canım yaaa..sanada kıyamam..kardeşin çok şanslı..senin gibi ablası var diye..bende annemin hakkını ödeyemem..oda benim için çok üzülüyordu....
çığlık attı boynuma sarıldı...nasıl ağladı anlatamam...şimdi beni kolluyo habire...cnm benim yaa...
saol cnm ...görüşmek üzere....iyi geceler...
Canım bursalım senınle onceden gorusmustuk canım yaa cok uzuluyorduk hepberaber ama sen artık kurtuldun ınsaallah tedavı sendromlarından canım kalp atıslarını duydunuzmu canım benım
canım benim inan beni şok ettin ben okadar arkadaş canlısı bir tip değilimdir başkasının mutluluğu ile mutlu olmayı başaran tiplerden değilimdir daha çok eşim ve benim ilişkim beni ilgilendirir çevremdekileri umursamaz DIM bu dert başıma gelene kadar önce başlığı gördüm sonra rumuzunu sonra nasıl yani dedim biliyorsun tedavi sürecimizi aynı olumsuzlukları beraber yaşamış aynı umutsuzluklara kapılmış birbirimizi teselli etmiştik sen bugün bana tesellinin en büyüğünü verdin umudun en kocamanını verdin mutluluktan kendimi ekranın karşısında el çırparken gördüm ve kendim bile bu yaptığıma inanamadım hatta ötesini söyliyeyim eşimi arayıp seni hatırlatmaya çalışıp haberini verdim gerçekten okadar sevindimki inanamazsın bende şu an bir yandan soğan kürü yapıyorum bir yandan eşim keçiboynuzu kürü ardından havuç kürü yapıyor tedaviye gün sayıyorum ilk adetimle bir iki hafta içinde ikinci tüp bebek denememe başlayacağım ama şimdi belkide kendiliğinden olur bile demeye başladım gerçi adet belirtilerim başladı ama olsun sennin pozitif sonucun bana umut oldu herşeyden öte dua etmeyi bırakmıştım allaha inancım sonsuz ama sadece şükreder olmuştum ama dua etmiyordum çünkü herşeyin kaderimizde zaten varolduğu dualarla o kaderi değiştiremeyeceğimizi herşeyn olacağına varacağını düşünmeye başlamıştım
heyecandan bir sürü şey sıraladım ama en önemlisini unuttum
hayırlı olsun ve allah kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?