Kızlar iyimi yaptim?

Döver haa atlasaydin üstüne tekme tokat dalsaydin dovermis

Ayrılıp barışmışsınız. Ortak arkadaşlarınızla görüşmüş sende gitmişsin sana ne işin war burda demiş
Sende sen yokken ben wardım demişsin
Sonra arabadayken cam açıkmış saçım uçuyo kapat demişsin. Oda başlarım saçına arkaya gelirsem döverim seni demiş. Sende saydırmışsın ayrılmışsın inmişsin arabadan onlar yemeğe gitmiş. Sonra sana msj atmış yalvaracaksın bana özür dileyeceksin demiş sende niye özür dileyeyim demişsin.
İnş doğru anlamışımdır.
Adamdaki hödüklüğe bak hele döverim seni demiş milletin içinde bide yüzsüzlüğüde msjla yapıyo.
Senin msj atman hata olmuş yazma birdaha
Yazdıkça kendini aklamaya çalışacak Seni haksız çıkarmaya çalışacak. Özür falanda dilese dönme Sak'ın bugün döverim der yarın milletin yanında döwer Uzak dur!

Kaç yaşındasınız ? Yabancı mısınız ?
Buraya konu açıyorsunuz, ne noktalama var ne de cümle düzeni. Cümlelerin hepsi devrik. Hadi onu da geçtim, biz Türkler yüklemleri genelde cümle sonuna getiririyoruz. Adı üstünde YÜKLEM...

o dedi ben dedi öyle dedi demesemiydi de dedi ama. bu ne yahu ?

Bem hiç birşey anlamadım bu düzeltmiş halin mi
Simdi konu sahibin 5 yillik bir sevgilisi var.
8 ay ayri kalmislar niye bilmiyorum
sonra sevgilisi arkadaslarinin yanina gitmis konu sahibide pesinden.adam sen niye geliyorsun haber vermeden demis. Kobu sahibide sanane sen yokken ben vardim demis.
sonra arabada giderken sigara icmisler cami acmislar duman gitsin diye ruzgarda konu sahibinin saclarini ucrmus.sevgiliai aofor koltugunda kendiai arka koltukta oturuyormus.cami kapayirmisin sacim.ucuyor demis.sevgikiaide herkesin icinde baslarim sacina arkaya gelirsem doverim seni demis
sonra konu sahibide sen kimsin beni doveceksin haddini bil gibi seyler demis
sonra beni eve birakin demis.birakmislar sevgilisde sonra mesaj yazmis aklin basina geldimi,bana yalvaracak ,ozur dileyeceksin deemis
konu sahibide neden ozur dileyeyim demis saydirmislar karsilikli.
simdi sizce ne yapayim diye soruyor

Thanks ifadelerle pek güzel olmuş konuyu senin yazdığınla değiştirelim bence

Vallahi helal olsun olayı izlemişsin gibi anlatmışsın

Vallahi helal olsun olayı izlemişsin gibi anlatmışsın
Heheh ama simdi konuda kopukluk var.sevgili ile 8 ay ayrilik var
sonra arkadaslarin yanina gidiliyor.karsilikli laf sokuluyor.
hop arabaya geciyorlar orada saclar fora.
akabinde evine gidiyor.
sevgilide yemege gun icinde ayri yapilan tek aktivite
ordanda mesajla saydiriyorlar
oradannoraya geciyorlar.degismeyen tek sey karsilikli saydirma

Şimdi tamamda sanatçı şurda ne anlatmak istemiş mesela

Sen kimsin bana böyle diyorsun diye. Başladı ben eve gitmek istiyorum. Beni bıraktılar

geri döneyım deme. coookkk ıyı olmus.
once bayanla nasıl konusulur bı ogrensın.
şimdiden doverm dıyor evlenınce napıcak sorsaydın ?? asar heralde . hadsiz.

gereksiz insanmış ayrıllayarak iyi yapmışsın ayrıca haketmiş ne dediysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…