ilk 6 ay 6 kilo almayı hedefliyorum.. 52 ile hamile kaldım şu an 57,7 filan kilom .. yürüyüşle hareket ederek dengeliyorum .. en fazla 10 kilo daha almam lazım .. ekmeği azalttım ve kepek ekmek de yemeye başladım .. yağlı , tuzlu , tatlı azalttım, bol sebze meyve yemeye çalışıyorum .. az yağlı süt peynir tüketyorum .. mutfakta asılı her gün işaret koyduğum bir çizelgem var , her gün mutlaka tüketmem lazım gelen şeylerin listesi .. yedikçe yanlarına işaret koyuyorum .. dikkat etmek lazım bebişler de aç kalmasın .. ve tabii canım çok istese de çikolata az yiyorum..
iki kilo almisimm yuppiiiiii .. yani hamileligim boyunca aldigim kilo.. doktor cok ii dedi kendine hic almamissin dedii sadece bebisine almissin dedi .. bu arada günde en az 1 bucuk litre maden suyu iciodum yasakladi .. icenler varsa icmesinler vücütta su birikmesine neden oluyomus. cesme suyu ic ya da meyve caylari ic dedi bana
iki kilo almisimm yuppiiiiii .. yani hamileligim boyunca aldigim kilo.. doktor cok ii dedi kendine hic almamissin dedii sadece bebisine almissin dedi .. bu arada günde en az 1 bucuk litre maden suyu iciodum yasakladi .. icenler varsa icmesinler vücütta su birikmesine neden oluyomus. cesme suyu ic ya da meyve caylari ic dedi bana
Kısss neler yiyosun bakalım öyle bebeğe yarıyooo.şakkıdı
hic biseyde kisitlama yapmiyorum .. hatta abartiyorum diyebilirim valla :uhm: bi de cikolata seker hamur isleri bunlari cok tüketiyorum :dance: ay iste ne alakaysa almadim .. ama birden sisebilirim bende son aylar ... amaaaan ossun yavrum saglikli olsunda isterse 100 kilo ile bitsin hamilelikk a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?