ya kızlar benim hiç iştahım yok en fazla 2kg aldım yani karnım aç ama yiyesim yok benimle aynı durumda olan varmı????????
ya kızlar benim hiç iştahım yok en fazla 2kg aldım yani karnım aç ama yiyesim yok benimle aynı durumda olan varmı????????
Kızlar bugün doktora gittim moralim bozuldu ya 10 kg almışım 10kg(( doktor kilomu kontrol etmemi söyledi böyle giderse 20 kg almış olursun doğuma kadar dedi ((ya yemiyorum da... sütü az içmemi yağlı sütten uzak durmamı lıght süt içmemi ayrıca kepek veya beyaz ekmek tüketmememi karbonhidrattan uzak durmamı tamamıyle diyet yapmamı söyledi çünkü ben ilk 16 haftada sadece 2 kg almıştım son 2 ayda 8 kg aldım.. off off
nasıl yapıyorsun bunu gerçi bünye meselesi ama nasıl besleniyorsun?3 yil once Amerika'ya tasindigimda 56 kiloydum. Boyum 1.60. Hafif topluydum yani. Ama 3 senede 10 kilo aldim, hamile kaldigimda tam 66 kiloydum senağlama
O yuzden bana "en cok 7-9 kilo alabilirsin" dedi doktor. Su anda 22+3 haftada 68 kiloyum. Ilk uc ay kilo almami istemedi, ben de almadim zaten. Kalan alti ayda toplam 7-9 kilo almak icin ayda yaklasik 1,2-1,5 kilo almam gerekli. Simdilik iyi gidiyorum yani. Ama 3 hafta once yatak istirahati verdi, insallah hizla kilo almam...
canım mrb.meraba arkadaşlar. bende şuanda 53 kiloyum 42 kiloyla hamile kaldım toplam bu aya kadar 11 kilo almışım. ama doktorum iyi diyo çünkü aşırı zayıftım. burda sizlerin yazdıklarını okudum ne kadar az kilo almışsınız. ben çok zayıf olduğum için aldığım 11 kiloya çok mutlu oluyorum dahada alabilirim.çünkü bugüne kadar hiç kilo alamıyordum kilo alamama sorunum vardı. öpüyorum hepinizi...
canım mrb.
seninle aynı derttenmişiz.bende aynen 42 kiloyla hamile kaldım.çok yememe rağmen hiç kilo almazdım.
şuanda 25+6 haftalık hamileyim ve 15 buçuk kilo almışım.
halimden memnunum şimdi.kendimi hiç bu kadar toplu görmemiştim.
sanırım doğuma kadar 20kg dan fazla almış olurum.
yarısını versem, yarısı kalsa kiloların yeter bana...
canım takılmıycak gibi değil 58kg ydum doktorum 80 i bulursun böyle giderse dedi.. ekmek yemiyorum artık boyda kısa yani 163 falanım yuvarlanacam yakında:) göğüslerim o kadar çok büyüdüki herhalde 2 şer kilo aldılar bakalım doktorum karbonhidrat şeker bunları kesmemi söyledi doğumun zor olacağını söyledi bakalım kilo almamam lazım bu arada sağol:=)cnm hamilelik öncesi zayıfmıydın öyleyse normal bu kilon takma çoook kafana....
nasıl yapıyorsun bunu gerçi bünye meselesi ama nasıl besleniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?