Kızlar inanamıyorum!!!!çift çizgiiiiiiiiii!!!!!

justincim dr gittinmi bugün? seni merak ettim
yarın akşam girebileceğim internete ama sen yaz ben gecede olsa bakar öğrenirim cnm
umarım herşey yolundadır
Allaha emanet olun güselim

meltemcim...hilall....sirenas...cellist..hepinize sonsuz teşekkür ediyorum..ben mucizelere inanırım ama beni bu mucizenin tutacağını hiç düşünmemiştim..ümidinizi asla kaybetmeyin kızlar...ben birazda vazgeçmiş gibi olmuştum..boşlamıştım..dr umda bununda etkisinin olabileceğini söyledi...

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..bu arada dün ne kadar tahlili yapıp sonucum pozitifsede içim korku doluydu..dr uma dün gittik...dr umun yüzüne bakıyorum nolur şahin bey güzel şeyler söyleyin dedim...ben güzel haberler vericeğime inanıyorum dedi...vee işte kese dedi..bebekte var...kalp atışıda var...o an ı size anlatamam...içim öyle ağlamaklı sevinçli karışık bir durum aldıki...bebeğim 5 haftalık 5 günlükmüş...daha çok minik herşey güzel ama haftaya birda net olarak görelim dedi...şimdilik herşey güzelmiş kızlar...Allah hepinize yaşatıcak bu duyguyu er yada geç...ben buna inanıyorum...ne olur sizde inanın...

canim senin adina cok sevindim böyle hikayeler okudukca daha cok cesaretlenyior insan ALLAH sonuna kadar herseyin güzel olmasini nasip eder insallahhh

canim cok sevindim insallah bu güzel haberler dokuz ay boyunca sürerde bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsinolumunekankayizsmile

Allah tamaına erdirsin canım . Kucağına aldığın anlarıda okuruz inş.
Adına çok sevindim olumunekankayizsmile

kızlar birde gerçekten olacağı varsa oluyor..ben geçen hafta deli gibi temizlik yapmıştım..sonra kayınvaldem hastanede yatmıştı ona koşturduk..çıkınca hastaneden onunda evinde temizlik...ne ağırlar kaldırmıştım..şimdi düşününce içim titriyor..ama oldumu oluyo işte...

cnm benimde imkansız gibi görünüyordu doğal yoldan ama bak Allah isyetince oluyor...ama başka şeylere kendini yöneltmen çok iyi..gerçekten kafadan bir nebze atmak gerekiyor..

bebeklerımız aynı justıng bende dun gıttım ve benımkıde 5+4 tu dun ay ay ay ne guzel oldu.allahın sana hedıyesı bu bebıs kendıne ıyı bak canım

evet ebi aynı gün belkide doğurucaz...hayalini bile kurmaya cesaretim yokken gerçek oldu...

maaşallah... Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.. darısı tüm bekleyenlerin başına..

bende daha ultrasonda görmedim ama benimde aynı sizlerle aynı günlerde doğumumuz :)))

Peşpeşe sıra ile doğurcaz hayırlısıyla inşallah:)))) Tedaviye gitmeden önce bir liste yapmıştık hatırlıyorumda o listede olanların çoğu hamile:)))Allahım sen büyüksün bizleri yarı yolda koyma kucağımızada sağlıklı bir şekilde almayı nasip eyle.....

merhaba kızlar bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 4+2 günlük hamileyim arada kasıklarım ağrıyor çok uykum geliyor ama daha mide bulantım çok yok sizce daha normal mi belirtilerinizi yazarsanız sevinirim pazartesi ultrason günüm 3 tane transferim vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…