Kızlar intiharın eşiğindeyim yardım edin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen sakin ol.Senin herşeyden önce evlatlarını düşünmen gerekir.Sen bir annesin.O çocukların senden başka tutunacak dalı yok.Ayaga kalk,evlatlarının başında dur, başin dimdik olsun.Dunyada bu hale gelen yada böyle bir kader paylaşan tek kadın sen değilsin.Hepimizin annesi intihar etseydi çoğu çocuk annesiz kalmıştı.Ya biraz kendi kendini doldursana.Kendi kaybetti de,içinden hakaret et.Ne yaparsan yap,rahatlamak için.Ama atlar ,psikolojik destek al,kendine oku ,evlatlarına sarıl.Hersey gecici.Rabbim başka acı vermesin

Kardeşim kendine gel istersen ne tehdidi yahu adam hem aldatıyor hem de kendinde suç bırakmıyor oh ne güzel.
Ne belası Alllah aşkına adam haltlar yemiş yemiş kendini aklıyor pişkin.
Evliliğiniz zaten yolunda değilmiş ki sizin için sürpriz olmaması lazım. Üzgünüm ama ailen yanındaysa bırak git bu adamı . Delil varsa dava aç
Bir de kendine gel ne intiharı ya. Bir şerefsiz uğruna karnında bebekle ne intiharı. İnsanların başına neler geliyor. Bunu da atlatırsın ama önce kendine gel. Sizinkisi zaten bir yuva değilmiş ki.

Adama bir bosanma davasi tamamdir. Gule gule gitsin yenisine. Hic de dert etmeyin kendinize. Once sagliginiz ve cocuklariniz onemli. İnsan neleri atlatiyor,nelere gogus geriyor.

Kadina dava acilmiyor bu arada. Evlilik birligini koruma gorevi esinize ait oldugu icin,kanunen size sadakatle bagli olmasi gereken esiniz.

Elin adamı için kendine yazık değil mi? Senin hayatın bu kadar mı ucuz? Kendini öldürürsen o adam sanki üzülecek mi? Annen baban ve evladın dışında kim üzülecek? Yapma lütfen. Boşarsın ve çocukların velayetini alıp omları bir daha göstermezsin olur biter

Oluyor bir psikiyatri uzmnına gidin 12 .haftdan sonra kullanılabilen ilçlar var

Bu saatte yanımda oldunuz çok saolun kızlar. Bunun bi sakinleştiricisi yok mu gebelikte kullanılan. Öyle perişanım ki içimden atamıyorum. Keşke diyorum ölsem toprağı yığsalar üstüme.
Canım lütfen ölünce herşey bitecek mi? Allah'ın verdiği cana kıymanın günahını biliyor musun. Senin çocuğun var hamilesin sakin ol. Ailenle annenle paylaş? Ailen ne diyor. Bak sen hakkını düşünme vekilin Allah. Bırakmaz elbet yanına. Bosan pislikten, çok yakında daha güzel günlerin olacak. Boşanan bunları yaşıyan tek kadın sen değilsin. Sonda olmayacaksın. Bu dünyanın en kotu şeyi en kotu imtihanı değil. Sen sağlıklısin evlatların sağlıkli. Yeni bir hayat kurtarsın

Kadina dava acamiyorsunuz cunku evlilik birliginden esiniz sorumlu karsidaki kadin degil..
Esinizin dedigi gibi tehdit filan da yoktur ortada o rahat rahat davranabilmek adina sizi annenize birakmis..
Lutfen kendinizi toparlayin gercekten size deger vermeyen esiniz icin ölmeyi dusunmek nedir hele ki karninizda masum bir bebek ve size ihtiyaci olan kucuk bir kiz cocugu varken.. degmeyecek bir adam icin kac hayati yikacaksiniz farkinda misiniz??
Lutfen gidin davanizi acin ve bosanin.
Biraz guclu olmaya calisin dava acmazsaniz zaten esiniz ne yaparsam yapayim benden ne olsa bosanmayacak mantiginda devam edecek..

Ya çocukların zaten babası ortalıkta yok bir de annesiz mi kalsınlar? Hayatını bir erkeğe bağlı olarak yaşayacak değilsin cehenneme kadar yolu var. Sen aldattığını ispatla donuna kadar al boşan keyfine bak. Niye hastanelere düşüp onun için ölüyormuş gibi davranıyorsun? Altı üstü erkek , erkek yaa erkek. Milyonlarcası var aynısından yemin edebilirim .

