar büyütülecek ne var canım sevinçten sarılmışsın kimse yanlış anlamaz bence

ben benzetmiyorum. kendi kendini bu kalıba koyuyor. ben kızıyorum bu tür kadınlara. herzaman da kızıcam zannediyorum. bir güruh için hayattaki tüm amaç evleneceği adama kendini hasarsız teslim etmek. kendini eşya gibi gören kadın ziyniyetini kimse kanıksamasın. Söylediklerim nahoş evet. ama ben sadece dile getiriyorum. bi de o nahoş şeyleri hayatlarının merkezine oturtanlar var. kendine yapacak iyiliği olmayanlar için hoş şeyler söylemek zaten zordur.

Haklısın ama bunu sadece hakaret olarak algılayacak ,İŞİN KÖTÜSÜ!

Yanlış anlamayacağı vardıysa bile sosyal ağlardan silince yanlış anlamıştır zaten. Noluyoruz diye. Hatta vaz geçtim. Çocuk bişey anlamamıştır bence. Büyütme olayı daha fazla.
Sınıf arkadaşına sınıfta kalmanı engellediğinden dolayı sevinip sarıldığın o Kollarını da benzin döküp yaksaydın bari

Haklısın ama bunu sadece hakaret olarak algılayacak ,İŞİN KÖTÜSÜ!
bence her kadın bu tip sorulara şiddetli cevap vermeli. kesinlikle hakaret etmiyorum. sadece konu sahibinin söylediklerini analiz ediyorum. çünkü bunları ben değil kendi kendisine o söylüyor. bırakın artık kadın şöyle davranmalı kadın böyle davranmalı.kadın sarılmaz kadın öyle giyinmez böyle gülmez şöyle fingirdemez laflarını.hep kadın kadın kadın. benim konu sahibinin şahsiyetiyle ilgili tartışacağım bişey olamaz. tartıştığım nokta bakış açısı. kadın kendine güveniyorsa herşeyi yapar. dünyanın neresindeyiz bu kadın bakışaçısıyla? ortadoğulu kadın kafası, üniversitede bile. işte buna sinirleniyorum. Türkiye'de bi değişim olacaksa bu kadın hareketiyle olur. bizim kadınların aklı başka yerde. ya bi adama sarıldım kocama kendimi beğendiremezsem diye düşünüyorlar, ya evlilik programı izliyorlar ya kaynana çekiştiriyorlar. bu mu değişim yapacak zihniyet.biz bu muyuz yani? benim sinirlendiğim nokta bu. hakaret meselesi değil.

Bunu neden sadece zihniyet olarak düşünüyorsunuz? İnsan sarilmakta istemeyebilir bu ona kalmış birsey. .ortadoğu kafası vs.. ne alakası var ki.. Ki insan böyle zihniyette olsa bile buna yanlış mı dicez? Nasıl bunun zıttı yanlış olmuyorsa buda yanlış değil

istemese sarılmazdı. kendi isteğiyle sarılmamasına ne lafım olabilir? zorla adamı kucakla dediğim anlamını mı çıkardınız buradan? sevinçle sarılmak istemiş. ama bundan pişmanlık duyuyor nedeni ise elalem neder? ben kocam olacak adam duysa bunu nasıl açıklarım. neyse benim için önemli değil isteyip istemediği ama istemiş. ayrıca zihniyet olarak düşünmeyip ne diye düşüneceğiz? herşey düşünce ürünüdür. ben kendi fikrimi söylüyorum. kendini başkalarının kalıbına koymaya çalışna kadın yanlış yoldadır.

Şu da bir gerçektir ki ;toplumda bakış açısı,ezikleme,hiç sayma ve her türlü kadına karşı yapılmış aşağılamaya karşıyım ama kadın meselesini de ele alırken aynı aşağılamayı da yapana karşıyım....Ne farkımız kalıyor o zaman aşağılayandan! ezik görenden ve yargılayıp,yaradılışına hakaret edenden!

abartmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…