- Konu Sahibi su-perisi-
-
Sen bişey yapmamışsın ki neden ölmek isteyen sensin? İnsanların hatalarından biz sorumlu değiliz, müneccim de değiliz önceden bilelim. Olan olmuş kadınlar güçlüdür, toparlan hayatına devam et kızının da karnındaki bebişin de sana ihtiyacı var. Düşün bakalım sen bu yasında bunları kaldıramazken kızın küçücük kimbilir neler yaşıyor. Kesip atmayı bilmek lazım, önünde çok güzel günler olacak. Bi silkelen önce
evet şüphelendim her an her dakika aklımdan çıkmadı. Her hafta gitmemde bi olay çıktı geri geldik. Kaç kere telefonu aldıysam napıp edip telefonu aldı kavga dövüş çocucğun yanında. Takip etmeye çalışsam da 2 yaşında çocukla çok da başaramadım. Bi çok sorunları var işle ilgili onlarla uğraştık 3 senedir. Onlarla boğuştuk ta ki düne kadar. Keşke herşey yoruma yazmak kadar basit olsa.E sen neden her istediğinde memlekete gittin ki hiç mi şüphelenmedin onunla buluşmak için sizi götürüyomuş
Sakın intihar falan edim deme senin çocukların var onlara bakacaklarını mı sanıyosun onlar için ayakta durcaksın hemde değmez şerefsizler için canından olmaya
Zamanın ne kadar kötü olduğunu biliyorsun. Sen gidersen çocuklarına ne olacak? Peki annem benim için savaşmadı ve beni terketti düşüncesiyle nasıl baş edecek?8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Allah yardımcınız olsun evlatlarınız için ayakta duracaksınız. Annesiniz siz güçlüsünüz o kadından da eşinizden de üstünsünüz. Şimdi çok üzgünsünüz ama geçicek inşallah ayağa kalkıcaksınız. Kanıt toplatmaya çalışın foto vs sonrada ikisine de zina davası açın eşinize de boşanma ve nafaka davası tabi ki .8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Ne silahı yahu, silahı nereden buldunuz ki? Mecaz bi anlatım da ben kavrayamadıysam kusura bakmayın ama konunun sonunu okurken hönk dedim yani.8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Sen ölünce adam arkandan perişan gezen meczup mu olacak sanıyorsun. Yeni sevgilisi/karısıyla hayatına devam edecek. Olan çocuğuna olacak, hayatı boyunca en güvendiklerinin ihaneti yüzünden kimseye güvenemeyecek her konuda,bu en basiti. O travmayı atlatabilecek mi bakalım, sen bile dayanamıyorken acına o nasıl dayansın. Üstelik tehdit mehdit bahane seni kandırıyor.
Şerefsizin biri seni aldattı diye karnındaki yavrunun canını alıp diğer çocuğunu da annesiz mi bırakacaksın. Bu mudur çözümün. Yani bu durumda kocam dediğin adam daha mi değerli çocuklarından. Bak senden hiç bahsetmedim bile. Ayrıca yollu dediğin kadını bırak önce bir kocana dava aç.8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Kadından ziyade adamla baş etmeyi deneseniz???Ne düşündüğsem olmuyor. Sakinleşmiyorum çok zoruma gidiyor. O kadar sıkıntı çektik hep ben kötü günde yanındaydım. Ne değişti. İçim almıyor iki gündür. Tehdit ediyormuş sürekli bilmem ne. Böyle bi kadınla nasıl baş edicem. Hamileliğim riskte. Çok kötüyüm çok
Kendine zarar verdiğinde bundan tek etkilenecek kişi o minik kalpli kızın. İnan geri kalan eşmiş, o kadınmış umurlarında bile olmayacaksın. Bunu kendine ve kızına yaşatma lütfen.8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?