Kızlar intiharın eşiğindeyim yardım edin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birakin onlar gebersin siz biye olecekmissiniz ki.
Bir sinirle yazdiginizi dusunuyorum yoksa iki cocuk annesi bir kadina bu durumlar yakismiyor.

biz kadiniz ve butun erkeklerden gucluyuz.hayat okadar guzel ki suan hersey bos yalan gelsede o esiniz olacak adiye yol verdiginizde, yeni hayatiniza basladiginizda bunu farkedeceksiniz belki.
Uzulmeyin butun bu dertleri bir kenara koyup iyi bir hamilelik gecirmeye calisin.sonra ne yapacagina karar verirsiniz.esiniz hic yokmus gibi yasayin bir sure

İntihar mı okudum ben ?
Siz bir Annesiniz hadi herseyi geçtimm.. Bi kadınsınız..
Silkelenin hatta kendnize okkalı bi tokat atın..
Değmeyecek insanlar için bu kadar yıpratmayın kendnizi gerekirse destek alın..
kim olursa olsun buna eşiniz de dahil sizden daha değerli değil..
ayrıca her erkek annesi gibi bi kadın ister hayatında o or*sp*yu tercih ettiyse kapıyı açın tekmeyi verin ..
kimseye ihtiyacınız yok siz kendnze hayli hayli yetersnz..
Kendnize ve çocugunza bunu yapmayın. .

evet şüphelendim her an her dakika aklımdan çıkmadı. Her hafta gitmemde bi olay çıktı geri geldik. Kaç kere telefonu aldıysam napıp edip telefonu aldı kavga dövüş çocucğun yanında. Takip etmeye çalışsam da 2 yaşında çocukla çok da başaramadım. Bi çok sorunları var işle ilgili onlarla uğraştık 3 senedir. Onlarla boğuştuk ta ki düne kadar. Keşke herşey yoruma yazmak kadar basit olsa.

Sizi anlıyorum lütfen intihar etmeyin . Yanınızda bir bebek karnınızda bir bebek size bir şey olursa bu baba onları ne yapar ? Boşayın gitsin hayatınıza çocuklarınıza bakın . Böyle sorumsuz aldatan bir adam için siz niye hayatınızı sonlandırıyorsunuz ? Kime gidiyorsa gitsin bu saatten sonra. Keşke böyle bir adamdan 2.çocuğu yapmasaydınız hamilelik psikolojisi de etkiliyor sizi

Zamanın ne kadar kötü olduğunu biliyorsun. Sen gidersen çocuklarına ne olacak? Peki annem benim için savaşmadı ve beni terketti düşüncesiyle nasıl baş edecek?
Değmez, gerçekten değmez.
Al çocuklarını yanına. Koy tekmeyi de adama, sizden uzakta ne halt ederse etsin.
Canına yazık. Evlatlarına yazık. Ahiretine yazık. Toparlan lütfen.

Allah yardımcınız olsun evlatlarınız için ayakta duracaksınız. Annesiniz siz güçlüsünüz o kadından da eşinizden de üstünsünüz. Şimdi çok üzgünsünüz ama geçicek inşallah ayağa kalkıcaksınız. Kanıt toplatmaya çalışın foto vs sonrada ikisine de zina davası açın eşinize de boşanma ve nafaka davası tabi ki .

Ailene ve çocuklarına sarıl. Yazık değil mi karnındaki seninle ölecek diğeri annesiz kalacak belki babası üvey anneyle büyütecek. O kadının eline düşecek yavrun. İster misin bunu? Güçlü ol, aldatılan, terkedilen, boşanan tek kadın sen değilsin. Kendine gel, karnındaki bebeği düşün sakinleş, dua et.

Ne silahı yahu, silahı nereden buldunuz ki? Mecaz bi anlatım da ben kavrayamadıysam kusura bakmayın ama konunun sonunu okurken hönk dedim yani.

Konuya gelince köşenize sinip ölümü düşünecek değil, pençelerinizi bileyip diş gösterecek, sizin olanı savaşa savaşa geri alacak zamandasınız.

