- 1 Temmuz 2009
- 6.042
- 6.647
- 773
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Gerçekten öyle birisiArkadasin bu siteyi ve senin nickini biliyor, ve sen onun gorebilme ihtimaline ragmen -ki bu ihtimal cok yuksek- ona zihinsel engelli falan diyorsun. Hic hos degil. Simdi edki konuda bir kac yoruma baktim da, hic de zihinsel engelli birine benzemiyor.
Kafadan hafif sorunu var psikolojik cinselliğe aşırı düşkün ama korkuyor vs vs oluyorZihinsel engelli biri memur olabiliyor mu ya? Bilmedigim icin soruyorum bana biraz garip geldi de
evet oluyor canım.devletin engelli kadrosundan olabiliyor.Zihinsel engelli biri memur olabiliyor mu ya? Bilmedigim icin soruyorum bana biraz garip geldi de
oyy anlat bacım.hadi dinliyoruz.Anlatabilir miyim derdimi ağır eleştiri kaldıramam duygusal bir yapıya sahibim
Abla hani fiziksel engel neyse de zihinsel engelli birisi nasi yapiyor isini? Belirli bir seviyesi falan mi var? Hani %10-20 engelli gibi.evet oluyor canım.devletin engelli kadrosundan olabiliyor.
tabii var,sınava giriyorlar sonuçta.büyük ihtimalle orta ya da hafif mr'dır canım.ağır değil.Abla hani fiziksel engel neyse de zihinsel engelli birisi nasi yapiyor isini? Belirli bir seviyesi falan mi var? Hani %10-20 engelli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?