Kızlar intiharın eşiğindeyim yardım edin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç biyşey göründüğü gibi olmuyor. Rabbim hepimize yardımcı olsun. Ben elbette eşimle uğraşıyorum. Ama niye bu kadar dert oldu millete bu kadını korumak anlamadım. Herkes sizler gibi namuslu ahlaklı değil kızlar. Demek istediğim buydu. Senin de allah yardımcın olsun. Zor bi süreç evlilik her zaman. Kimseyi rabbim yuvasıyla sınamasın.

Yani ne diyim geçmiş olsun koly değil elbette üzüleceksiniz ağlayacaksınız amabebeginiz için kendinizi toplamak önemli.Biz kadınlar güçlü olmasaydık Allah bir kadına bebek hediye etmezdi.Kendi canınızdan vazgeçseniz bile o bebeğin yaşamasına siz karar veremezsiniz.Bol dua edin hamilelikte sakinleştiren bitki çayları onlardan içebilirsiniz.Şu an sadece bebginize odaklanın sürekli kendinize bu günlerin geçecegini hatırlatın.

Saçmalamayın ve kendinize gelin lütfen. Özellikle bir anneye intihar kelimesi hiç yakışmıyor. Hele ki karnında bir melek taşırken. Bir adam için hem kendinizi hem bir meleği öldürüp bir sabiyi de annesiz mi bırakacaksınız? Bu nasıl bir düşnce? Hem sizin ilk muhatabınız kocanız olacak o her kimse , kadına neden dava açıyorsunuz ? Kocanıza dava açsanıza..

Sakın canına kıymayı düşünme evlatlarına acı kendine acı o kocayı da öldü farzet aç davanı bütün yasal haklarını al niye canına kıyıyorsun evlatlarını sokağa bırakacaksın silkelen sağlıkla bebeğini kucağına al devlete sığın Allah sana Bi kapı açacaktır ölürsen ne olur biliyor musun o kadın olmasa bile başkası gelir Bi sene sonra doğurur senin çocukların dış kapının dış mandalı olur herşeye inat yaşa hukuksal anlamda elinden geleni ardına koyma sana bu gebe halinle bunu yaşatanlar kocan da o kadında beter olsunlar

Bu saatte yanımda oldunuz çok saolun kızlar. Bunun bi sakinleştiricisi yok mu gebelikte kullanılan. Öyle perişanım ki içimden atamıyorum. Keşke diyorum ölsem toprağı yığsalar üstüme.
Bu dediğiniz eşiniz gibi bencilce olmaz mı?
Bakın çocuk özlemi çekmiş ve sonunda hamile kalmışsınız.
İçinizde bir can var. Göğsünüzde bir çocuğunuz daha.
O çocukları hayata biz hazırlıyor,düştükleri yerde biz kaldırıyoruz.
Ya bizde gidersek?..

Biraz güçlü olun rica ediyorum.
Evet kolay değil belki ama allah çocuklarımızın acısını göstermesin. Diğerleri bir şekilde hallolur.
Bol bol çocuğunuza sarılın.
Bundan daha önemlisi,daha kıymetlisi yok.
Sizi düşünmemiş bir adam için,bu kadarı fazla.

kadin isterse seytan olsun kusura bakma suclu kocan senin yuvani o kadin degil senin kocan yikti evliliginize sadakatinize golgeyi esiniz dusurdu kadini alt ettin peki esine nasil guvrnecrn nasil gozunun icinr bakacan cok zorrr

Anneler güçlü olur hamile olmasan bile bir evladın var sen annesin bunun bilincinde ol lutfen unutma anneler guclu olur senin ne bir erkeğe nede aileye kimseye ihtiyacin yok Allah dagina gore kar verir seninde basina bu geldiyse bilki kaldırabilir sin sadece şuan için böyle düşünüyorsun geçecek bak gor

Of gerçekten mesajlara bir göz attım da kadın kanserim diyor hamileyim diyor kimiside diğer kadının avukatlığını yapıyor adeta yok ona yollu deme kocana de yok kocana dava aç. Diğer kadının avukatlığını yaparken konu açanda zor durumda bir kadın farkındasınız dimi ? Iyi kötü ayrımı olsun biraz ama ya politik olmayın bu kadar
Arkadaşlar olaylara kadın erkek diye bakmaktansa insan olarak bakalım biraz ya kadınlari savunurken yanlış bir yol izleniyor bu doğru değil hak değil. En çok ket bu şekilde vuruluyor kadınlara.Kadında erkekte insan ve her insanın iyisi kötüsü oluyor. Adamda s.refsz kadinda s.refsiz işte Allah ikisini de pisliklerinde bogsun. Adam madem arayışta madem yoldan çıkmış kadın desin o zaman uzak dur benden seni rezil ederim desin bakalım bir fırsat vermesin madem bu pislik adama.

Konu sahibi Allah yardımcınız olsun hayat bitmedi üzülmeyin sabredin biraz daha ha gayret önce kendiniz için kendinizi toparlayın sonra diğer kızınızı düşünün sizden başka kimi var ki onun kurda kuşa bırakmayın sonrada karnınızdakini düşünün ailenizi annenizi babanizi düşünün hayat bitmiş değil her şey zamanı gelince rayına oturur hesabı sorulur. Hele bir toparlanin gider davanizi açarsanız ikisinede üzülmeyin gecicek hepsi emin olun hayat sadece kötü anlardan ibaret değil lütfen güçlü olun

Kadına niye dava acıosun kocana ac davayı da kendınıde cocuklarınıda kurtar.Kımseyı dusunmuosan dogmamış sabiyi düşün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…