Kızlar inanin geçen ki konuyu açan ben değildim benim suan çok büyük bir derdim var lütfen fikir ve

Arkadasin bu siteyi ve senin nickini biliyor, ve sen onun gorebilme ihtimaline ragmen -ki bu ihtimal cok yuksek- ona zihinsel engelli falan diyorsun. Hic hos degil. Simdi edki konuda bir kac yoruma baktim da, hic de zihinsel engelli birine benzemiyor.

Tamam başlıyorum kesinlikle beni elestirmeyin lütfen üzülüyorum yardimci olun diye anlatıyorum

Zihinsel engelli biri memur olabiliyor mu ya? Bilmedigim icin soruyorum bana biraz garip geldi de

Gerçekten öyle birisi

Eleştirilere açık ol eğer buraya konu açıyorsan.

Önceki konunuza baktım aman aman o nasıl bir uslup,sevişirimde sevişirimler havada uçmuş hatta üyelere kız kurusu denmiş
Böyle yazabilecek bir insan ,gayette üye olup konu açabilirdi,sizin hesabınıza gerek yokmuş yani.
Ayrıca bu tarz konuşan üyelerin üyeliği iptal edilse keşke,insanlara küfürler hakaretler edip,üyeliğin tekrar kullanıma açılabilmesi tuhaf geliyor bana,sonuçta potansiyel belli.
Konu içeriği bu olduğu için buna yorum yaptım,başka bir dert göremedim konuda.

Anlatabilir miyim derdimi ağır eleştiri kaldıramam duygusal bir yapıya sahibim

Abla hani fiziksel engel neyse de zihinsel engelli birisi nasi yapiyor isini? Belirli bir seviyesi falan mi var? Hani %10-20 engelli gibi.
tabii var,sınava giriyorlar sonuçta.büyük ihtimalle orta ya da hafif mr'dır canım.ağır değil.

Benim bir sevgilim vardı ilk sevgilim di evlenme hayalleri falan derken bu hayllarimiz suya düştü kendisi ailesini karşısına alamadı beklemek istedi ailem ikna olsun diye bekledim de tamam biliyorum gerçekten istiyor ama suan olmaz diyor bu arada aile engeli de kalktı başka sorunlar mesafe gibi şimdi de iki yıl falan beklemeyliymisim seviyorsam beklermisim ama ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum ikna edemiyorum onu ama aramızda hiçbir sorun yok başka bu da sorun değil ara ara ben gündeme getiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…