- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
İlk ay hemde çikolata kisti ile..
Aynı sayılırız ne zaman evlendiniz ve bu kadar uzamasınin sebebi varmıydi hayırlı olsun bu arada :)13. Ayda
Yaşım 22 şuan
Eşim 30 a yaklaştı ama nebilimDaha çok küçüksün canım ya benim ilk çocuğumda 3-4 ay 2. sinde 7-8 ay sürmüştü.
Yaaa ne güzel bende de çikolata kisti var 1 yıldır olmuyor
Teşekkür ederim:) Evlendiğimizden beri istiyorduk ama stresten olmadı galiba bu zamana kadar. Sorun yoktu çünkü.Ne zaman aman zamanı geldiğinde gelir dedim oluruna bıraktım hamile kalmışımAynı sayılırız ne zaman evlendiniz ve bu kadar uzamasınin sebebi varmıydi hayırlı olsun bu arada :)
Eşim 30 a yaklaştı ama nebilim[/Q
eşin 30 a yaklaşmış olabilir ama önemli olan senin hazır olman. Çocuk çok büyük sorumluluk demek şimdi bol bol gez, eğlen derim.Eşim 30 a yaklaştı ama nebilim
Çok sevindim umut oldunuz her hangi birşey kullandinizmiBen de pkoluyum, ilk çocuğuma 2.ay, ikinci çocuğuma ilk denemede hamile kaldım.
Pko diye çok stres yapma, olur Allahın izniyle
Yaşımın genç olması sürecin uzamasiyla bağlantısı ne onu anlamadım . Bu arada masallah çok beklememissiniz
Çok sevind
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sagolIlk ay hemen kaldım ama düşükle sonuçlandı ondan sonra da 3 ay sürdü ve hamile kaldım canım. İnşallah sende tez zamanda hamile kalırsın.
Yaaa gerçekten mi maşallah nasıp işte kür falan kullandinizmi
Çok teşekkür ederim umarım okadar uzamazŞöyle söyleyeyim misal 35-36 yaşındaki bir kadın için doktorlar genelde çok beklemeden tüp bebek ,aşılama vs yapabiliyorlar . (Yastan dolayi) genç olan kadın için 1-2 yıl belki de biraz daha uzun zaman normal yollardan hamilelik oluşmasını bekleyebilirler .Tabi ki doktorunun yaklaşımı da önemli ama etrafimdan deneyimledigim bu şekilde :)
İnşallah istediğin zaman hamile kalırsın
Hayır hiçbir şey kullanmadım, pko sebebiyle ara ara doğum kontrol hapı kullandım. İlk çocuğumda zaten bilmiyordum, daha sonra teşhis kondu. Hatta dr arayı açma, bir daha çocuk istersen yaşın geçmeden dene eğer olmaZsa erken yaşta tedaviye başlarız falan diyordu, ama ben beş seneden fazla bekledim.Çok sevindim umut oldunuz her hangi birşey kullandinizmi
Çok teşekkür ederim umarım okadar uzamaz
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?