Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95

O erkek bu kadar karaktersizce sana iftira atacak biri mi?
Açıklamanı yaparsın aynen buraya yazdığın gibi. Zaten eski sevgilinmiş ve okulun bitmesine 2 ay kalmış bu kadar dert etme.

Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Kimse hakkımda kötü düşünsün istemem kız ya da erkek. Çok muhabbetim yok zaten hiç biriyle.

Üstelik kötü bir amaçla elimde olmayan bir sevinçle yapmış olduğum birşey için kötü kız konumuna düşmek elbette istemem.
Üniversite arkadaşlarına kız sorma meselesine gelince toplumumuzun kuralı bu değl mi?
Erkekler hala eski sevgiliye takmıyor mu? Ya da rahat kız bu evlenilmez gözüyle bakılmıyor mu?
Bu düşünceler olaylar beni çok etkiliyor napıyım

Silmen falan çok saçma olmuş. Asıl şimdi tuhaf karşılanıp yanlış anlaşılabilir bi duruma sokmuşsun.

Neden o kadar çok devamsizlik yaptin merak ediyorum?
Cok mu onemli seyler icin yaptin, yoksa gezmek tozmak icin mi?
Ilk once bilincli bir birey olmamiz lazim. Ben olsam asla gecirmem 6 hafta devamsizlik yapan birini, gecerli bir sebep olmadikca tabi...

Eski sevgilinden umudu kes inan bana sana cok daha uygun ve ondan kat kat iyisi cikacak karsina okul bitir cocuk gidiyor panigi ile gozunde buyutme, zaten eski ise demkki bir sorun olmus yurumemis.
Kendini bilen olgun seni seven sana saygi duyan sana sozune guvenen hicbir yetiskin erkek ergenler gibi gidip de 20 li yaslarinda yasadigin flortlerini arastirmaz. En azindan benim cevremde bunu yapabilecek kadar zavalli bir erkek hic olmadi ne arkadaslarimdan ne tanidiklarimdan. Yil olmus 2016 erkekde kadinda bir niyetle karisindaki kisiyi tanima yoluna giriyorsa az cok nasil biri oldugunu 3-5 ayin sonunda anlar duye dusunuyorum ben. Yanlis anlasilmasin karakterinin detaylarini 5 ay cozer demiyorum sadece genel hayat felsefesini bazi temel konulardaki goruslerini anlamaya yeter.
Sen simdi biraz cahilce dusunuyorsun ama hayatina ciddi anlamda giren olgun bir erkek oldugunda niyeti evlenmek bile olsa asla ve asla gecmisini irdelemesine izin vermemelisin cunku bu sana hakaret sayilir. Korkma korkacak birsey yapmamissin kendine guvenin olsun, ayrica sen bu olayin uzerine gittikce birsey varmis gibi yansitilabilir, oteki kizi ornek vermissin ama kiz cocugun evinde geceyi gecirmis dimi cocuk se... siz se kizla yattik biz bile diyebilir yani kizin buna imkan vermemesi lazimdi.

Korkma okuluna bak sen, sorunsuz mezuniyetini al eline cek git evine memleketine ..

Şaka mı bu ya nasıl üniversite burası ve nasıl öğrencilik bu???
Bu kız bana sarıldı kesin bana aşık ehehe diye arkadaşına anlatan mal a diploma vermesinler bi zahmet.Toplumdan izole yaşasın kımıl zararlısı.
Sende böyle zavallı insanların fikirlerini önemsiyorsan sana da yazık ve aldığın eğitim sana bir şey katmamış demek ki.
Sen kendini bildikten sonra elin adamı ne derse desin ki 2ay sonra görmeyeceksin bile.
Sevdiğin insan da milletin ağzına bakan bi tipse zaten sevilmeyi hak etmiyor demektir.

Teşekkür ederim yorumların bana güç ve güven verdi. Benim etrafımdaki insanlar da hep geri kafalı ve ben erkeğim herşeyi yaparım sen kızsın yapamazsın düşüncesindeki insanlar. Ben de bu düşünceye katılmayan biriyim. Bu olay yüzünden böyle saçma düşünen birilerinin kurbanı olmak istemiyorum. Boşu boşuna adımı kötüye çıkarılmasını istemem.

Bugün yurtta bu olayı düşündükçe alevler bastı yüzümü . napsam rahatlayamadım

yuh
noldu sarıldıysan saçmalama lütfen
o sevinçle sarılmışsın bundan olağan ne var

Sevdiğim insan belki psikolojimi bu hale getirmiştir. Çok şüpheci güvensiz ve erkek kız ayırımı yapan bir insandı. Hep onunlayken korkuyla yaşadım. Biri bana bakar da şüphelenir mi biri bana bişey yazar da şüphelenir mi diye kırka kırka oldu sanırım bu?

yuh
noldu sarıldıysan saçmalama lütfen
o sevinçle sarılmışsın bundan olağan ne var

Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.

Iste oyle dusunen erkekleri hayatina sokmazsan hicbir sorun yasamazsin tatlim ne yasarsan yasa kendine guvenini yitirme.
Sunu asla ve asla aklindan cikarma bu hayatta senin hakkinda soz soyleme fikir belirtme yetkisi olan tek erkek babandir oda seni buyutup bu yasa getirmis okutmus emek vermis oldugu icin ve onun senin uzerindeki etki ve haklarinin bile bir siniri vardir. Hayatina giren hicbir erkegin sana bu sekilde davranmasina izin verme, en ufak bir tavizden kendine olan guven ve saygindan yersin cunku.
O gun sevgilin kapinin onunde oturmayin mi dedi mesela, senden mi ogrenecgim ben nasil oturup kalkacagimi senin bekciligine ihtiyacim yok haddini bil deyip o lafi agzina sokacaktin ki kendini mahallenin kadisi sanmasin testosteron yigini primitif canli.

Ve hala onun sana donmesini mi istiyorsun canim yaa kurtulduguna dua et bence adam resmen eziyet etmis sana.

adam sana yardımcı olmuş sen adama kendin sarılmana rağmen sapık muamelesi yapmışsın. bir tarafıyla gülse yeridir.

Napmışım da sapık muamelesi yapmışım?

Ya aslında bu kadar endişelenmemin sebebi var. Bunun bir kankası vardı kız. Bu çocuk eve çıktığında kız da bunun ev temizliğine yardıma gelmiş. Çok geç saat olunca da yorulmuş ve burda kalıyım demiş. Çocuk da tamam demiş. Güya bu kız çocuk uyurken gelip bunu öpmeye falan başlamış. Dogrulugu şüpheli bence.Bunu anlatmış fakültede benim de kulağıma geldi.
Diyeceğim o ki bu olayı da carptırıp başka türlü anlatır mı ki? Bu yüzden korktum. Dedikodu çıkmasından ve bu dedikodunun eski sevgilim ve hala sevmekte olduğum insanın kulağına gitmesi endişem.

yaa kızlar da az değil bence yapmıştır ıkız da neyse
bunda bişey yok sadece sevinmiş sarılmışsın hiçbi şey de demez bence
ama beni durup duruken her yerden engellemiş değişik bi kız diyebilir açık söyleyeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…