Gelinlik Modelleri Kızlar internetten gelinlik alınır mı?

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım olacak(bu arada açtığım ilk konu :))
Benim nisan 1 de düğünüm olacak ve biz herşeyimizi kendimiz yapıyoruz aile yardımı olmadan.
İnternetten gelinlik fiyatlarına bakarken ünlü bi alışveriş sitesinden 600 tlye sıfır gelinlik dikilip satıldığını gördüm.gelinlik çok güzel ve ben herşeyi kendimiz yaptığımız için herşeyin biraz daha makul olmasından yanayım aşırıya kaçmak istemiyorum.
Satan kişiye mail attım gelinlikleri beğeniyosunuz ölçülerinizi veriyosunuz 10-15 günde kapınıza teslim diyo.yurt dışında dikiliyomuş.2 tane daha aynı gelinlikten sipariş almışlar.
Siz ne dersiniz?İnternetten gelinlik alınır mı?

bu konu bolca tartışılıyor, yeri geldikçe. ben alınır diyenlerdenim, çünkü yabancı ülkelerde bu sistemin gayet iyi işlediğini görüyorum. mesela jasminesbridalshop.com diye bir site var, ünlü markaların kopyalarını dikiyor, fena da olmuyor.

nasıl ki aysira, henna gibi markalar fabrikasyon çalışıyorlar yani aynı gelinlik modelini kabul edilmiş genel beden ölçülerine göre üretiyorlar ve sonra siz tadilatla gerekirse tam üstünüze göre ayarlatıyorsunuz, aynı şekilde internetten de genelde hangi ölçüde giyiyorsanız ona göre bir gelinlik alıp, daha sonra kendi memleketinizde tadilatla üstünüze göre ayarlatabileceğinizi düşünüyorum.

burada mesele, bu satışı yapan yer referans olarak nasıl modeller gösteriyor? yani gerçekten kendi diktikleri gelinlikler nasıl? eğer onlar güven veriyorsa, olabilecek bir alışveriş diye düşünüyorum.

yine de bu seçenekten önce bence sahibinden.com'da filan ikinci el gelinlik bakın. çok da güzel gelinliklere rast geliyorum ben...

Teşekkür ediyorum cevabın için.Ben de gittigidiyordan bakmıştım satıcıyla mailleşiyorum da işte referans olayı var.Nişanlıma söyledim bi deneyelim beğenmezsen çaresine bakarız dedi.

gitti gidyor dan yapılan alışverişlerde adres ve tel no paylaşamıyorsunuz bu nedenle gelinliği görüp deneme imkanınızda olmuyor bence gelinlik için mutlaka sahibinden.com takip edin ben aldım hatta bu hafta bir arkadaşıma da yine oradan alıyoruz vakko nun bir gelinliği gittik gördük süperdi ve alacağımız bayanda faturası mevcuttu tadilatı da vakko ücretsiz yapacak

Evet maalesef öyle bi durum da var ama satıcıyla iletişimdeyim.İlk başta eklediğim resimdeki gelinliği 600 tlye diktirip gönderiyorlar.Neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğumda da bana kira ödemiyoruz ve işçi çalıştırmıyoruz gelinlik depolamıyoruz özel diktiriyoruz Maliyet olmadığı için müşteriye yansıtmıyoruz dedi.kullandıkları kumaşları ve gelinliklerde ki el işçiliklerinin olduğu resimleri gönderdi gayet güzel.Bilmiyorum kafam çok karışık

Gel ben sana benim gelinliğimi satayım :)) Şaka bi yana bi gelinliği denemeden alma derim. Modeli çok beğenirsn ama üstünde güzel durmaz. Veya çok hoşuna gitmez ama giyince muhteşem olabilir.

ben hiç internetten gelinlik alma taraftarı değilim ya beğendiğin gibi bi model gelmezde çok daha farklı bi model hemde kumaşı çok kötü giyilmeyecek gibi bi gelinlik gelirse ne yapıcaksın bence çok riskli bi tercih boşuna para vermiş olursun geride almazlar istanbula yakınsan ya da istanbuldaysan eminönü taraflarında çok uygun gelinlikler varmış bende oraya bakmayı düşünüyorum hemde gelinlik fiyatları diğer taraflara göre çok ucuzmuş en ucuz gelinlik 250-300 liradan başlıyomuş

Son düzenleme:
bir de aynı satıcının sahibinden.com sitesinde de ilanları var

sahibinden.com sitesinden tel no ve adres öğren bence madem evinde dikiyor git orada gör diktikleri modelleri göstersin sana kumaşına danteline bak 600 tl gelinlik için çok az bir rakam ama dediği gibi dükkan kirası vergisi fln hiçbirşeyi yok ama boşuna da verme paranı git gör derim ben ölçünü de o alsın

Ya ben aslında önce deneme amaçlı bi abiye diktiricem kınada giymek için istediğim gibi olursa çünkü kalitede kumaşta garanti veriyo eğer beğenirsem gelinliği düşünücem olmadı dediğiniz gibi yaparım.satıcı ankara da gidipte göremem.

valla bende 2 hafta önce int gezinirken beğendiğim gelilinği diken modaeviyle anlatım gelinliği sipariş ettim bakalım nasıl bişey gelcek..düğünüm 2 ay sonra gelilnik haftaya elimde olur kapora bverdik sadece kalanı gelinliği görüp üzüerrime olduğunu test ettiten sonra vericem inş güzel olur ..birebir almak en iyisi ama bulamıyosanız ve beğedniğiniz model bu şekil karışınıza çıkmışsa bence alınabilir hem dahada uyguna geliyor..sonucu bende merka ediyorum

Valla ben de merak ettim şimdi canım sonucu yazarsan sevinirim

Arkadaşlar nişanlımın yoğun baskısı sonuç verdi internetten gelinlik almaktan vazgeçtim.Eminönü'nde bi moda evinden 1000 tlye gelinliğin aynısını hatta biraz daha kabarığını diktiriyorum.inşallah güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…