KİZLAR İSTEDİKTEN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDİNİZ:)

Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
Ben ilki istediğinizden 4 ay sonra tedavi ile oldu 2. Si istediğinizden 2 ay sonra 3.sude 5 ay sonra şimdi 4. Yu istiyoruz 3 yıl olcak ama olmuyor

Ben istedikten 5 ay sonra oldu ama arada pas gectigimiz ara verdigimiz aylarda oldu...benm.tiroit sorunum vardi ona ragmen hic olumsuz dusunmedim nasip ettiyse olur zaten diyerek rahattim...ama onemli olan zaten gununu tutturabilmek eger sorun yoksa gununu tutturunca olur zaten

Canım bnce yapmayı dusunsen daha saglıklı bır karar olur .Cunku ınankı etrafta o kadar cok ornek varkı belkı bır yastan sonra yumurtalıklar yaslanıyor.çocuk olması zorlasıyor.Daha sonra cok ugrasırsınız(allah korusunda)

Düşünüyorum evet ama ne zaman korunmayı bırakmak gerek bilmiyorum.
Normaldede 4 yıldır korunuyoruz bi şekilde..
sanırım bi doktora görünmek gerekiyor karar vermeden önce..

7. Ayda hamile kaldım.
İlk aydan olmadı diye moralin bozulmasın hiç. Ama yaşın çok küçük ya

Düşünüyorum evet ama ne zaman korunmayı bırakmak gerek bilmiyorum.
Normaldede 4 yıldır korunuyoruz bi şekilde..
sanırım bi doktora görünmek gerekiyor karar vermeden önce..
Aynen canım doktora görünmende fayda var.Benım korunmayı bıraktıktan 6. ayda oldu cok şukur.
Bende evlendıgımızden berı yok bakamam cocuga, yok daha gezıcam falan dıyıp ıstemedım .İnankı esım zor ıkna ettı benı Ama dedımya 6 ay surdu ve gercekten bunalıma gırdım neden olmuyor dıye ..Bırde cok sevdıgım bır komsum var 3 senelık falan evlı denıyor denıyor olmuyor.En sonunda doktora gıdıyor.Doktor resmen kıza senın cocugun hıcbır zaman olmuycak ve tup bebek aşılama falan bıle tutmaz demıs .Bu arada kızda degıl oglanda problem varmıs kız şimdi psikologlardan çıkamaıyor.Allah kımsenın basına vermesın ..

Ay allah korusun..

Kayınvalideme kalsa hemen doktora görünmeliyiz ve evlenene kadar eksiğimiz varsa (vitamin vb) tamamlamalıyız.
Kadın haklı belki de..

22 yasinda hamileydim 23 yasinda anne oldum cocuk dogana kadar hicbiseyin farkinda degildim oglumu ilk gordugum anda cok guzeldi mutluluktan agladim.sonra oglum aglayip kiyametleri koparmaya basladiktan sonra hayatim bitmis gibi hissediyordum beni emmedi o surecte de cok yiprandim sonra takintilarim basladi derken keske biraz daha bekleseymisim dedim.bence birz daha bekle cocuk icin.

15 aylık evliydim korunuyorduk normalde çocukta düşünmüyorduk . İlk kaçamakta hamile kaldım şimdi oğlum 10 gün sonra 5 aylık olucak 20 günlükten beri tek bakıyorum eşimde yardımcı tabi evde olduğu zamanlar hiçte hayatım bitmedi geziyoruz yemeğe gidiyoruz yürüyüşe çıkıyoruz eve tıkılmadık hiç herşey yolunda yani ve kasım ayında 23 olucam :)

Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
10 ay oldu bizimde olmadi heniz bütün kontrollerimizi yaptrdik ama zamani var demekki nasil allah ne zaman berirsv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…