Kızlar inanamıyorum!!!!çift çizgiiiiiiiiii!!!!!

canım yaaa..sanada kıyamam..kardeşin çok şanslı..senin gibi ablası var diye..bende annemin hakkını ödeyemem..oda benim için çok üzülüyordu....

annemi sorma zaten zırlayıp duruyo onuda ben susturmak zorunda kalıyom kafamçokkarıştı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
amaaaaaannnnn neyse önemli olan bugün senin böyle güsel bir haber vermen
gerisi boşşşşş
elbet bende bağıracam buralarda kardeşim hamileeeee diye
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

çığlık attı boynuma sarıldı...nasıl ağladı anlatamam...şimdi beni kolluyo habire...cnm benim yaa...

çığlık attı boynuma sarıldı...nasıl ağladı anlatamam...şimdi beni kolluyo habire...cnm benim yaa...

Maaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
yavrularınla eşinle

öpüyorum seni kocaman takip etcem seni güsel haberlerini bekliyom canım benim zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Ay inanki okurken o zamanı yaşadım bende.Çok etkilendim.Kendi hamilelik testimdede böyle olmuştu.Eşim inanamamıştı.Çok sevindim ya.Gözünüz aydın.Ne güzel bir haber.Güne güzel başladık.Süperrrzemuszemus

canim tebrik ederim insallah saglikli kucana almayi nasip eder ALLAHIM

çok saolun kızlar...hala inanamıyorum...bugün birde sağlıklı olduğunu öğrenirsem daha rahat hissedicem kendimi...

tüp bebek tedavisi esnasında maillerini görmüştüm Sana çok üzülmüştüm Demekki bundada bir hayır varmış Çok sevindim allah tamamına erdirsin

Canım bursalım senınle onceden gorusmustuk canım yaa cok uzuluyorduk hepberaber ama sen artık kurtuldun ınsaallah tedavı sendromlarından canım kalp atıslarını duydunuzmu canım benım

Canım bursalım senınle onceden gorusmustuk canım yaa cok uzuluyorduk hepberaber ama sen artık kurtuldun ınsaallah tedavı sendromlarından canım kalp atıslarını duydunuzmu canım benım

cnm çok saol...bugün dra gidicez..inşallah herşey yolunda gider....

canım benim inan beni şok ettin ben okadar arkadaş canlısı bir tip değilimdir başkasının mutluluğu ile mutlu olmayı başaran tiplerden değilimdir daha çok eşim ve benim ilişkim beni ilgilendirir çevremdekileri umursamaz DIM bu dert başıma gelene kadar önce başlığı gördüm sonra rumuzunu sonra nasıl yani dedim biliyorsun tedavi sürecimizi aynı olumsuzlukları beraber yaşamış aynı umutsuzluklara kapılmış birbirimizi teselli etmiştik sen bugün bana tesellinin en büyüğünü verdin umudun en kocamanını verdin mutluluktan kendimi ekranın karşısında el çırparken gördüm ve kendim bile bu yaptığıma inanamadım hatta ötesini söyliyeyim eşimi arayıp seni hatırlatmaya çalışıp haberini verdim gerçekten okadar sevindimki inanamazsın bende şu an bir yandan soğan kürü yapıyorum bir yandan eşim keçiboynuzu kürü ardından havuç kürü yapıyor tedaviye gün sayıyorum ilk adetimle bir iki hafta içinde ikinci tüp bebek denememe başlayacağım ama şimdi belkide kendiliğinden olur bile demeye başladım gerçi adet belirtilerim başladı ama olsun sennin pozitif sonucun bana umut oldu herşeyden öte dua etmeyi bırakmıştım allaha inancım sonsuz ama sadece şükreder olmuştum ama dua etmiyordum çünkü herşeyin kaderimizde zaten varolduğu dualarla o kaderi değiştiremeyeceğimizi herşeyn olacağına varacağını düşünmeye başlamıştım
heyecandan bir sürü şey sıraladım ama en önemlisini unuttum
hayırlı olsun ve allah kucağına almayı nasip etsin canım

canım çok çok saolasın..allah ne muradın varsa versin..tüm isteklerin yerine gelsin cnm..aynı sıkıntıları yaşamıştık eet..bende ne kadar ümitsizdim hatırlıyorsan...ama allahıma da bırakmışım demekki ...oda zamanı gelince verdi..hala şoktayım.inanamıyorum cnm...tedavinede hayırlısıyla pozitif olarak başla cnm..belkide olurmu olur..sende doğaldan kalabilirsin...çünkü bizim herşeyimiz aynı ilerliyordu..bakarsın buda aynı olurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…