- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi su-perisi-
-
Sen bunlara inandın mı ?benim kocam yollu demek yerine hemen kadın yollu yuva yıkan cinsten .Çok teşekkürler yorum içim. Evet belki acım azalır ama kafam çok karışık. İş icabı tanıştığını kandırdığını benimle tehdit ettiğini söylüyor hep. Benden korkusuna da diyememiş falan filan. Çok zor Durumdayım. Sakinleştirici falan olmuyor mu hamilelikte
Teşekkür ederim gerçekten çok zor zamanlardan geçiyorum. Kanserle mücadele ederken hamilr olduğumu öğrendim. Omca şey yaşadım ki evet bu belki basit kişiliksiz birinin eşine yaptığı bi davranış ama çok zayıfladım kaldıramıyorum bazı şeyleri.Niye surekli intihar lafi agzinizda ? Bu durumu dunyada yasayan bir siz degilsiniz.Her aldatilan intihar etsin o zaman.Hem kucaginizda yavrunuz hem de karninizda var.Onceliginiz onlar,esinizin size attigi kazik degil ki.Insanoglu nelere alisiyor,siz de durumu kabullenmezseniz bosanirsiniz,affetmek ve yola bir sekilde devam etmek isterseniz barisir devam edersiniz.
Tek taraflı değil elbette. Ben eşimi korumuyorum burda. Onun bana yaptığı zaten affedilemez bişry. Farkındayım ama kötü yorumlarınızda kendinize kalsınSen bunlara inandın mı ?benim kocam yollu demek yerine hemen kadın yollu yuva yıkan cinsten .
Sadece istediklerinizi söyleyemeyiz size .Burda konu açıyorsanız her yoruma açık olacaksınız .Tek taraflı değil elbette. Ben eşimi korumuyorum burda. Onun bana yaptığı zaten affedilemez bişry. Farkındayım ama kötü yorumlarınızda kendinize kalsın
Teşekkür ederim gerçekten çok zor zamanlardan geçiyorum. Kanserle mücadele ederken hamilr olduğumu öğrendim. Omca şey yaşadım ki evet bu belki basit kişiliksiz birinin eşine yaptığı bi davranış ama çok zayıfladım kaldıramıyorum bazı şeyleri.
Valla benimde 3.5 sene sonra olduTedaviyle olmadı çocuğum. İlk çocukta tedavioldum yine olmadı. Sonra zamanla kendiliğinden oldu. Ve buda öyle. Hiç beklenmedik zamanda. Rabbimin işi. Keşke herşey yazmak kadar kolay olsa
Güzel kardeşim konun sürekli üstlerde yazmadan duramadım. Burada aldatılan tek kadın gibi davranıyorsunuz. Hatta hamile olup da aldatılan tek kadın gibi diyelim. iki evlat sahibi iken değmeyecek bir şrfsz için ölmekten bahsediyorsunuz. Yaşamak güzelken ölmek aklınıza gelmiyor da Allah karşınıza bir imtihan çıkarınca hemen ölümü mü istiyorsunuz! Oysa biraz sabırla her şey yoluna girecektir. Size tavsiye verenlere, yazmak kolay, diyorsunuz sadece. Hayır, burada bunları yaşayan tek siz degilsiniz herkesin bir tecrübesi var. Öncelikle evet, o kadın hukuken suçlu olmasa da ahlak olarak insanlık olarak yerlerde. Ama bunu boşver sen eşine odaklan. Asıl ahlaksız olan eşin. Neden mi? Çünkü seni saf yerine koymuş yıllarca bırakıp bırakıp kadına gidecek kadar vurdumduymaz biri olmuş. Seni gözden çıkarmış ve cocuklarınız zerre umrunda degil. Amacın ona acı vermekse bunun yolu intihar degil. Koy kapının önüne tamamdır. Sen kendi gücüne ve rabbimizin merhametine inan ve şu saçma fikri aklından atarak burada sana tavsiye verenlere kızmak yerine onları anlamaya çalış lütfen.Tek taraflı değil elbette. Ben eşimi korumuyorum burda. Onun bana yaptığı zaten affedilemez bişry. Farkındayım ama kötü yorumlarınızda kendinize kalsın
"Konu açarken eşime de boşanma davası açacağım ama o kadının yanına da kalsın istemiyorum "Elbette onu biliyorum. Sadece o kadına nasıl açabilirim aranızda bilgili vardır illa ki diye yazdım. Sizlerin böyle yargılayacağı aklıma gelmedi
Canım benim niye byle yapıosun kimse seni yargilamaz çünkü sen cokcok haklisin ama değmeyen bir insna için asla canına kiymaayadeğmez bubu demek dahi senin gbi bi güçlü kadına yakışmaz canına kiysanbir çocuğun var biride karnında onlara günahonlar sensiz kalsa daha mi iyi lütfen kendini toparla ve öylepis insanlar için kendine byle yapma8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
Ya lütfen çocuklarını düşün8 senelik evliyim. Bi kızım var şimdi yine hamileyim. Onca tedavi onca sıkıntı sonrası çocuk özlemi derken. Eşimi toplayamıyorım. Elinde bi telefon. Bizden bi haber yaşadı iki senedir falan. 4 aydır ailemin yanındayım. Bizi bırakıyor istediği zaman geliyor biz eve gidince bi bahane geri hop memlkete geliyoruz biraz bizimle kalıp gidiyor. Napıcam edicem derken hadi bi kadın çıktı. Çıldırmak üzereyim. İki gündür acildeyim. Perişanım. Belli ki yollu biri yuva yıkan cinsinden. Ben zaten affetmek değil nasıl atlatırım derdindeğim. 1. Bu kadına nasıl dava açarım. 2. Üzerimdeki psikolojiyi nasıl atlatırım. Hamileyim her an elim silahda. Nolur yargılamayın çok kötüyüm saatlerdir acilde yatıyorum. Nasıl dik durucam yar
ALLAH yardımcınız olsun INSAALLAH. Sizi asla ayıplayamam. Ben de boşanma aşamasındayim. Ben hukukçu oldugum halde ailem destek olduğu halde çok kötü bi evlilik yaptım. O evliliği devam ettirmek için elimden geleni yaptım. Ama şu an boşanma asamasindayim.Destek olan herkese teşekkür ederim. BÖyle kötü zamanda insan bi destek arıyor. Hiç kardeşim yok olmadıda sadece dertleşmek istedim.. O yüzden yazdım. Olumsuz yönleri elbette içimden yüreğimden aklımdan çıkmıyor ama bende bi insanım kimsem yoktu gurbet elde kendi başıma didindim. işe gidiyorum diyip hep öyle çıktı tabi ki eve de geliyordu akşamları ama nerden bileyim şimdi işin içini. Sonuçta bi anneyim ve hamileyşm çocuklarımı düşünmem lazım dediğiniz gibi . Bi kadın olarak böyle kötü yorum yapanları da kendi kişiliklerine veriyorum. Ve yaşayacağınız çok şey var hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?