KİZLAR İSTEDİKTEN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDİNİZ:)

Ben de pkoluyum, ilk çocuğuma 2.ay, ikinci çocuğuma ilk denemede hamile kaldım.
Pko diye çok stres yapma, olur Allahın izniyle

Aynı sayılırız ne zaman evlendiniz ve bu kadar uzamasınin sebebi varmıydi hayırlı olsun bu arada :)
Teşekkür ederim:) Evlendiğimizden beri istiyorduk ama stresten olmadı galiba bu zamana kadar. Sorun yoktu çünkü.Ne zaman aman zamanı geldiğinde gelir dedim oluruna bıraktım hamile kalmışım

Birde birşey sormak istiyorum soranlara bu süreçte ne diyorsunuz ya çok bunaldım artık düşünüyoruz diyip geçiyormusunuz yoksa dusunmediginizimi gösteriyorsunuz

Ilk ay hemen kaldım ama düşükle sonuçlandı ondan sonra da 3 ay sürdü ve hamile kaldım canım. İnşallah sende tez zamanda hamile kalırsın.

Yaşımın genç olması sürecin uzamasiyla bağlantısı ne onu anlamadım . Bu arada masallah çok beklememissiniz

Şöyle söyleyeyim misal 35-36 yaşındaki bir kadın için doktorlar genelde çok beklemeden tüp bebek ,aşılama vs yapabiliyorlar . (Yastan dolayi) genç olan kadın için 1-2 yıl belki de biraz daha uzun zaman normal yollardan hamilelik oluşmasını bekleyebilirler .Tabi ki doktorunun yaklaşımı da önemli ama etrafimdan deneyimledigim bu şekilde :)

İnşallah istediğin zaman hamile kalırsın

Yaaa gerçekten mi maşallah nasıp işte kür falan kullandinizmi

Hiç bir şey kullanmadım, visanne diye bir ilaç kullandım küçülttü kisti sonrasında ilk aydan hamile kaldığımı öğrendim işte, bence çokta kafaya takmamak gerek ben hazır değildim sırf olmayacağını düşünerek hareket ettim, doktor öyle bir konuştu ki, yaşın küçük değil eninde sonunda tüp bebek deneyeceksin (hani ertelemeye devam edersem) şuan olma ihtimali zaten düşük, kist engel olabilir diye. Bende sağlıklı bireylerde bile en az 2-3 ay sürüyor diye düşündüm 1,5 aylıkken öğrendim zaten hamileliğimi, o da düşüp bayılmasam hala bilmeyecektim herhalde.

Çok teşekkür ederim umarım okadar uzamaz

Çok sevindim umut oldunuz her hangi birşey kullandinizmi
Hayır hiçbir şey kullanmadım, pko sebebiyle ara ara doğum kontrol hapı kullandım. İlk çocuğumda zaten bilmiyordum, daha sonra teşhis kondu. Hatta dr arayı açma, bir daha çocuk istersen yaşın geçmeden dene eğer olmaZsa erken yaşta tedaviye başlarız falan diyordu, ama ben beş seneden fazla bekledim.
Benim yumurtlamam var ama yumurtalarım çatlamıyormuş.
Ama Allah nasip etti ve ikinci çocuğum tek ilişkiyle oldu, tabi yumurtlama gününü hesaplamıştım

21 yaş çok erken değil mi ya
30 yaşındayım, 7 ay sonra evleniyorum, o zaman 31 yaşında olacağım ve hala bi çocuk sorumluluğunun altından nasıl kalkacağımı düşünüyorum -çok istememe rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…