Bu saatte yanımda oldunuz çok saolun kızlar. Bunun bi sakinleştiricisi yok mu gebelikte kullanılan. Öyle perişanım ki içimden atamıyorum. Keşke diyorum ölsem toprağı yığsalar üstüme.
Ne demek ölsem topragi yığsalar ustume, kızınız var hayattta kanli canli size muhtac nasil boyle düşünüyorsunuz yavrunuza simsiki sarilip atlattin

Sen ölünce adam arkandan perişan gezen meczup mu olacak sanıyorsun. Yeni sevgilisi/karısıyla hayatına devam edecek. Olan çocuğuna olacak, hayatı boyunca en güvendiklerinin ihaneti yüzünden kimseye güvenemeyecek her konuda,bu en basiti. O travmayı atlatabilecek mi bakalım, sen bile dayanamıyorken acına o nasıl dayansın. Üstelik tehdit mehdit bahane seni kandırıyor.

Evladiniz var ne intiharı kadına dava açacağınıza eşinize acın zaten iki senedir yok diyosunuz
Evliliginizden sorumlu olan eşin kadına hiç bisey yapamazsınız hukuken
Kızınız için güçlü olun karnınızdaki için eşiniz olmadan da hayata cok guzel devam edersiniz
Size bunları yaşatmış birine karşı bu kadar acı neden

Allah yardımcınız olsun.

Burada yollu ve yuva yıkan cinsten olan kocanız olacak o ahlaksız. İyi bir avukata giderseniz yapmanız gerekenleri söyleyecektir.

Eşiniz denen karaktersiz umarım bunun cezasını çeker ve sürünerek gelir kapınıza ve yalvarır geri dönmeniz için...

Ama sizin iki tane çocuğunuz var. Onlarla daha mutlu bir hayat da kurabilirsiniz. Çoğu kadın boşandıktan sonra daha mutlu oluyor. Çünkü sorunlu bir ilişkiden kurtulmuş oluyor. Hayat zor olacak ama başarabilirsiniz. Çocuklarınıza ve kendinize güzel bir hayat verebilmek için çabalayın lütfen, pes etmeyin...

Güçlü ol ,dusunme, yok say...Sadece cocuklarina odaklan.Sen olmazsan onlari yurda seni de topraga koyarlar en kotusunu dusun ve silkelen.Hic mi tahmin etmedin surekli anne evine gittin.Telefondan basini kaldirmamis bir adam(sözde) onu hicbiseye sayma güclü ve kararli durusunla yık

Bu adamlar bizim ömrümüzü yiyor malasef
sakın arkadaşım sakın kendine zarar verecek bişey yapma
evlatların seni ayakta tutacak onların sana ihtiyacı var öyle düşün güçlü kadın olmak zorundasın kendini toplamak zorundasın
ben 2 çocuk annesiyim aldatıldım hemde defalarca en sonunda boşandım yapamam edemem onsuz ölürüm bu aldatma acısı geçmez yer beni bitirir diyodum ki resmiyette bir boşandım oh be dedim aldatılmaktan kurtuldum
lütfen sakin ol herşey geçiyo evlatlarına sığın allaha sığınn o sana bir kapı açacaktır sakın unutma
rabbim yardımcın olsun inşallah biran önce acın geçer kardeşim

Canım sakın ol zor tabı ama bak hamıleymıssın dıger cocugun var bu durumu yasayan bınlerce ınsan var pıskologa gıt yardım al ama guclu dur bır ekek ıcın cocuklar annesız bırakılmaz hayatından daha onemlı degıl o ahlaksız bosa gıtsın ac davayı al nafakanı tazmınatını yasa cocuklarınla sen onunla var olmadın. Onsuz yasıyamayasın.

E sen neden her istediğinde memlekete gittin ki hiç mi şüphelenmedin onunla buluşmak için sizi götürüyomuş
Sakın intihar falan edim deme senin çocukların var onlara bakacaklarını mı sanıyosun onlar için ayakta durcaksın hemde değmez şerefsizler için canından olmaya

Bütün mesajları okumadım ama bi kere sakin ol. otizm in en büyük sebebi anne karnında iken annenin aşırı stresi. O çocuk engelli olsa kocan köpek gibi sadık olsa neye yarar. O yüzden öncelikle çocuğunu düşün sakinleş.sonrasında ise insanoğlu çiğ süt emmiş her haltı yiyebilir bu senin suçun da değil potansiyeli varmış kocanın.

"Hiçbiriniz ölmeyi istemesin. Zira ölmeyi isteyen kimse eğer iyi biriyse, belki daha çok hayır ve iyilik yapar. Şayet kötü biriyse, olabilir ki, tövbe edip ALLAH'ın rızasını kazanmaya çalışır."( Hadis-i şerif).
rabbim inşirah ferahlığı katsın yüreğinize..

Size eşinizin yaşattıgı durumla ilgili çözümün yok ciddi anlamda zor bir dönemi yaşıyorsunuz.
Tek fikrim mutlaka uzman bir avukat uzman bir doktor ile destek alarak dogru.kararlar vermeniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…