KİZLAR İSTEDİKTEN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDİNİZ:)

Erken diyende var geç diyende çevremde benden sonra evlenenler hamile olduğu için üzerimde müthiş baskı hissediyorum
Öyle hissetme o tarz düşüncelere kapılırsan geciktirirsin cnm.Ben o baskılar yüzünden 5 yıl bekledim.Stres çok önemli gerçekten akışına bırak

Hiç korunmadan 5 yıl mı bekledin canım
Evet aynen öyle oldu.Kaç doktora gittik.Hiçbir sorunumuz yoktu herşey normaldi.4 yıl tedavi gördük.2 aşılama oldum en son hep negatif en sonunda bıraktım zaten doktor tüp bebek bundan sonrası demişti.Tüp yaptırcak maddi imkanımız vardı ama psikolojik olarak hazır değildim.Vazgeçtim gerçekten bıraktım artık demek ki kısmet değil dedim.2 ay sonra hamile kaldım.Günümü bile bilmiyordum.Psikoloji çok önemli o yüzden kafanıza çok takmayın.Oğlum 2 yaşında şimdi 12 aylıkken korunmayı bıraktık.6. Ayda hamile kaldım tekrar çünkü çok rahattım o zaman emin oldum rahat olmak lazım gerçekten ne kadar kafaya takarsan o kadar geç geliyor bebek

Sağlıkla kucağına al canım haklısın bende artık tüp bebek düşünmeye başladım dediğin gibi biraz akışına bırakmak lazım ama elimde değil çok istediğim için aklımdan çıkaramıyorum

E
Evet çok iyi anlıyorum.Bir uğraş bir hobi bul kendine ben kursa gitmeye başlamıştım mesela yani seni meşgul etcek şeylerle ilgilen o zaman daha kolay olur.Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.

E

Evet çok iyi anlıyorum.Bir uğraş bir hobi bul kendine ben kursa gitmeye başlamıştım mesela yani seni meşgul etcek şeylerle ilgilen o zaman daha kolay olur.Umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
Sağol canım inşallah işe başlıcam umarım dediğin gibi başka şeylerle ilgilenmek daha iyi olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…