Kızlar inanin geçen ki konuyu açan ben değildim benim suan çok büyük bir derdim var lütfen fikir ve

İki tarafta evlenmek istiyor ama erkek arkadaşın senin kafanın yatmadığı sebepten dolayı evliliği erteliyor başka sorunumuz yok diyorsun zaten bu sorunların en büyüğü değil mi?

Erkek arkadaşım suan birlikte olamadiktan sonra evlenmemiz mantıksız diyor

Ve bende evlenmek istiyorum geçen hafta birisi geldi is yerine yani iyi çocuk dedim içimden allah sahibine bağışlasin

Şimdi konu sahibi arkadaş, o senin açmadığın konu var ya orda bir arkadaş bir önceki konunla ilgili

yorum yapmış sende onu doğrular bir yorum yazmışsın,eğer o konuyuı açan sen değilsen önceki konu hakkında yorum yapıldığında neden onu doğruladın.

Ha diyelim ki onu da açan sen değildin o zaman o konu için neden böyle bir açıklama yapmadın.

Sen bizi ne sandın tatlım hı çok mu uyanıksın,böyle yapacağına üyeliğini kapattıp yeni bir üyelik açaydın ya bu dalaverelere ne gerek var.

Sonra bir hafta sonra is yerinden birisi geldi bana dediki bu çocuk senden haşlanmış ciddi bir şekilde tanışmak istiyor

Keske soyle olsaydi...
Kk ya uyeyim ve ofisteki pc de sifrem kayitlidir surekli gitdigim icin her seferinde sifre girmeye usendim sonra arkadasim kk da oldugumu gormus..... Ve olaylar gelisir..
Daha mantikli degil mi?

Reactions: K_G
Görüyorum ki herkes kendini ispatlama bişeyler bir açık arama peşinde siz bilirsiniz ben gerçekleri söyledim peki bu konum kapatılabilir kim kapatıyorsa artık bilgim yok

Ben de onu arıyordum 2 saattir :)))
Tebrikler

Tutarsızlık burada belli zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…