kızlar işler karıştı :(

delikedii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
30
3
1
30
Dün ben burada bir konu açarak insanların fikirlerini almıştım.
Fakat dün gece işler değişti.Abimle zaten sorunlu bir ilişkimiz var. dün gece de çok büyük kavga ettik -beni dövdü susmayınca-
Bende o sinirle sevgilimi arayıp madem bu kadar evlenmek istiyorsun böyle böyle oldu gel iste al beni bu evden diyiverdim. Oda abimi arayıp kavga etmiş nasıl böyle şey yaparsın xxx'i almaya geliyorum ben filan diye.
Sizce hata mı yaptım :(
Ailemden görmeye dayanamıyorum artık :(

Dunku konunu bilmiyorum ama sevgilin nasil biri sana sahip cikabilirmi yapmissin artik bi hata bitane daha yapma

yagmurdan kacarken doluya tutulmayin,
abinizin hareketinin hos gorulecek yani yok ama kurtulus evlenmek degil bence

Fakat dün gece işler değişti.Abimle zaten sorunlu bir ilişkimiz var. dün gece de çok büyük kavga ettik -beni dövdü susmayınca-
Bende o sinirle sevgilimi arayıp madem bu kadar evlenmek istiyorsun böyle böyle oldu gel iste al beni bu evden diyiverdim. Oda abimi arayıp kavga etmiş nasıl böyle şey yaparsın xxx'i almaya geliyorum ben filan diye.
Sizce hata mı yaptım :KK43:
Ailemden görmeye dayanamıyorum artık :KK43:
hmm evet hatırladım konuyu ma sen zaten hazır değilim diyordun keşke aramasaydım biraz sakinleşip düşünseydin. ve ilerde bu senı kötü yöndede etkileyebilir abinlede anlaşamıyordun vs gibi sözler duymanada neden olabilir alah yardımcın olsun

hmm evet hatırladım konuyu ma sen zaten hazır değilim diyordun keşke aramasaydım biraz sakinleşip düşünseydin. ve ilerde bu senı kötü yöndede etkileyebilir abinlede anlaşamıyordun vs gibi sözler duymanada neden olabilir alah yardımcın olsun

Benim aklımı karıştıran da bu ileri de bir sorun olduğun da sen istemiştin seni gelip almamı diyebilir. Erkek sonuçta bu ne yapacağı belli olmaz

Benim aklımı karıştıran da bu ileri de bir sorun olduğun da sen istemiştin seni gelip almamı diyebilir. Erkek sonuçta bu ne yapacağı belli olmaz

aynen öyle bundan sonraki adımlarını lütfen sakin ve düşünerek at

kızım acele etme yaa .. yapma bak ..
evlilik öyle göründüğü gibi değil.. içine girdinmi çıkması zorr..
son pişmanlığın fayda vermediği bir müessese malesef :KK12:
şimdi ailenle yaşadığın sorunlara benzemez kocanla yaşadıkların.
yaşın daha erken.. bir işe gir çalış hayatına bak. veya okulun varsa devam et bir meslek edin
ama yapma bee :KK14:

ben de aile hayatım çok sorunlu olduğu için kısa süredir tanıdığım biriyle evlendim..şimdi baba evimdeki günleri mumla arıyorum..

Önceki konunu okumadım kaç yaşındasın bir mesleğin var mı elinde ?
Daha iyi olacağım derken daha kötüsü ile karşılaşmayasın.

Sizce hata mı yaptım :KK43:
Ailemden görmeye dayanamıyorum artık :KK43:

madem ailenizden nefret ediyorsunuz sevgilinize anlatmasaydınız keşke,zaten evlenmek istiyormuş gelip normal bir şekilde isterdi giderdiniz, sanki el oğlu çok mu sahip çıkıyor,bu dünyada kendinden başka sahibin yok

Canim sevgiline ne kadar güvensende yapma bence derim. Bende ailem sevdigimin ailesini kabul etmedigi icin kacmayi düsündüm ama hep beni engelleyen düsünceler oldu. 7 yil birlikte oldum o kisiyle yani güvenim sonsuz.. Ama dünya hali basina ne gelecegini bilemezsin mazallah. Bence sabret. Sabrin sonu selamettir. Suan kendim ayni dertten depresyonda oldugum halde sana tavsiye vermem ne kadar dogru bilemem ama emin ol suan duygularini cok iyi anliyorum.

Back
X