Sizin olan ve geri almanız gereken şey o sefil herif değil yanlış anlamayın sakın. Kimse sizin mutluluğunuzu, huzurlu bi hamilelik gecirip sağlıklı bi bebeği kucağınıza alma hakkınızı elinden alamaz. Yaşam sevincinizi çalamaz. Dünyanıza anlam katan onca şey varken sanki hayatın tek amacı o ne istediğini bilmeyen sorumsuz herifle bi aile olmakmış da o yoksa siz de var olamazmışsınız gibi hissettiremez size. Aldatılmak evet çirkin bi durum ama dünyanın en büyük felaketi gibi cökemez üstünüze. Bi ayağa kalkın saçmalamayın lütfen. Evet durum kötü, ama büyütüp dağ haline getirirseniz üstünüze çöker. Siz aksine dişinizle tırnagınızla un ufak edeceksiniz, hayatınızı geri alacaksınız. Ölümler, silahlar falan, saçmalamayın lütfen.

Kadından önce eşinin yaptığına ceza ver. Ayrıl unut gitsin. Çocuğuna bak. Belki hayatına daha güzel devam edeceksin bilemezsin ki

abla yapma benmde kardeşim silahla kendi canına kıymaya kaktı baska bikonudan dolayı sevgilismi nevardı ayrılmışlar falan üzükdn kahrolan ben annem kardeşlerim tek olduk kimsenin umrunda olmaz ailenden baska aileni kahredsrsin yapma

Bı kurşun seni belki bu dünyanın yükünden acısından kurtarır ama ya öteki taraf ? Kızının yaşıcagı acıyı düşün onun senden başka kimsesi yokk düştüğünden onu senden başka kaldırıcak kimse yokk evladın için yaşa evet yaşadıgın çok acı Allah sabır versın ama sen güçlü bir annesinn sarıl kızınaa nolurr

Aynen katiliyorum
Olan cocuklara olur yetimhaneye duserler bu hayirsiz adam cocuklarian bakar mi hic???

Şerefsizin biri seni aldattı diye karnındaki yavrunun canını alıp diğer çocuğunu da annesiz mi bırakacaksın. Bu mudur çözümün. Yani bu durumda kocam dediğin adam daha mi değerli çocuklarından. Bak senden hiç bahsetmedim bile. Ayrıca yollu dediğin kadını bırak önce bir kocana dava aç.

Kadından ziyade adamla baş etmeyi deneseniz???

Tam başka bir kadın var belli diyecektim ki öyleymiş. Kendi yediği naneyi birde o kadına mı yıkıyor şimdi, yok kadın tehdit ediyormuş da bilmemne. Yuva yıkan kadın mı oldu, o adam kaynaşıkmış kimseyi kandırmaya çalışmayın.

Yani 2 tane evladın var kendini kaybediyorsun bu kadar zayıf mısın? Kendini mi vurcan bi adam için... hemde çocukları hiç düşünmeden... Allah ikinize de akıl fikir versin.

Kendine zarar verdiğinde bundan tek etkilenecek kişi o minik kalpli kızın. İnan geri kalan eşmiş, o kadınmış umurlarında bile olmayacaksın. Bunu kendine ve kızına yaşatma lütfen.

Sen o ciğeri beş para etmez adam olmadan yaşayabilirsin ama evladın annesiz yaşayamaz. Kendine harika bir hayat kurup alımlı bakımlı kadın olur tatillerde gezebilir ve o iti pişman etmek varken niye hayattan vazgeçiyorsun. Kimki o

amaan

m.çmışım erkeklere bulunmaz hint kumaşı değiller. adamın aciz bi zavallı olduğunu fark edin o zaman ne kadın umrunuzda olur ne adam.

aldatılma psikolojisi ağırdır, ama bi atlattınız mı buna mı üzülmüşüm diye bile kendinize kızarsınız tek diyeceğim kendinizi bu buhrana kapatmamaya çalışın ben güçlüyüm diyin kendinize 2 evladınız olacak siz zaten güçlüsünüz annesiniz

bu süreç geçtiğinde anlayacaksınız aslında hiçbir önemi yokmuş ne adamın ne kadının. önemli olan kendinizsiniz ve evlatlarınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…