Hayırlı olsun canimm inşallah o sorumluluk altından kalkarsın tabi öncelikle nasip olur inşallah21 yaş çok erken değil mi ya
30 yaşındayım, 7 ay sonra evleniyorum, o zaman 31 yaşında olacağım ve hala bi çocuk sorumluluğunun altından nasıl kalkacağımı düşünüyorum -çok istememe rağmen...
Umudunuzu kaybetmeyin, kaç cm kist ?
yumurtalıklarımın birisinde 1,5 birisnde 3,5 cm.
Canım soranlara ne diyordun ya artık 2 sene olmuş ne dicegimi şaşırdımTeşekkür ederim:) Evlendiğimizden beri istiyorduk ama stresten olmadı galiba bu zamana kadar. Sorun yoktu çünkü.Ne zaman aman zamanı geldiğinde gelir dedim oluruna bıraktım hamile kalmışım
Benim evliliğimin 4. senesine girdik. İlk 3 yıl bilinçli bir şekilde yapmadık ve etrafa istemiyoruz, zamanı gelince hayırlısıyla düşünürüz diyordum.Canım soranlara ne diyordun ya artık 2 sene olmuş ne dicegimi şaşırdım
Maşallah2 yil kondomla korunduktan sonra ilk denemede.
Insallah 2nci de bekletmeden hayirli zamanda gelir saglikla :)
Boş kalmasın kucağın hayırlısıyla inşallah7 yıldır bekliyorum
:))Canım soranlara ne diyordun ya artık 2 sene olmuş ne dicegimi şaşırdım
En başından beri düşünmüyoruz diyorduk biz soranlaraCanım soranlara ne diyordun ya artık 2 sene olmuş ne dicegimi şaşırdım
Benim evliliğimin 4. senesine girdik. İlk 3 yıl bilinçli bir şekilde yapmadık ve etrafa istemiyoruz, zamanı gelince hayırlısıyla düşünürüz diyordum.
İşte bu:))
Boşverin o soranları hep yapıyorlar .
Biz 4. yılımıza girdik birimiz 30 a yaklaşıyo birimiz 35 i geçti hala düşünmüyoruz.
Bebek çok büyük sorumluluk. Bir çocuğu ''hakkıyla'' yetiştirmek için iyice düşünmek gerek.
Soranlara da eşim siz mi bakacaksınız biz okuldayken çocuklara diyor hepsi susuyorlar
Çevremde kiler paldır küldür yapıp kendilerini gösterdikleri için deli oluyorumBiz de böyle düşünüyorduk, rahatsızlık her şeyi değiştirdi. Hayırlısı olsun inşallah. Ama bence en ideali yaş ve sağlık faktörü yoksa biraz evliliğin tadını çıkarmalı.
Benim sadece sağ da 3,5 cm vardı. İlaç kullanıyor musunuz?
Niye deli oluyosunuz?Çevremde kiler paldır küldür yapıp kendilerini gösterdikleri için deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?