• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar inanin geçen ki konuyu açan ben değildim benim suan çok büyük bir derdim var lütfen fikir ve

Yazis bicimleriniz ayni. Bize anormal demistin ama yine konu acmissin.:63:

Ayrica boyle bir durum var diyelim bunu yonetime bildirmen gerekiyor . Konu acmakta nesi. Bir ozur yetebilirdi.

Son düzenleme:
Konu ne sen ne diyosun
Biri özet geçse süper olacak
Mavi ekran verdim vercem az kaldı

Arkadaşın uzun ve kapsamlı bi ilişkisi var. Bi kere evlenmeye kalkmislar caymislar. Sonra gelinlik falan bakıyodu bi ara. Ama o gelinlik bakan o değilmiş (!) hatta bebeğim aşkım onu çok seviyorum beni kk hakkında uyarmışti cahil onlar falan demişti diyodu. Ama o o değilmiş. Neyse işte. Arkadaş şimdi evlenelim diyomus ama adamın bi bahanesi varmış sürekli. Şimdi de iş yerinde bi çocuk varmış. Ciddi düşünelim diyomus ama mezhep farkı varmış. Sorun olmazsa evlenelim demiş. Arkadaş da ne yapim diyo.

Konu ne sen ne diyosun
Biri özet geçse süper olacak
Mavi ekran verdim vercem az kaldı

Arkadaşın sevgilisi 2 yıl sonra evlenelim başka türlü olmaz demiş.
Arkadaşa uymuyor bu durum hemencik evlenmek istiyor.
Bu arada işyerine bir eleman gelmiş gitmiş çok hoş çocukmuş Allah sahibine bağışlasınmış.
Sonra iş yerinden biri gelmiş demiş bu çocuk seninle tanışmak istiyor vs.
Buda çocukla konuşmuş çocuk buluşalım demiş ama mezhep farkı var demiş sen bilirsin demiş.
Arkadaşta diyor ki amaan boşluktaydım zaten, mezhep farkı da sorun deeel, erkek arkadaşımda bırakmaz hani beni diyor. Napam diyor.
Taksit taksit yazdığı için zor anlaşılıyor, tabi bunu yazan kim onu çözemedim henüz :KK14:

Kızlar beni orospu yaptınız gerçekten hacmi insan sevgilisiyle ilişkiye girmez girdim evet pişman değilim konu o değil ben boşlukta falanda değilim sevgilim istemiyor neyapayim iki az bir süre mi ne yapayım

Kızlar beni orospu yaptınız gerçekten hacmi insan sevgilisiyle ilişkiye girmez girdim evet pişman değilim konu o değil ben boşlukta falanda değilim sevgilim istemiyor neyapayim iki az bir süre mi ne yapayım

Iki yil cok uzun degil.yas kac?

Önceki yazılarınızı inceleyince arkadaşınız olduğunu söylediğiniz kişiyle aynı kişi olduğunuz ortaya çıkıyor.Size mantıklıca ve iyi niyetlice fikirlerini bildiren üyelere çok ağır sözler söylemişsiniz.Kimsenin sizinle ilgilenmesini beklemeyin.

Yahu kimse sana senin kendine yaptığından fazlasını yapmadı. Tamam hadi bak ciddi ciddi sana fikir veriyorum. Şimdi sevgilim dediğin adamdan ayıl. Seninle evlenmeye niyeti yok bunu bil. Beraber olamadıktan sonra ne gerek var evlenmeye diyo. Evleneyim de eşim ol demiyo. Neyse. Şimdi sana evlilik teklif eden çocukla görüş. Eğer aranızda mezhep ve bekaret sorun olmayacaksa dene. Olmuyosa hiç zorlama. Her sevişene o... demez kimse. Hatta burda bi çok konu var evlilik öncesi beraber yaşayıp çocuk sahibi olan ve sıkıntısıni anlatan. Onlara bile bu üslupla konuşmuyo kimse. Sen kendini dalgaya alınacak duruma düşürüyosun. Çünkü üslubun... Ne bileyim çok hafif bi üslubun var.

Ben suan çoğuna hakaret etsem çok çok hakliyim kasiniyorlar çünkü
Ette yıne banlan cicim sen kendın kendını bu duruma düşürdün.
Biz sana gecen konunda yardımcı olmaya çalıştık sen bıze cahil dedin
şimdide o ben değildim diyorsun .
Buna kim inanır ?

Evet o çocuk geldi benimle tanışmak istediğini söyledi numaramı istedi ben de verdim çünkü artık sevgilim le evlilik yüzünden tartışmadan içimde büyük bir boşluk oluşmuştu mesaj attı bulusmak istedi bugün yarın görüşelim diyor bilmiyorum olursa ciddi olacak dedi ama sorun mezhep farkı istersen hiç görüşmeyelim senin için sorunsa dedi

Ne bu çelişki arkadaşım?
Boşluk oluştu diye kendin yazmışsın işte.
Ayrıca burda hiçbir insan çıkıp sana "ayneen 2 yıl beklenir mi kızaaaam, hemen görüş ve evlen" demez.
Başlı başına yanlış gidiyorsun.

Back
X