KİZLAR İSTEDİKTEN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDİNİZ:)

Vahvah85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
347
384
33
40
Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz

Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
Denediğim ay kaldım ama kaybettim.. Sonraki tüm bebeklerimi de kaybettim.. Allahtan hayırlısını dile canım.. Geç olsun güç olmasın inşallah

Ilk gun
Ben bu isin genetik oldugunu dusunuyorum , bizim ailede hadi bebek yapalim diyen kadin o ay hamile kaliyor
Sans isi , yada hayatta yasanmasi gerekenler , kader , kismet her neyse ama her kadin bir degil o yuzden kiyaslama yapmayin

Pko olma durumu süreci uzatabilir biraz daha ama 1 yıla kadar hamilelik olmamasını uzmanlar normal olarak görüyor .Senin yaşın 21 imiş belki senin yaş grubun için süre biraz daha uzun olabilir .

Not: 3.ay denemede hamile kaldım :)

Calisiyormusunuz? Okul? Yerinizde olsam biraz daha beklerdim. Cocuk dedigin zor is. Burda bircok konu acildi. Hele calismiyorsaniz daha zor. Bebek bezleri bile 50-60 lira. Yani isin manevi kismindan bahs etmedim bile.

Yaşımın genç olması sürecin uzamasiyla bağlantısı ne onu anlamadım . Bu arada masallah çok beklememissiniz

2.ayda hamile kaldım ama ilki düşük oldu.
3 ay bekledik ve ardından 1 ay pas geçtik. Yani yine 2. Ayda hamile kaldım..

Bence yaşınız böyle büyük bir sorumluluk için cok küçük..

Calisiyormusunuz? Okul? Yerinizde olsam biraz daha beklerdim. Cocuk dedigin zor is. Burda bircok konu acildi. Hele calismiyorsaniz daha zor. Bebek bezleri bile 50-60 lira. Yani isin manevi kismindan bahs etmedim bile.
Hayır çalışmıyorum. Eşim en başından beri istiyor 2 sene anca uzatabildim bu süreci artık kendimi hazır hissediyorum her yönden

Daha çok küçüksün canım ya benim ilk çocuğumda 3-4 ay 2. sinde 7-8 ay sürmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…