- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi su-perisi-
-
Elin adamı için kendine yazık değil mi? Senin hayatın bu kadar mı ucuz? Kendini öldürürsen o adam sanki üzülecek mi? Annen baban ve evladın dışında kim üzülecek? Yapma lütfen. Boşarsın ve çocukların velayetini alıp omları bir daha göstermezsin olur biter8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Oluyor bir psikiyatri uzmnına gidin 12 .haftdan sonra kullanılabilen ilçlar varÇok teşekkürler yorum içim. Evet belki acım azalır ama kafam çok karışık. İş icabı tanıştığını kandırdığını benimle tehdit ettiğini söylüyor hep. Benden korkusuna da diyememiş falan filan. Çok zor Durumdayım. Sakinleştirici falan olmuyor mu hamilelikte
Canım lütfen ölünce herşey bitecek mi? Allah'ın verdiği cana kıymanın günahını biliyor musun. Senin çocuğun var hamilesin sakin ol. Ailenle annenle paylaş? Ailen ne diyor. Bak sen hakkını düşünme vekilin Allah. Bırakmaz elbet yanına. Bosan pislikten, çok yakında daha güzel günlerin olacak. Boşanan bunları yaşıyan tek kadın sen değilsin. Sonda olmayacaksın. Bu dünyanın en kotu şeyi en kotu imtihanı değil. Sen sağlıklısin evlatların sağlıkli. Yeni bir hayat kurtarsınBu saatte yanımda oldunuz çok saolun kızlar. Bunun bi sakinleştiricisi yok mu gebelikte kullanılan. Öyle perişanım ki içimden atamıyorum. Keşke diyorum ölsem toprağı yığsalar üstüme.
Ne demek ölsem topragi yığsalar ustume, kızınız var hayattta kanli canli size muhtac nasil boyle düşünüyorsunuz yavrunuza simsiki sarilip atlattinBu saatte yanımda oldunuz çok saolun kızlar. Bunun bi sakinleştiricisi yok mu gebelikte kullanılan. Öyle perişanım ki içimden atamıyorum. Keşke diyorum ölsem toprağı yığsalar üstüme.
Evladiniz var ne intiharı kadına dava açacağınıza eşinize acın zaten iki senedir yok diyosunuz8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
E sen neden her istediğinde memlekete gittin ki hiç mi şüphelenmedin onunla buluşmak için sizi götürüyomuş8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
"Hiçbiriniz ölmeyi istemesin. Zira ölmeyi isteyen kimse eğer iyi biriyse, belki daha çok hayır ve iyilik yapar. Şayet kötü biriyse, olabilir ki, tövbe edip ALLAH'ın rızasını kazanmaya çalışır."( Hadis-i şerif).Bu saatte yanımda oldunuz çok saolun kızlar. Bunun bi sakinleştiricisi yok mu gebelikte kullanılan. Öyle perişanım ki içimden atamıyorum. Keşke diyorum ölsem toprağı yığsalar üstüme.
Size eşinizin yaşattıgı durumla ilgili çözümün yok ciddi anlamda zor bir dönemi yaşıyorsunuz.8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?