Ben ilki istediğinizden 4 ay sonra tedavi ile oldu 2. Si istediğinizden 2 ay sonra 3.sude 5 ay sonra şimdi 4. Yu istiyoruz 3 yıl olcak ama olmuyorMerhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
Canım bnce yapmayı dusunsen daha saglıklı bır karar olur .Cunku ınankı etrafta o kadar cok ornek varkı belkı bır yastan sonra yumurtalıklar yaslanıyor.çocuk olması zorlasıyor.Daha sonra cok ugrasırsınız(allah korusunda)21 yaş çok erken değil mi ya
30 yaşındayım, 7 ay sonra evleniyorum, o zaman 31 yaşında olacağım ve hala bi çocuk sorumluluğunun altından nasıl kalkacağımı düşünüyorum -çok istememe rağmen...
Düşünüyorum evet ama ne zaman korunmayı bırakmak gerek bilmiyorum.Canım bnce yapmayı dusunsen daha saglıklı bır karar olur .Cunku ınankı etrafta o kadar cok ornek varkı belkı bır yastan sonra yumurtalıklar yaslanıyor.çocuk olması zorlasıyor.Daha sonra cok ugrasırsınız(allah korusunda)
Aynen canım doktora görünmende fayda var.Benım korunmayı bıraktıktan 6. ayda oldu cok şukur.Düşünüyorum evet ama ne zaman korunmayı bırakmak gerek bilmiyorum.
Normaldede 4 yıldır korunuyoruz bi şekilde..
sanırım bi doktora görünmek gerekiyor karar vermeden önce..
Ay allah korusun..Aynen canım doktora görünmende fayda var.Benım korunmayı bıraktıktan 6. ayda oldu cok şukur.
Bende evlendıgımızden berı yok bakamam cocuga, yok daha gezıcam falan dıyıp ıstemedım .İnankı esım zor ıkna ettı benı Ama dedımya 6 ay surdu ve gercekten bunalıma gırdım neden olmuyor dıye ..Bırde cok sevdıgım bır komsum var 3 senelık falan evlı denıyor denıyor olmuyor.En sonunda doktora gıdıyor.Doktor resmen kıza senın cocugun hıcbır zaman olmuycak ve tup bebek aşılama falan bıle tutmaz demıs .Bu arada kızda degıl oglanda problem varmıs kız şimdi psikologlardan çıkamaıyor.Allah kımsenın basına vermesın ..
Mantıklı kesınlıklee ..Ay allah korusun..
Kayınvalideme kalsa hemen doktora görünmeliyiz ve evlenene kadar eksiğimiz varsa (vitamin vb) tamamlamalıyız.
Kadın haklı belki de..
Bir tanıdığım 22 yaşında 3. çocuğunu doğurmuştu, bu daha ne ki21 yasinda ve cocuk yapmak migez toz hayatini yasa canim yaa.. zaten cocugun olduktan sonra ömrünü evli ve cocuklu gecireceksin.
7 ay canımMerhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
Ben de 8. ayda tedaviye başladım, yaşım 34 çünkü, iki ayrı doktor da 1 yılı beklemediğiniz iyi olmuş dedi.Daha çok küçüksün canım ya benim ilk çocuğumda 3-4 ay 2. sinde 7-8 ay sürmüştü.
10 ay oldu bizimde olmadi heniz bütün kontrollerimizi yaptrdik ama zamani var demekki nasil allah ne zaman berirsvMerhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?