kızlar kaç kilo aldınız

canım nasıl bir diyet bu:) benim de ihtiyacım varda

ilkyas doktorun kilo alımına bişi demediyse sorun olmaz canım berenoda gebelik şekeri yükseldiği için diyet uyguluyor daha doğrusu sağlıklı besleniyor:))

doktorun bişi demediyse hiç sorun etme canım :)) sevgilerr

canım ben 22 haftadayım şimdilik durdurdum kilo alımımı sen benden 1 hafta fazlasın böyle giderse en az 16 kiloyla bitiricem gebeliği bir şekilde dur demem lazım buradaki arkadaşlar çok az kilolar almışlar inan şaşırıyorum nasıl başarmışlar diye. son 1 ay kilo alımı duruyormuş öyle diyorlar daha 4 ay var doğum yapmamıza napcam ben?

sağol canım senin 2. gebeliğin değil mi? ben sadece diğer arkadaşlarla kıyaslayınca kendimi çok kilo aldım diyorum takıntı oldu bende anlayacağın.. sebze meyve tüketiyorum ama kilolar durmuyor

yok benim 3. gebeliğim... takıntı yapma bebişin doğunca o kilolar süte dönüşecek zaten eriyip gidicek:)).. bebeğin sağlıklı olsunda canım kiloları nasılsa verirsin ..şimdi yapacağın tek şey bol su içmek ..sebze meyve süt protein ağırlıklı beslen .. ekmeği çok tüketme ...hamur işi kızartmalardan uzak dur yeter ... yani sağlıklı beslen canım :))..sağlıkla gelsin bebişin ..

sağol canım benim moral oldu bu:)

canım nasıl bir diyet bu:) benim de ihtiyacım varda

İlkyas 1800 calorilik bir diyet benimki ama nurcan öğretmenin dediği gibi gebelik şekeri yüksek çıktığı için uyguluyorum tabi kilo vermeme yararı oldu ama asıl amaç kan şekerini dengelemekti. Anlıcan sen doktorun vermedikçe diyete falan girmemelisin. Yanlızca şunu önerebilirim çok kilo almak istemiyorsan az ve sık ye bunun yanında sebze meyve ve et çeşiti yiyeceksen ızgara. yağlı ve hamurişinden uzak dur

Arkadaşlar Ne Yağli Yiyorum Ne De Kizarta Hamur Işi Bütün Değerlerimde Normal Ama Geçen Ay 3 Kilo Almişim Ama Kendimi Hiç Ağirlaşmiş Hissetmiyorum Bakalim Bu Ay Ne Olucak Merak Ediyorum Dikkat Ediyorum Ama Inşallah Kilo Almam.vallahi Doktor Bile Anlamai Nedenini Kilo Almamin Hemde Hergün Yarim Saat Yürüyorum Bolca Su Içiyorum Ama Olmiiirrrrrr Işte

ay bende dün tartıldım 70 kilo olmuşum şok oldum 1 ayda 5 kilo almışım şu an 5.5 aylık hamileyim yemelerime ara vereyim diyorum ama kendime hakim olamıyorum ama 1 ayda çok farketmedim acaba bebeğimmi aldı diyorum daha önümüzde 3 ay var 90 la falan doğuracam herhalde yandık walla:)...

bende aynı durumdayım ama kilo ile ilgili makeleler okudum almamakda çok normal değil almakta herşeyyin ortası bari 15 kg ile bitirsek iyi. normal kilolu insanların alması gereken en fazla 14 kg ama 15 kg da iyidir...

sabah itibariyle tartıldım....
21+3 gunluk hamileyim ve 7.5kg almısım...çookkk fazla almısım...nerdeyse son 1 aydır hiç tartılmadım korkumdan...akşam annemlerdeydik...yemek dısında
1 dilim irmikli kek,
1.5 dilim börek
1 dilim buskuvili yaş pasta
4-5 ane gofret yedim...

daha da olsaydı tabagımda yerdim...gözum dönuyor hamur işlerini gördugum zaman....bu sabah itibariyle bu kiloyuda gördukten sonra kendime yemin ettim biddaha kesinlikle agzıma hamur işi, kızartma,abur cubur girmeyecek...bu kez gerçekten söz veriyorum...bu aralar annemlere de gitmeye ara versem çok guzel olacak...

5 nisanda doktorumla randevum var....önumde 18 gun var...18 gun sonra ben kilo vermiş olacağım ve burdan da kendime söz veriyorum...yardımlarınızada ihtiyacım var...

canım bende sabah tatıldığımda aynı senin söylediğin sözleri söyledim ama ben yediklerime dikkat ediyorum anlıycağın hareket olmadan kilo düzene girmiyor ben artık günlük 1 saat yürüyüşe ayıracağım ben normalde 20 dakika yürüyordum. ya biz çok sorun ediyoruz bu durumu..Dikkat edersek normale döner.. ya geçenlerde mart anneleri yada şubat mı bilmiyorum orda şöyle yazmıştı bir anne kilo almamak uğruna özlem yıldız ve zeynep tokuş gibi çocuklarımın sağlığıyla oynayamam... kilo vermekten çok kilo almamak önemli canım şu an önemli olan almamak bebişlerimizin sağlığı için tabi ki kilo alacağız ama şu mevcut kilolarımızı korusak hiç fena olmayacak..

haklısın canım...kesinlikle amacım mankenler gibi 7-8 kg ile hamileliğimi bitirmek değil...amacım hamur işinden ve abur cuburdan uzak kalmak...ben nekadar hamur işi yersem hiç meyvede yiyesim yada süt içesim gelmiyor...hamur işlerinden aldıgım lezzeti onlardan alamıyorumklava:klava:

bu aldıgım kilonun 2-3 kgsu kesinlikle sacma sapan yediğim hamur işleri...ve ben dikkat ederek öncelikle onlardan kurtulmayı istiyorum...çunku daha 2-3 gunluk gecmişleri var ve yerleşmemişlerdir...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bugun markete girip meyve sebze alıcam ve eve kesinlikle abur cubur sokmayacağım...:teytey::teytey:

onca çok dikkat et canım ... birden kilo almak çok iyi bişi değil ..hamur işinin dışında yağlı yemeklerden de uzak dur canım ... sağlıklı hamilelikler dilerim canım

onca çok dikkat et canım ... birden kilo almak çok iyi bişi değil ..hamur işinin dışında yağlı yemeklerden de uzak dur canım ... sağlıklı hamilelikler dilerim canım

kesinlikle haklısın canım...bundan sonra daha dikkatli olmam lazım..2 hafta sonra doktora gidicem ve buyuk ihtimalle şeker yuklemesi yapılacak...daha dikkatli olmam lazım

kıslar ya benim hiç göbeğim yoktu hamile kalmadan önce... 3 ayda baya göbeğim çıktı... sanki 5-6 kilo almışım gibi duruyo ama sadece 2 kilo almışım sizce normal mi...

normal canım fazlası zarar kilonun zaten kontrolü gitmeye calış a.s.

kızlar bende hala kontolü gitmeye devam ediyorum aslında hic bişi yapmıyorum herşeyim normal yiyorum ediyorum ama almıyorum kilo cok şükür her sabah tartılıyorum aynı kilodayım 4 haftaya kadarda inş. fazla kilo almam doktora sinir oldum cünkü 5 kilo aldım diye şeker yüklmesi yaptırmıştı hala sadece 5 kilo aldım dahada almadım doktora gittigimden beri inş. kontrolü gider böyle :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…