canım nasıl bir diyet bu:) benim de ihtiyacım vardaYa kızlar ben daha 5 ay tam dolmadan 12 kilo almıştım bide bunun yanında gebeliğe bağlı şeker çıktı bende doktor diyet verdi ve tam 5 kilo vermişim:teytey: yani artık 7 oldu aldığım kilo doktor gözlerine inanamadı bravo dedi kilo alımını durdurmaktı amacım vereceğini hiç tahmin etmemiştim dedi hele 17 günde 5 kilo süper dedi:dance: Bende acaba bebeğim kilo alabiliyomudur dedim sen merak etme o alır dedi ve şükürki 1 kilo olmuş bebişimyani X2 olmuş bir ayda oğlumun kilosu Allah hepimizin bebeğini nazarlardan korusun
canım ben 22 haftadayım şimdilik durdurdum kilo alımımı sen benden 1 hafta fazlasın böyle giderse en az 16 kiloyla bitiricem gebeliği bir şekilde dur demem lazım buradaki arkadaşlar çok az kilolar almışlar inan şaşırıyorum nasıl başarmışlar diye. son 1 ay kilo alımı duruyormuş öyle diyorlar daha 4 ay var doğum yapmamıza napcam ben?ilkyascım kacıncı haftadasın?bende 8 kılo aldım benimde morelim bozuk.şimdiden ağırlaştım valla:çok üzgünüm: 10 kılo daha alsam son 3 ayda yeterli olucakta bakalım olabilicemmi :çok üzgünüm:
sağol canım benim moral oldu bu:)yok benim 3. gebeliğim... takıntı yapma bebişin doğunca o kilolar süte dönüşecek zaten eriyip gidicek:)).. bebeğin sağlıklı olsunda canım kiloları nasılsa verirsin ..şimdi yapacağın tek şey bol su içmek ..sebze meyve süt protein ağırlıklı beslen .. ekmeği çok tüketme ...hamur işi kızartmalardan uzak dur yeter ... yani sağlıklı beslen canım :))..sağlıkla gelsin bebişin ..
canım nasıl bir diyet bu:) benim de ihtiyacım varda
bende aynı durumdayım ama kilo ile ilgili makeleler okudum almamakda çok normal değil almakta herşeyyin ortası bari 15 kg ile bitirsek iyi. normal kilolu insanların alması gereken en fazla 14 kg ama 15 kg da iyidir...Arkadaşlar Ne Yağli Yiyorum Ne De Kizarta Hamur Işi Bütün Değerlerimde Normal Ama Geçen Ay 3 Kilo Almişim Ama Kendimi Hiç Ağirlaşmiş Hissetmiyorum Bakalim Bu Ay Ne Olucak Merak Ediyorum Dikkat Ediyorum Ama Inşallah Kilo Almam.vallahi Doktor Bile Anlamai Nedenini Kilo Almamin Hemde Hergün Yarim Saat Yürüyorum Bolca Su Içiyorum Ama Olmiiirrrrrr Işte
canım bende sabah tatıldığımda aynı senin söylediğin sözleri söyledim ama ben yediklerime dikkat ediyorum anlıycağın hareket olmadan kilo düzene girmiyor ben artık günlük 1 saat yürüyüşe ayıracağım ben normalde 20 dakika yürüyordum. ya biz çok sorun ediyoruz bu durumu..Dikkat edersek normale döner.. ya geçenlerde mart anneleri yada şubat mı bilmiyorum orda şöyle yazmıştı bir anne kilo almamak uğruna özlem yıldız ve zeynep tokuş gibi çocuklarımın sağlığıyla oynayamam... kilo vermekten çok kilo almamak önemli canım şu an önemli olan almamak bebişlerimizin sağlığı için tabi ki kilo alacağız ama şu mevcut kilolarımızı korusak hiç fena olmayacak..sabah itibariyle tartıldım....
21+3 gunluk hamileyim ve 7.5kg almısım...çookkk fazla almısım...nerdeyse son 1 aydır hiç tartılmadım korkumdan...akşam annemlerdeydik...yemek dısında
1 dilim irmikli kek,
1.5 dilim börek
1 dilim buskuvili yaş pasta
4-5 ane gofret yedim...
daha da olsaydı tabagımda yerdim...gözum dönuyor hamur işlerini gördugum zaman....bu sabah itibariyle bu kiloyuda gördukten sonra kendime yemin ettim biddaha kesinlikle agzıma hamur işi, kızartma,abur cubur girmeyecek...bu kez gerçekten söz veriyorum...bu aralar annemlere de gitmeye ara versem çok guzel olacak...
5 nisanda doktorumla randevum var....önumde 18 gun var...18 gun sonra ben kilo vermiş olacağım ve burdan da kendime söz veriyorum...yardımlarınızada ihtiyacım var...
sabah itibariyle tartıldım....
21+3 gunluk hamileyim ve 7.5kg almısım...çookkk fazla almısım...nerdeyse son 1 aydır hiç tartılmadım korkumdan...akşam annemlerdeydik...yemek dısında
1 dilim irmikli kek,
1.5 dilim börek
4-5 ane gofret yedim...
daha da olsaydı tabagımda yerdim...gözum dönuyor hamur işlerini gördugum zaman....bu sabah itibariyle bu kiloyuda gördukten sonra kendime yemin ettim biddaha kesinlikle agzıma hamur işi, kızartma,abur cubur girmeyecek...bu kez gerçekten söz veriyorum...bu aralar annemlere de gitmeye ara versem çok guzel olacak...
canım bence bu ara annenlere çok fazla gitme.
:a015:
canım bende sabah tatıldığımda aynı senin söylediğin sözleri söyledim ama ben yediklerime dikkat ediyorum anlıycağın hareket olmadan kilo düzene girmiyor ben artık günlük 1 saat yürüyüşe ayıracağım ben normalde 20 dakika yürüyordum. ya biz çok sorun ediyoruz bu durumu..Dikkat edersek normale döner.. ya geçenlerde mart anneleri yada şubat mı bilmiyorum orda şöyle yazmıştı bir anne kilo almamak uğruna özlem yıldız ve zeynep tokuş gibi çocuklarımın sağlığıyla oynayamam... kilo vermekten çok kilo almamak önemli canım şu an önemli olan almamak bebişlerimizin sağlığı için tabi ki kilo alacağız ama şu mevcut kilolarımızı korusak hiç fena olmayacak..
sabah itibariyle tartıldım....
1 dilim irmikli kek,
1.5 dilim börek
4-5 adet gofret yedim...
canım bence bu ara annenlere çok fazla gitme.
:a015:
kesinlikle haklısın canım...işin kötu tarafı tabagımı annem de hazırlamadı...kendim kalktım elime tabagı aldım...onlar orda mutfakta biliyorum ya aldım yedim....annem meyve getirdi, midemde yer kalmadıgı için meyve yemedimklava: klava:
annemle konusup evdeki hamur işlerini benden uzak tutmasını sağlamam lazım
onca çok dikkat et canım ... birden kilo almak çok iyi bişi değil ..hamur işinin dışında yağlı yemeklerden de uzak dur canım ... sağlıklı hamilelikler dilerim canım
kıslar ya benim hiç göbeğim yoktu hamile kalmadan önce... 3 ayda baya göbeğim çıktı... sanki 5-6 kilo almışım gibi duruyo ama sadece 2 kilo almışım sizce normal mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?