- 10 Mart 2014
- 815
- 712
- 133
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Hayır değil çünki sevgilisi yok korkuyor ilişkidenKız anlatttıkları doğrumu pekii
Evet suç bendeüye olmak çok mu zahmetli mi ki özelini anlattığın bir forumun şifresini veriyorsun!
Benim bir sevgilim vardı ilk sevgilim di evlenme hayalleri falan derken bu hayllarimiz suya düştü kendisi ailesini karşısına alamadı beklemek istedi ailem ikna olsun diye bekledim de tamam biliyorum gerçekten istiyor ama suan olmaz diyor bu arada aile engeli de kalktı başka sorunlar mesafe gibi şimdi de iki yıl falan beklemeyliymisim seviyorsam beklermisim ama ben evlenmek istiyorum çocuk istiyorum ikna edemiyorum onu ama aramızda hiçbir sorun yok başka bu da sorun değil ara ara ben gündeme getiriyorum
Erkek arkadaşım suan birlikte olamadiktan sonra evlenmemiz mantıksız diyor
Yani bencede : )tabii var,sınava giriyorlar sonuçta.büyük ihtimalle orta ya da hafif mr'dır canım.ağır değil.
Şimdi konu sahibi arkadaş, o senin açmadığın konu var ya orda bir arkadaş bir önceki konunla ilgili
yorum yapmış sende onu doğrular bir yorum yazmışsın,eğer o konuyuı açan sen değilsen önceki konu hakkında yorum yapıldığında neden onu doğruladın.
Ha diyelim ki onu da açan sen değildin o zaman o konu için neden böyle bir açıklama yapmadın.
Sen bizi ne sandın tatlım hı çok mu uyanıksın,böyle yapacağına üyeliğini kapattıp yeni bir üyelik açaydın ya bu dalaverelere ne gerek var.Eki Görüntüle 1665191
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?