KİZLAR İSTEDİKTEN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDİNİZ:)

Evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ama ilk başlarda acayip takıyordum olmuyor diye 3. aydan sonra stresi azaltıp folikasit desteği aldım o şekilde.

Hayırlı olsun canimm inşallah o sorumluluk altından kalkarsın tabi öncelikle nasip olur inşallah

Teşekkür ederim:) Evlendiğimizden beri istiyorduk ama stresten olmadı galiba bu zamana kadar. Sorun yoktu çünkü.Ne zaman aman zamanı geldiğinde gelir dedim oluruna bıraktım hamile kalmışım
Canım soranlara ne diyordun ya artık 2 sene olmuş ne dicegimi şaşırdım

Canım soranlara ne diyordun ya artık 2 sene olmuş ne dicegimi şaşırdım
:))
Boşverin o soranları hep yapıyorlar .
Biz 4. yılımıza girdik birimiz 30 a yaklaşıyo birimiz 35 i geçti hala düşünmüyoruz.
Bebek çok büyük sorumluluk. Bir çocuğu ''hakkıyla'' yetiştirmek için iyice düşünmek gerek.
Soranlara da eşim siz mi bakacaksınız biz okuldayken çocuklara diyor hepsi susuyorlar

Benim evliliğimin 4. senesine girdik. İlk 3 yıl bilinçli bir şekilde yapmadık ve etrafa istemiyoruz, zamanı gelince hayırlısıyla düşünürüz diyordum.

Biz de böyle düşünüyorduk, rahatsızlık her şeyi değiştirdi. Hayırlısı olsun inşallah. Ama bence en ideali yaş ve sağlık faktörü yoksa biraz evliliğin tadını çıkarmalı.

İşte bu

Biz de böyle düşünüyorduk, rahatsızlık her şeyi değiştirdi. Hayırlısı olsun inşallah. Ama bence en ideali yaş ve sağlık faktörü yoksa biraz evliliğin tadını çıkarmalı.
Çevremde kiler paldır küldür yapıp kendilerini gösterdikleri için deli oluyorum

Benim sadece sağ da 3,5 cm vardı. İlaç kullanıyor musunuz?

ben kisti öğrendikten sonra 3 doktora gittim, birisi çok iyiydi Ali Acar, yasmin verdi bi değişiklik olmadı. sonra klomen ve duphaston verdi onlarla da bişey olmadı. şimdi daha iyi bir doktora gidiyorum önümüzde ki hafta hsg çekecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…