Kızlar intiharın eşiğindeyim yardım edin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şerefsiz bir adam ve kötü bir kadın için canına kıyıp çocuklarını annesiz bırakmaya değer mi?
Adam siz intihar edince vicdan azabı mı çekecek sanıyorsunuz, 3-5 gün sonra unutur herşeyi..
Ama çocuklarınız... Onlar ömür boyu annesizliğin verdiği olumsuzlukları yaşayacak.
Çocuklarınıza acıyın, onları düşünün..

Kızın icin karnındaki icin dik durmak zorundasın
Sen intihar etsen olaki vefat etsen kızına o kadınmı bakacak size deger vermeyen babasımı
Artık sadece sen yoksun yavrularında var kendine acımıyorsanonlara acı

Bir ise yaramaz omurgasız yüzünden kızınıza kiyabiliyorsaniz , karnınizdakini dusunmuyorsaniz kimse tutamaz ki sizi?

Bir düşün bakalım kızın ne olacak ? Bu da mi toparlamiyor seni ? Ilactan daha etkili değil mi annelik güdüsü

Senin çocukların var
Onlar için yaşayacaksın
O ikisinide Allah’a havale et
Bulurlar zaten belalarını

Sakin ol lğtfen sen kendini öldğrürsen eşin yasını tutmaz daha da rahat rahat yaşar yaşayacağını.. Sen yavruna karnındakine örnek olacaksın sen güçlü duracaksın.. Sen ölüp gitsen eşin çocuğuna da baakmaz evladının da hakkına girersin.. Git davanı aç için rahat olsun boşan gitsin. Arkana yaslan derin bir nefes al ve her ne olursa olsun güçlü ol. Zor ama imkansız değil dualarım seninle

İki evladın var ve kocan için intihar eşiğindeyim mi diyorsunuz? Şaka mı bu. Benim bildiğim evlat bir erkekten daha değerli olmalı ??
Annelik duygunuz yoksa neden anne oldunuz acaba malum koca da olsa bir erkek icin ayılıp bayıldığınıza göre şaka gibi

Allah gerçekten evladına bir erkekten daha değer verecek kişilere nasip etsin o yavrulara üzüldüm ah anneleri kendilerinden çok kocasına ölüp bitiyor ne acı

Umarım bu sözlerim bir tokat olur kendinize gelirsiniz

İnşallah ya

Geçenler bir konuda yorum yazmıştı bir üye ‘insanın annesi yoksa kimsesi yokmuş’ diye. İçimi öyle acıttı ki gerçekler yüzüme vurdu. Size bir şey olsa kendinize bir şey yapsanız o çocukların kimsesi olmayacak. Babaları bakar mı sanıyorsunuz? Aileniz de nereye kadar bakar ki kızlarını intihar sürükleyen adamın çocukları olarak görürlerse ne olur çocuklarınıza. Lütfen sakin olun Allah’a sığının bol bol dua edin. Karnınızdaki ve yanınızda ki canı düşünün.

Malesef ki artık zina yapan 3. Kişiye dava açma hakkınız kalmadı. Bence kendinizin kıymetini bilin ne güzel çocuklariniz var. Bir de bu sartlarda yaşamaktansa bosanmak daha iyi. Tabi ki karar sizin.

Destek olan herkese teşekkür ederim. BÖyle kötü zamanda insan bi destek arıyor. Hiç kardeşim yok olmadıda sadece dertleşmek istedim.. O yüzden yazdım. Olumsuz yönleri elbette içimden yüreğimden aklımdan çıkmıyor ama bende bi insanım kimsem yoktu gurbet elde kendi başıma didindim. işe gidiyorum diyip hep öyle çıktı tabi ki eve de geliyordu akşamları ama nerden bileyim şimdi işin içini. Sonuçta bi anneyim ve hamileyşm çocuklarımı düşünmem lazım dediğiniz gibi . Bi kadın olarak böyle kötü yorum yapanları da kendi kişiliklerine veriyorum. Ve yaşayacağınız çok şey var hayatta.

Kadini dava etsen nolcak? Evdeki herifi napcan onu dusun..
Teşekkürler yorum için

Şoku üzerinizden attiktan sonra bu aldatilmanin,kandirilmanin kadinla alakasi olmadigini idrak edeceksiniz.O vakte kadar umarim biraz toparlarsiniz kendinizi ve mantikli dusunursunuz cunku esiniz alttan girmis ustten cikmis kadinin kendisini kandirdigi,tehdit ettigi icin aldattgina inanciniz devam edecek gibi.

Yani sorun bende kafam basmıyor intihar edin kurtulun diyorsunuz Ben farkındayım tek taraflı bişry olmadığını. Ama sadece dertleşmek içinm yazdım. Yine de saolun

Yani sorun bende kafam basmıyor intihar edin kurtulun diyorsunuz Ben farkındayım tek taraflı bişry olmadığını. Ama sadece dertleşmek içinm yazdım. Yine de saolun

Niye surekli intihar lafi agzinizda ? Bu durumu dunyada yasayan bir siz degilsiniz.Her aldatilan intihar etsin o zaman.Hem kucaginizda yavrunuz hem de karninizda var.Onceliginiz onlar,esinizin size attigi kazik degil ki.Insanoglu nelere alisiyor,siz de durumu kabullenmezseniz bosanirsiniz,affetmek ve yola bir sekilde devam etmek isterseniz barisir devam edersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…