- 19 Şubat 2016
- 355
- 182
- 18
- 28
- Konu Sahibi misgizeem35
Döver haa atlasaydin üstüne tekme tokat dalsaydin dovermis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi konu sahibin 5 yillik bir sevgilisi var.Bem hiç birşey anlamadım bu düzeltmiş halin mi
Simdi konu sahibin 5 yillik bir sevgilisi var.
8 ay ayri kalmislar niye bilmiyorum
sonra sevgilisi arkadaslarinin yanina gitmis konu sahibide pesinden.adam sen niye geliyorsun haber vermeden demis. Kobu sahibide sanane sen yokken ben vardim demis.
sonra arabada giderken sigara icmisler cami acmislar duman gitsin diyeruzgarda konu sahibinin saclarini ucrmus.sevgiliai aofor koltugunda kendiai arka koltukta oturuyormus.cami kapayirmisin sacim.ucuyor demis.sevgikiaide herkesin icinde baslarim sacina arkaya gelirsem doverim seni demis
sonra konu sahibide sen kimsin beni doveceksin haddini bil gibi seyler demis
sonra beni eve birakin demis.birakmislar sevgilisde sonra mesaj yazmis aklin basina geldimi,bana yalvaracak ,ozur dileyeceksin deemis
konu sahibide neden ozur dileyeyim demis saydirmislar karsilikli.
simdi sizce ne yapayim diye soruyor![]()
Vallahi helal olsun olayı izlemişsin gibi anlatmışsınSimdi konu sahibin 5 yillik bir sevgilisi var.
8 ay ayri kalmislar niye bilmiyorum
sonra sevgilisi arkadaslarinin yanina gitmis konu sahibide pesinden.adam sen niye geliyorsun haber vermeden demis. Kobu sahibide sanane sen yokken ben vardim demis.
sonra arabada giderken sigara icmisler cami acmislar duman gitsin diyeruzgarda konu sahibinin saclarini ucrmus.sevgiliai aofor koltugunda kendiai arka koltukta oturuyormus.cami kapayirmisin sacim.ucuyor demis.sevgikiaide herkesin icinde baslarim sacina arkaya gelirsem doverim seni demis
sonra konu sahibide sen kimsin beni doveceksin haddini bil gibi seyler demis
sonra beni eve birakin demis.birakmislar sevgilisde sonra mesaj yazmis aklin basina geldimi,bana yalvaracak ,ozur dileyeceksin deemis
konu sahibide neden ozur dileyeyim demis saydirmislar karsilikli.
simdi sizce ne yapayim diye soruyor![]()
Heheh ama simdi konuda kopukluk var.sevgili ile 8 ay ayrilik varVallahi helal olsun olayı izlemişsin gibi anlatmışsın![]()
Heheh ama simdi konuda kopukluk var.sevgili ile 8 ay ayrilik var
sonra arkadaslarin yanina gidiliyor.karsilikli laf sokuluyor.
hop arabaya geciyorlar orada saclar fora.
akabinde evine gidiyor.
sevgilide yemegegun icinde ayri yapilan tek aktivite
ordanda mesajla saydiriyorlar
oradannoraya geciyorlar.degismeyen tek sey karsilikli saydirma![]()
Sen kimsin bana böyle diyorsun diye. Başladı ben eve gitmek istiyorum. Beni bıraktılar
Hizli cekimde yasiyorlar.Şimdi tamamda sanatçı şurda ne anlatmak istemiş mesela![]()
Allah iyiligini versin yaHizli cekimde yasiyorlar.
ustad demek istemiski beni tez evime birakin![]()
Arkaya gelirsem doverim seni dedi.