kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..bu arada dün ne kadar tahlili yapıp sonucum pozitifsede içim korku doluydu..dr uma dün gittik...dr umun yüzüne bakıyorum nolur şahin bey güzel şeyler söyleyin dedim...ben güzel haberler vericeğime inanıyorum dedi...vee işte kese dedi..bebekte var...kalp atışıda var...o an ı size anlatamam...içim öyle ağlamaklı sevinçli karışık bir durum aldıki...bebeğim 5 haftalık 5 günlükmüş...daha çok minik herşey güzel ama haftaya birda net olarak görelim dedi...şimdilik herşey güzelmiş kızlar...Allah hepinize yaşatıcak bu duyguyu er yada geç...ben buna inanıyorum...ne olur sizde inanın...
canim senin adina cok sevindim böyle hikayeler okudukca daha cok cesaretlenyior insan ALLAH sonuna kadar herseyin güzel olmasini nasip eder insallahhh
canim cok sevindim insallah bu güzel haberler dokuz ay boyunca sürerde bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsinolumunekankayizsmile
harika bir haber bu ya.....justing76 allah tamamına erdirsin.eminim beni de hatırlıyorsundur.2.negatif tüp bebek denememden sonraki yaşadığım depresyonda bana destek olmuştun.ben de artık düşünmyorum spora yazıldım herşeyn hayırlısı diyorum.vardır bunda da bir hayır.soğan suyu içmeye başladım kistlerim için.o bitince bal çörek otu yapıcam.belki ameliyattan kurtulurum.benim zaten imkansız normak hamile kalmam.sadece ameliyattan kurtulmak istyorum.tekrar tebrik ederim seni.bugün aldığım en güzel haberdi.
çok sevindim canım justing gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?