- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Bilmem bana kızmışsın gibi. Sadece konu sahıbı bızı salak yerıne koydugu ıcın tepkım sert olmuş kusura bakmayın
orası ayrı ona ben de kızdım zaten.ve hala devam ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem bana kızmışsın gibi. Sadece konu sahıbı bızı salak yerıne koydugu ıcın tepkım sert olmuş kusura bakmayın
Neyse tekrar kusura bakmayın kızlarr ben bu konuyu görmezden gel yapıcam sinirlerim bozuluyor çünküorası ayrı ona ben de kızdım zaten.ve hala devam ediyor.
Konu ne sen ne diyosunBenin için mezhep sorun değil sonuçta aynı dini yaşıyoruz
Konu ne sen ne diyosun
Biri özet geçse süper olacak
Mavi ekran verdim vercem az kaldı
Konu ne sen ne diyosun
Biri özet geçse süper olacak
Mavi ekran verdim vercem az kaldı
Kızlar beni orospu yaptınız gerçekten hacmi insan sevgilisiyle ilişkiye girmez girdim evet pişman değilim konu o değil ben boşlukta falanda değilim sevgilim istemiyor neyapayim iki az bir süre mi ne yapayım
23Iki yil cok uzun degil.yas kac?
Kızlar beni orospu yaptınız gerçekten hacmi insan sevgilisiyle ilişkiye girmez girdim evet pişman değilim konu o değil ben boşlukta falanda değilim sevgilim istemiyor neyapayim iki az bir süre mi ne yapayım
Geçenki konunuzdada ben pişman değilim diyodunuz ilişki muhabbetıne
Ette yıne banlan cicim sen kendın kendını bu duruma düşürdün.Ben suan çoğuna hakaret etsem çok çok hakliyim kasiniyorlar çünkü
Tamam sen inanma ve SusEtte yıne banlan cicim sen kendın kendını bu duruma düşürdün.
Biz sana gecen konunda yardımcı olmaya çalıştık sen bıze cahil dedin
şimdide o ben değildim diyorsun .
Buna kim inanır ?
Evet o çocuk geldi benimle tanışmak istediğini söyledi numaramı istedi ben de verdim çünkü artık sevgilim le evlilik yüzünden tartışmadan içimde büyük bir boşluk oluşmuştu mesaj attı bulusmak istedi bugün yarın görüşelim diyor bilmiyorum olursa ciddi olacak dedi ama sorun mezhep farkı istersen hiç görüşmeyelim senin için sorunsa dedi