Kızlar inanamıyorum!!!!çift çizgiiiiiiiiii!!!!!

amin inşallah canım ve emin ol senin aldığın pozitif haber benim tedavimede pozitif değer kattı

bugünlerde aldığım en güzel haber bu canım benim.sen çoktan haketmiştin bu haberi vermeyi.nihayet vakti gelmiş.inş.sorunsuz bir hamileleik geçirirsin.kuzun seni hiç bırakmasın.darısı bekleen diğer herkese olsun..:ecrin_bebek:

justing canım çok ama çok sevindimm...topiğini görünce inanamadım harika bişey yaaaaaaaaa....
tebrik ederimm hayırlı olsun..rabbim tamamına erdirsinn inşş.....

aaaaaaaaaaaaaaaaa tüylerim diken diken oldu yaaaaaaaaaaa,
nasıl güzel bir topik bu bu bölümdeeee,,

herkese umut olsun inşallah,
sağlıkla tamamlarsın hamileliğini inşallahh..

canım bi tanem o kadar sevindim ki anlatamam gözlerim dolu dolu oldu. hep sana bakıyordum senden bu haberi alacaktım sanki. eşini ve seni tebrik ediyorum canım. senin bebiş bu ayı bekliyormuş demek. mucize dedikleri bu galiba tüp ile olmadı kendiliğinden oldu. bende mucize istiyorum umarım beni de yakalar o mutluluk. 24000 hem de ya şaka gibiii. allah kucağına almayı nasip etsin canım sana kolay bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat diliyorum. olumunekankayizsmile

canımm benim tebriklerrrr olumunekankayizsmile maşallahh değerine bakk kaydirigubbakcemile2
Rabbim bu negatif sonuçtan sonra bizede süpriz yaşatır inşallah darısı hepimizeee

justing bu çok güzel bir haber inan çooook sevindim birde hiç beklemediğin zaman olunca daha da güzel eminim ki allahım herşeyin zamanını biliyor ve sanadfa zamanı gelince verdi işte hamileliğinin her günü çok güzel geçsin ve 9 ayın sonunda sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

canım benım ne kadar sevındıgımı anlatamam kendıme sevındıgım kadar enaz ayyy canım benım bak allah kımseyı boynu bukuk bırakmıo.tebrık ederım canım.galıba aynı zamana gelıo bebıslerımız.bende bugun keseyı gordum ıcınde 3.3mm boyunda bı bebıs var.sen nezaman gıtcen doktora cok sevındım canımm yaaa.allah saglıkla 9 ay gecırmeyı ve kucagımıza almayı nasıp etsın opuyorumnanaktan

harika bir haber bu ya.....justing76 allah tamamına erdirsin.eminim beni de hatırlıyorsundur.2.negatif tüp bebek denememden sonraki yaşadığım depresyonda bana destek olmuştun.ben de artık düşünmyorum spora yazıldım herşeyn hayırlısı diyorum.vardır bunda da bir hayır.soğan suyu içmeye başladım kistlerim için.o bitince bal çörek otu yapıcam.belki ameliyattan kurtulurum.benim zaten imkansız normak hamile kalmam.sadece ameliyattan kurtulmak istyorum.tekrar tebrik ederim seni.bugün aldığım en güzel haberdi.

hayırlı olsun canım rabbım tamaına erdırsın ınsallah mucıze dıye buna denır yaa allahım bızede ınsallah bı mucuze yasatır

justing76...tebriiik ederiim canııııımm...O kadar sevindim ki anlatamam. Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder arkadaşım. Demekki, kalitesiz yumurta, bölünmeyen yumurta, hepsiiiiiii boşmuşşşş. Şimdi sende birçok kişiye umut oldun...Ayyyyyy o kadar şaşkın ve sevinçliyim ki ne yazıcamı bilemiyorum inan:):):):):)::):):)::):):Allah tamamına erdirsin inşalllah canmmm

canim gozun aydin allahim hayirlisiyala kucaginada almayi nasip etsin.....
bebegini gordunmu canim bugun gidicektin???

evet canım hatırlıyorum.....................ne kadar güzel ve büyük bir lütufla Rabbim seni mükafatlandırmışken sende bizi unutmadıgın için teşekkürler.............rabbim eline ayagına kavuştursun canım kardeşim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…