- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi su-perisi-
-
İnşallah yaİki evladın var ve kocan için intihar eşiğindeyim mi diyorsunuz? Şaka mı bu. Benim bildiğim evlat bir erkekten daha değerli olmalı ??
Annelik duygunuz yoksa neden anne oldunuz acaba malum koca da olsa bir erkek icin ayılıp bayıldığınıza göre şaka gibi
Allah gerçekten evladına bir erkekten daha değer verecek kişilere nasip etsin o yavrulara üzüldüm ah anneleri kendilerinden çok kocasına ölüp bitiyor ne acı
Umarım bu sözlerim bir tokat olur kendinize gelirsiniz
hadi adam size bir çuval patates muamelesi yapmaya kalktı, siz neden izin verdiniz? bizi bıraktı ne demek yani sizi arabanın arkasına atıp annenizin kapısının önüne atıp kaçıyor mu nedir yani?
[/QUOTE. Evet öyle çuval olduk. Bilip bilmeden okumadan yorum yapmayın. Ben sadece yardım istedim. Sizin kötü yorumlarınıza ihtiyacım yok
Elbette onu biliyorum. Sadece o kadına nasıl açabilirim aranızda bilgili vardır illa ki diye yazdım. Sizlerin böyle yargılayacağı aklıma gelmediArkadaşım kadından önce kocana dava açsan?
Daha mantıklı olmaz mı?
Malesef ki artık zina yapan 3. Kişiye dava açma hakkınız kalmadı. Bence kendinizin kıymetini bilin ne güzel çocuklariniz var. Bir de bu sartlarda yaşamaktansa bosanmak daha iyi. Tabi ki karar sizin.8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Geçenler bir konuda yorum yazmıştı bir üye ‘insanın annesi yoksa kimsesi yokmuş’ diye. İçimi öyle acıttı ki gerçekler yüzüme vurdu. Size bir şey olsa kendinize bir şey yapsanız o çocukların kimsesi olmayacak. Babaları bakar mı sanıyorsunuz? Aileniz de nereye kadar bakar ki kızlarını intihar sürükleyen adamın çocukları olarak görürlerse ne olur çocuklarınıza. Lütfen sakin olun Allah’a sığının bol bol dua edin. Karnınızdaki ve yanınızda ki canı düşünün.
Teşekkürler yorum içinKadini dava etsen nolcak? Evdeki herifi napcan onu dusun..
Yani sorun bende kafam basmıyor intihar edin kurtulun diyorsunuz Ben farkındayım tek taraflı bişry olmadığını. Ama sadece dertleşmek içinm yazdım. Yine de saolunŞoku üzerinizden attiktan sonra bu aldatilmanin,kandirilmanin kadinla alakasi olmadigini idrak edeceksiniz.O vakte kadar umarim biraz toparlarsiniz kendinizi ve mantikli dusunursunuz cunku esiniz alttan girmis ustten cikmis kadinin kendisini kandirdigi,tehdit ettigi icin aldattgina inanciniz devam edecek gibi.
Yani sorun bende kafam basmıyor intihar edin kurtulun diyorsunuz Ben farkındayım tek taraflı bişry olmadığını. Ama sadece dertleşmek içinm yazdım. Yine de saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?