Kızlar intiharın eşiğindeyim yardım edin nolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bunlara inandın mı ?benim kocam yollu demek yerine hemen kadın yollu yuva yıkan cinsten .

Teşekkür ederim gerçekten çok zor zamanlardan geçiyorum. Kanserle mücadele ederken hamilr olduğumu öğrendim. Omca şey yaşadım ki evet bu belki basit kişiliksiz birinin eşine yaptığı bi davranış ama çok zayıfladım kaldıramıyorum bazı şeyleri.

Sen bunlara inandın mı ?benim kocam yollu demek yerine hemen kadın yollu yuva yıkan cinsten .
Tek taraflı değil elbette. Ben eşimi korumuyorum burda. Onun bana yaptığı zaten affedilemez bişry. Farkındayım ama kötü yorumlarınızda kendinize kalsın

Tek taraflı değil elbette. Ben eşimi korumuyorum burda. Onun bana yaptığı zaten affedilemez bişry. Farkındayım ama kötü yorumlarınızda kendinize kalsın
Sadece istediklerinizi söyleyemeyiz size .Burda konu açıyorsanız her yoruma açık olacaksınız .
Sizin muhteşem masum kocanızın konusuna meraklı değiliz .Hatta barışıp 3. Cocugu yapın.
Esen kalın.

Allah yardımcınız olsun, mübarek cuma gününde kalbinizi ferahlatsin inşallah.
Lütfen intihar kelimesini bir daha kullanmayın. Çocuğunuzu öldürmek gibi birşey bu.
Ve intihar edince herşey bitmiyor, asıl hayata geçiş yapacaksınız, ve Allah'ın verdiği cana kıymak neymiş, aldatılmaktan çok çok ağır sonuçlarıyla karşılaşacaksınız.

Cok ciddi bir psikolojik destek gormeniz lazim o zaman.Hem hastalik hem bu durum ciddi anlamda yipratmis sizi.Bir daha intiharin lafini agziniza almayin.Bakin eski konulariniza baktim da ne zorluk cekmissiniz cocugunuz icin.Onu dusunun,kiymetini bilin onlarin.Sizin yerinizde olup evladina sarilmak isteyen sadece su platformda binlerce kadin var.

Tedaviyle olmadı çocuğum. İlk çocukta tedavioldum yine olmadı. Sonra zamanla kendiliğinden oldu. Ve buda öyle. Hiç beklenmedik zamanda. Rabbimin işi. Keşke herşey yazmak kadar kolay olsa
Valla benimde 3.5 sene sonra oldu
Yazmak kolay degil yani
Herkesin bi derdi var
Ama yine yaptıgınız normal değil,aldatma ihtimali olan adama genis güvenlik onlemleriyle korunurum.Gider tüplerimi baglatırım gerekirse.
Hic bi adam birden aldatmaaz.
Potansiyelini bilir insan esinin.

Kadına yollu diyorsun da eşin de aynı derecede suçlu haberin olsun. Ne silahı Allah aşkına öyle şeyler düşünme dağ başı mı burası? Düzgünce boşanma davası aç ve boşan.

aldatıldığın için elin silahta intihar mı düşünüyorsun? bu saçma diziler mi sizi bu hale getiriyor?
insanlar hastalıklarla boğuşup hayata tutunmaya çalışırken aldatıldığı için intihar etmek falan ne boş hayatlar ya.

Güzel kardeşim konun sürekli üstlerde yazmadan duramadım. Burada aldatılan tek kadın gibi davranıyorsunuz. Hatta hamile olup da aldatılan tek kadın gibi diyelim. iki evlat sahibi iken değmeyecek bir şrfsz için ölmekten bahsediyorsunuz. Yaşamak güzelken ölmek aklınıza gelmiyor da Allah karşınıza bir imtihan çıkarınca hemen ölümü mü istiyorsunuz! Oysa biraz sabırla her şey yoluna girecektir. Size tavsiye verenlere, yazmak kolay, diyorsunuz sadece. Hayır, burada bunları yaşayan tek siz degilsiniz herkesin bir tecrübesi var. Öncelikle evet, o kadın hukuken suçlu olmasa da ahlak olarak insanlık olarak yerlerde. Ama bunu boşver sen eşine odaklan. Asıl ahlaksız olan eşin. Neden mi? Çünkü seni saf yerine koymuş yıllarca bırakıp bırakıp kadına gidecek kadar vurdumduymaz biri olmuş. Seni gözden çıkarmış ve cocuklarınız zerre umrunda degil. Amacın ona acı vermekse bunun yolu intihar degil. Koy kapının önüne tamamdır. Sen kendi gücüne ve rabbimizin merhametine inan ve şu saçma fikri aklından atarak burada sana tavsiye verenlere kızmak yerine onları anlamaya çalış lütfen.

KAdından önce eşinize dava açmanız gerekmiyor mu?

