kızlar kaç kilo aldınız

bende bugün şeker yüklemesi yapıldı kan ve idrar testi yapıldı çok şükür bişi çıkmadı 10 kilo aldım bende 6 ayda çıkar die şeker falan korkuodum ama hiç yok şekerim çok mutluyumm...

bende gerek gormedı dr bılmıoyrum neden ama baygı kılo aldım arkadaşlar nedceksem

Ben dün tartıldım. Toplam 8 kg almışım.kafamçokkarıştı
Nasıl vericem bu kiloları . bu kadar kiloya rağmen bizim küçük hanım neden yarım kg anlamış değilim:1no2:

kilo almayanlar çok şanslısınız... ben az yediğim halde 7 kilo almışım... doktorum feci kızacak bana. zaten çabuk kilo alan biriydim şimdi tam oldum... kaç kiloyla bitecek bu hamilelik tahmin bile edemiyorum.

ya kızlar benim hiç iştahım yok en fazla 2kg aldım yani karnım aç ama yiyesim yok benimle aynı durumda olan varmı????????

canım bende senin gibiyim iştahım hiç yok bu aralar hamilelikten önce çok daha iştahlıydım tabi bende mide rahatsızlıkları hala geçmedi sanırım bunun da etkisi var. son 1 ayda kilo almadım hala toplamda 3,5 kiloyla devam ediyorum.ama bebeklerimiz için yemek zorundayızyerimseniben

kızlar ben hamile kaldığımda 42 kiloydum
yani normalin altındaydım
bu yüzden çok kilo almam normalmiş
ve söyleyimde şaşırın
şuanda 25+4 hamileyim
tamı tamına 15 kilo aldım
herkes şimdi normal oldun sakın kilo verme diyor.
bakalım nolcak doğuma kadar ve doğumdan sonra...

masallah cnm ama gercekten su anda normal kiloya gelmissin ..tabi dogumdan sonra verirsin biraz da 50 civari kalirsan süper bence

Kızlar bugün doktora gittim moralim bozuldu ya 10 kg almışım 10kg(( doktor kilomu kontrol etmemi söyledi böyle giderse 20 kg almış olursun doğuma kadar dedi((ya yemiyorum da... sütü az içmemi yağlı sütten uzak durmamı lıght süt içmemi ayrıca kepek veya beyaz ekmek tüketmememi karbonhidrattan uzak durmamı tamamıyle diyet yapmamı söyledi çünkü ben ilk 16 haftada sadece 2 kg almıştım son 2 ayda 8 kg aldım.. off off

cnm hamilelik öncesi zayıfmıydın öyleyse normal bu kilon takma çoook kafana....

3 yil once Amerika'ya tasindigimda 56 kiloydum. Boyum 1.60. Hafif topluydum yani. Ama 3 senede 10 kilo aldim, hamile kaldigimda tam 66 kiloydum senağlama

O yuzden bana "en cok 7-9 kilo alabilirsin" dedi doktor. Su anda 22+3 haftada 68 kiloyum. Ilk uc ay kilo almami istemedi, ben de almadim zaten. Kalan alti ayda toplam 7-9 kilo almak icin ayda yaklasik 1,2-1,5 kilo almam gerekli. Simdilik iyi gidiyorum yani. Ama 3 hafta once yatak istirahati verdi, insallah hizla kilo almam...

nasıl yapıyorsun bunu gerçi bünye meselesi ama nasıl besleniyorsun?

meraba arkadaşlar. bende şuanda 53 kiloyum 42 kiloyla hamile kaldım toplam bu aya kadar 11 kilo almışım. ama doktorum iyi diyo çünkü aşırı zayıftım. burda sizlerin yazdıklarını okudum ne kadar az kilo almışsınız. ben çok zayıf olduğum için aldığım 11 kiloya çok mutlu oluyorum dahada alabilirim.çünkü bugüne kadar hiç kilo alamıyordum kilo alamama sorunum vardı. öpüyorum hepinizi...

canım mrb.
seninle aynı derttenmişiz.bende aynen 42 kiloyla hamile kaldım.çok yememe rağmen hiç kilo almazdım.
şuanda 25+6 haftalık hamileyim ve 15 buçuk kilo almışım.
halimden memnunum şimdi.kendimi hiç bu kadar toplu görmemiştim.
sanırım doğuma kadar 20kg dan fazla almış olurum.
yarısını versem, yarısı kalsa kiloların yeter bana...

26+4 günlüğüm şuanda 5 gün önce sağlık ocağına aşı için gitmiştim orda ebe 53 demiş ti belki şu geçen 5 günde 1 kilo daha almışımdır. :dance::dance: ayy çokk memnunum canım ya ben böle deyince 2 tane hamile arkadaşım var onlar bana sinir oluyolar.:1closedeyes: ama napayım bak sen anlıyosun beni ömrümde kendimi böle kilo alırken görmemiştim çok mutluyum valla ne bulursam yiyorum:icecream: değmeyin keyfime :dance::teytey::teytey:

canım takılmıycak gibi değil 58kg ydum doktorum 80 i bulursun böyle giderse dedi.. ekmek yemiyorum artık boyda kısa yani 163 falanım yuvarlanacam yakında:) göğüslerim o kadar çok büyüdüki herhalde 2 şer kilo aldılar bakalım doktorum karbonhidrat şeker bunları kesmemi söyledi doğumun zor olacağını söyledi bakalım kilo almamam lazım

cnm hamilelik öncesi zayıfmıydın öyleyse normal bu kilon takma çoook kafana....
canım takılmıycak gibi değil 58kg ydum doktorum 80 i bulursun böyle giderse dedi.. ekmek yemiyorum artık boyda kısa yani 163 falanım yuvarlanacam yakında:) göğüslerim o kadar çok büyüdüki herhalde 2 şer kilo aldılar bakalım doktorum karbonhidrat şeker bunları kesmemi söyledi doğumun zor olacağını söyledi bakalım kilo almamam lazım bu arada sağol:=)

nasıl yapıyorsun bunu gerçi bünye meselesi ama nasıl besleniyorsun?

karbonhidrati azalttim ve proteini artirdim temel olarak. Kalorileri %50 karbonhidrat, %30 protein ve %20 yag olarak ayirdim. gunde en az 70 gr. protein almaya calisiyorum. protein bebek icin gerekli ve tok tutuyor. karbonhidrati da meyve ve tam tahillardan aliyorum. gerci hamurisi cok tukettim ama haftalik olarak bakinca kendime koydugum sinirlar icinde kaldim.

bir de doktor 6 kucuk ogun yememi istedi 3 buyuk ogun yerine. boyle yemek metabolizmayi hizlandiriyormus. ara ogunlerde yogurt, meyve veya bir avuc ceviz/findik yiyorum.

ayrica gunde 15-20 dakika hizli tempo yuruyordum kar-buz olmadigi surece.

bu arada, yeterli protein almakta zorlanirsan GNC'nin "whey protein" diye bir toz urunu var. gunde birkac kasik tuketebilirsin, her kasik 20 gr. protein iceriyor. ben ne yapsam 40 grami gecemiyordum. ama bir bardak sutle bir kasik tozu karistirinca 25-30 gr protein ediyor.

hepimize kolay gele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…