KİZLAR İSTEDİKTEN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDİNİZ:)

Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
8 ay sonra hamile kaldım canım sakın takma kafana her ay beklenti içine girme psikolojini bozarsın ben öyle yaptım çünkü o halime üzülüyorum şimdi her ay ağlardım neden olmuyor diye çok takmıştım kafama baktım iyice psikolojim bozuluyor kafamı dağıttım aklıma getirmemeye takmamaya çalıştım Allahım bana da nasip etti çok şükür

Yok, hepsi planlıymış bizzat kendisinden duymuştum:)
beraber büyürler ne güzel:)
benim tanidığım eşiyle 22 yaşinda..
yaşim küçük diyo 4 sene bekliycekmişş:) ben sanmiyorum dedim canlari istediğine bağlı.
ben 25 yaşimda evlendim 27 yaşında kızımı kucagima aldim çok şükür

İlkinde evlendim iki kez adet gördüm üçüncüyü göremedim hamile kalmışım ikincide sekiz ay bekledim ben de pkoluyum hem de baya ciddi rabbim ol desin yeterki

Ben ilk 25 yaşımda anne oldum ama bana şimdi sorsanız erken derdim, en azından 2-3 sene daha beklerdim. Sizin ki en ideal bana göre.

Ben ilk 25 yaşımda anne oldum ama bana şimdi sorsanız erken derdim, en azından 2-3 sene daha beklerdim. Sizin ki en ideal bana göre.
biraz daha geç evlenseydim diyorum. ama memur olduktan 1 yıl sora evlenmişim. daha tatil daha hayatimi yaşamadan...
şimdi koca kişisi gezmeye tatile felan gitmeyi sevmiyor.

biraz daha geç evlenseydim diyorum. ama memur olduktan 1 yıl sora evlenmişim. daha tatil daha hayatimi yaşamadan...
Bende biraz daha geç evlenseydim diyorum benim eşim gezmeyi seviyor ama evliliğin sorumluluğu fazla bazen yoruyor birde eşimin ailesi problemli o yüzden bazen keşke biraz daha bekleseydim diyorum

Bende biraz daha geç evlenseydim diyorum benim eşim gezmeyi seviyor ama evliliğin sorumluluğu fazla bazen yoruyor birde eşimin ailesi problemli o yüzden bazen keşke biraz daha bekleseydim diyorum
çocuk aklı işte evlilk meraki yüzünden evlendik.
sonra mi.. sorumluluk.... bi sürü şey..
nerden bilceksin geç evlenecegimi alnindan nasip.

Hiç mi hamile kalamadın canım düşük kimyasal da olsa benimde 2 yıl oldu hamile kalamadım ama bir kez kimyasal gebelik yaşadım bu ay aşılama yaptırcam inşallah olur artık beklemek çok zor
Yok canim hic hamile kalamadim malesef ustelik hicbirimizde sorun yoktu
duzensiz ilk tedavi olarak klomen kulandim sonra bi kerelik catlatma ignesi
2 ay once gonal f igne kulandim 7 gun ardindan catlatma ignesi oldum yine olmadi 1 ay aradan sonra bu ay tekrar yapildi ayni islem suan beklemedeyim 28 eylulde test yapicam insallah bu sefer olmustur diye umut ediyorum cok stresli bi donem gercekten stresten olmicak diye korkuyorum kafami rahat birakmaya calissamda olmuyor rabbim kimsenin kugani bos birakmasin
Insallah senin asilaman ilk seferde tutar rabbim gonlune gore versin insallah

Amin canım hsg yaptırdın mı klomen ve çatlatma iğnesini bir süre kullan ben hsg olduğum ay hamile kalabildim düştü ama öncesinde hiç hamile kalamamıştım

Amin canım hsg yaptırdın mı klomen ve çatlatma iğnesini bir süre kullan ben hsg olduğum ay hamile kalabildim düştü ama öncesinde hiç hamile kalamamıştım
Evt yaptim tum tahliler temiz normalde buyuk hastane bize asilama onerdi ama biz kabul etmedit biraz daha dogal olsun dedik oyuzde yumurta gelistirici igne yani ‘gonal f ’ve catlatma ignesi bu ayda olmazsa doktor tekrar devam edicez dedi ama ben ara verebilirim cunku igneler beni yordu artik insallah gerek kalmaz

Haklısın canım zor bir süreç inşallah bir an önce kavuşuruz bebeklerimize

Ben de özellikle bu aralar keşke biraz daha özgürlüğün tadını çıkarsaymışım diyorum . Biz de durum aynı, gezmeyi tozmayı ve tatil gibi aktiviteleri sevmeyen en büyük huzuru koltukta bulan bir eş neyse çocuklar azıcık büyüsün keyfini tek başımıza çıkarırız artık

azicik büyüsün de nerdee
eşiniz yapcak mi.. bahane arar mutlaka... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…