- 27 Ocak 2016
- 35
- 27
- 38
- Konu Sahibi su-perisi-
-
Hayat inanın çok kısa içinden çıkılmaz gibi görünen her durum bi süre sonra çözülüyor eşinizle konuşun ne istiyor boşanmakmı istiyor yoksa devam etmekmi eğer sizin imkanlarınız varsa siz boşanın böyle bi şansınız asla yoksa eşinize düzenli bi hayat istediğinizi söyleyin evinizde kalmak istediğinizden bahsedin... 2. Çocuğuma hamileyken bende intiharı aklıma gelirdi hep karnımdaki bebeğe tutundum bi gün dua ettim ALLAHIM bu yaşadıklarım keşke rüya olsa diye bi kaç yıl sonra boşandım zor bi süreçti ama oğlum yanımdaydı o bana tutunmuştu ben ona herşey geçti. Ve ben yeniden evlendim şimdi sadece iyikiler biriktiriyorum.. asla pes etme ALLAH A sığın bol bol içini ferahlat dualarla çünkü sen ölürsen kimseye ders vermiş olmazsın sadece ahiretini yakarsın ve bebeğinin katili olursun herkes hayatına devam eder unutulur gidersin8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Ne düşündüğsem olmuyor. Sakinleşmiyorum çok zoruma gidiyor. O kadar sıkıntı çektik hep ben kötü günde yanındaydım. Ne değişti. İçim almıyor iki gündür. Tehdit ediyormuş sürekli bilmem ne. Böyle bi kadınla nasıl baş edicem. Hamileliğim riskte. Çok kötüyüm çoksakin ol lütfen. Kimse için canına kıymana değmez. Hele de sana bu kötülükleri yapan birisi için. Şöyle düşün senin bir çocuğun var ve bu dünya da annenin yerini kimse dolduramaz. Eğer sen gidersen o ömrü boyunca eksik olacak.
Sağlıklı düşünemiyorsun. Lütfen yardım al. Boşan o adamdan. Artık zinalardan tazminat alınmıyor diye biliyorum. Ama çocukların ve kendin için nafaka al.
Sen çocukların ve kendin için güçlü ve mutlu olmak zorundasın .
Zamanla geçecek hissettiğin acı, şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor ama insanlar neleri unutuyor.
Umarım herşey gönlünce olur.
Çok teşekkürler yorum içim. Evet belki acım azalır ama kafam çok karışık. İş icabı tanıştığını kandırdığını benimle tehdit ettiğini söylüyor hep. Benden korkusuna da diyememiş falan filan. Çok zor Durumdayım. Sakinleştirici falan olmuyor mu hamilelikteHayat inanın çok kısa içinden çıkılmaz gibi görünen her durum bi süre sonra çözülüyor eşinizle konuşun ne istiyor boşanmakmı istiyor yoksa devam etmekmi eğer sizin imkanlarınız varsa siz boşanın böyle bi şansınız asla yoksa eşinize düzenli bi hayat istediğinizi söyleyin evinizde kalmak istediğinizden bahsedin... 2. Çocuğuma hamileyken bende intiharı aklıma gelirdi hep karnımdaki bebeğe tutundum bi gün dua ettim ALLAHIM bu yaşadıklarım keşke rüya olsa diye bi kaç yıl sonra boşandım zor bi süreçti ama oğlum yanımdaydı o bana tutunmuştu ben ona herşey geçti. Ve ben yeniden evlendim şimdi sadece iyikiler biriktiriyorum.. asla pes etme ALLAH A sığın bol bol içini ferahlat dualarla çünkü sen ölürsen kimseye ders vermiş olmazsın sadece ahiretini yakarsın ve bebeğinin katili olursun herkes hayatına devam eder unutulur gidersin
Olmaz malesef yani belki piskolok yada psikiyatri ye gidersen olabilir bol bol inşirah okuyun bu dua iç ferahlığı içinÇok teşekkürler yorum içim. Evet belki acım azalır ama kafam çok karışık. İş icabı tanıştığını kandırdığını benimle tehdit ettiğini söylüyor hep. Benden korkusuna da diyememiş falan filan. Çok zor Durumdayım. Sakinleştirici falan olmuyor mu hamilelikte
Ah öyle zor ki ayakta kalmak. İki günde yaşadığım düşündüğüm. Gözümden geçenler. Onca sıkıntıya rağmen karnımdaki. Nasıl dayandı bilmiyorum 4 aydır yaşadıklarıma. Rabbim yaşatacak işte.Çocukların için güçlü ol. Bak ortada senden başka ebeveyn yok. Bari bir anneleri olsun. Sen olmazsan o adamdan baba falan olmaz. Yazık değil mi onlara.
Evde silahın ne isi var yahu8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Tedaviyle olmadı çocuğum. İlk çocukta tedavioldum yine olmadı. Sonra zamanla kendiliğinden oldu. Ve buda öyle. Hiç beklenmedik zamanda. Rabbimin işi. Keşke herşey yazmak kadar kolay olsaEvde silahın ne isi var yahu
E madem adam ilgisiz neden tedaviyle 2.cocuk
Sacmalama hamile halinle ne intiharı
Bırak ailen arkamdaymıs
İsim yok bi ipsiz sapsız icin kendime kıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?