Kadına takmışsınız, takmanız gereken ilk kişi eşiniz. O kadın olmasaydı da sizin kocanızın demek ki yapacağı vardı, başka kadına gidecekti. Sizin yuvanızı o kadından önce zaten eşiniz yıkmış. Suçlu arayacaksınız suçun en büyüğü eşinizde.

Kocana dava acabilirsin seni tanıyan seni güvendiren seninle hayat paylaşan o. Onun sorumluluğu var sana karşı. Kadinin yok. Ya kadin kesin kocana zorla sahip olmuştur kocan erkek ya nefsi zayıf ya affedilir demi? Yahu kadina dava açma şansın olsaydi ve sana tazminat ödeseydi kesin kocana yedirirdin. Arkanda kimse yok ama sen bir bireysin ve evladin var elini masaya vurup haddini bildirecektin sen beni nereye gönderiyorsun diye

benim en yakın arkadaşlarımdan biri 5 yaşındaki kızını bırakıp arkasında intihar edip gitti. sonra neler oldu anlatayım ister misin? annesi nerdeyse o günden beri hastanelerde sakinleştiricilerle duruyor. dediklerimizi en az 3 kere anlatırsak anlayabiliyor yaşayan ölü gibi bir şey haline geldi. kızı bildiğin ortada bu anneannenin yanında büyümeye çalışan zavallı bir kız oldu. o cıvıl cıvıl susturamadığımız kızın ağzını bıçak açmıyor bu sene okula başlaması gerekirken kimse doğru dürüst ilgilenmediğinden okula başlayamadı.en basitini anlatayım yanına onu avutmaya gitmeye bile çekiniyorum benim kızlarım bana anne dedikçe onun gözleri doluyor her seferinde koşup gelip koltuğumun altına yatıyor. annem gibi kokuyorsun dedi bana bir gün iki gün işe gidemedim darmadağın oldum. peki onu aldatan adama ne oldu dersin?? hiçbir şey... iki gün vah vah dedi bitti benim arkadaşım gittiğiyle kaldı. ben de boşandığımda biri kucağımda biri karnımdaydı geçmez sandım bitmez sandım geçiyormuş bitiyormuş. tekrar gülmem sandım gülüyorum hem de eskisinden güzel. zaman ağır işleyen ama en etkili ilaç sakın vazgeçme annelerin öyle bir lüksü yok. hadi sarıl evlatlarına bir gayret

Elbette onu biliyorum. Sadece o kadına nasıl açabilirim aranızda bilgili vardır illa ki diye yazdım. Sizlerin böyle yargılayacağı aklıma gelmedi
"Konu açarken eşime de boşanma davası açacağım ama o kadının yanına da kalsın istemiyorum "
Deseydin o zaman kimse yargılamazdı.
Bir de karnındaki bebeği düşünmeden intihar düşünürsen tabiki de sana haklısın diyecek halimiz yok.

Bu arada kadına tazminat davası açabiliyorsun.

Canım benim niye byle yapıosun kimse seni yargilamaz çünkü sen cokcok haklisin ama değmeyen bir insna için asla canına kiymaayadeğmez bubu demek dahi senin gbi bi güçlü kadına yakışmaz canına kiysanbir çocuğun var biride karnında onlara günahonlar sensiz kalsa daha mi iyi lütfen kendini toparla ve öylepis insanlar için kendine byle yapma

Ya lütfen çocuklarını düşün

ALLAH yardımcınız olsun INSAALLAH. Sizi asla ayıplayamam. Ben de boşanma aşamasındayim. Ben hukukçu oldugum halde ailem destek olduğu halde çok kötü bi evlilik yaptım. O evliliği devam ettirmek için elimden geleni yaptım. Ama şu an boşanma asamasindayim.

O SENİN İÇİN İNTİHAR EDERMİ?? O SANA BU KÖTÜLÜĞÜ YAPARKEN SEN BÖYLE BİŞEY NASIL DÜŞÜNEBİLİYOSUN? Böyle bir adam için keşke önlem alsaydın hamilelik için yazık günah sanada bebeğe de. Adam uçkur derdinde sense ölüm peki bu çözümü?? Sahiii kızın nolcak kim bakıcak o... Pu dediğin kadını?? Ben size sorular soruyorum siz çözüm ararken farkındayım ama bunları kendinize cevaplayın ve umursamaz bir insan olmaya çalışınn

Suc kadindan once esinizde maalesef. Lutfen toparlanmaya calisin. Bugunler de gecer her sey geciyor ve bitiyor.

Dünyaya yalnız geldik, hayatımızda eş kişisinin bu derece etkisi olmamalı.
Canımızdan geçecek kadar..
Kimse için değmez.
Yaşadıklarınız zor elbette.
Ama siz artık her koşulda evlatlarınız için en iyisini düşünmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…