kızlar kaç kilo aldınız

ben ise 57.5 kilo ile başladım, şu an 63.5 kiloyum...
dr'um normal diyor ama ben acaba fazla mı abartım diye korkuyorum. bu arada 23hafta+3 günlüğüm.

ben hamileligimden belli toplam bildigim kadariyla 1kg 400 gram almisim
tabi 8 nisandaki randevuya bakalim o zaman kac almis olcam :)

kızlar benim boyum 1.68 kısa sayılmam ama 69 la başladım ilk aylar kilo almadım bulantılardan verdim bikaç kilo şu anda 72,6 kilo oldum 25+6 haftadayım doktora göre 26+1...
ama benim kilom bazen sabitlenio bazen de bir haftada bir kilo farkediyor öyle hani haftada 400-500 gr normal diolarya ööle düzenli kilo almıorum...
demekki bazı haftalar daha çok yükleniorum yemeğelülülülülülü

doktorum da hantal bi hamile değilsin böööle giderse rahat normal bir doğum yaparsın diyor.inşallah 3 ayda maksimum 6 kilo alıp tamamlarım şu hamileliği.

ama en çok da bundan sonrasını merak ediyorum sizin de çevrenizde de her ay başında asıl bu ay çoook kilo alcaksın diyenler var mı? :teytey:

Valla Kizlar Sizler çok Iyisiniz Be Tam 83 Kilo Olmusum Ama Görenler Hiç çok Killusun Demiyo.gayet Normal Duruyor Diyorlar Kendimi Böyle Avutuyorum Bende

kızlar tam gıcık bir konu malesef 25 haftalık hamileyim 65 kilo ile başladım 75 olmuşum bi hamileliğin tadını çıkartmazlar zatenyürüyüşlere başladım şimdilik yarım saat...

Ben de demek ki üst sıralardayım 49 dum simdi 60 oldum bu ay 3 kg aldım toplamda 11.Biraz hızlı gittim ben de galiba ama istahımı tutamıyorum bi türlü hala ozellikle de su 15 gundur karnım tok oldugu halde inanır mısınız durup dururken ağzım sulanıyor (tabiri caizse ) kalkıyorum biraz daha yiyorum mesela bu ara size favorimi yazayım belki yıllardır yemediğim yemekten de haz etmediğim sey 2 petibor biskuvinin arasına bildiğimiz lokumu sıkıstırıyorum 3-4 tane goturuyorum mideye yarabbi sukur
Ya da yemek yaparken domatesleri kestikce canım cekiyor hemmen peynir domates yarım ekmek sandviç mideye :dance:
Var mı sizin de boyle abukluklarınız

ilk 6 ay 6 kilo almayı hedefliyorum.. 52 ile hamile kaldım şu an 57,7 filan kilom .. yürüyüşle hareket ederek dengeliyorum .. en fazla 10 kilo daha almam lazım .. ekmeği azalttım ve kepek ekmek de yemeye başladım .. yağlı , tuzlu , tatlı azalttım, bol sebze meyve yemeye çalışıyorum .. az yağlı süt peynir tüketyorum .. mutfakta asılı her gün işaret koyduğum bir çizelgem var , her gün mutlaka tüketmem lazım gelen şeylerin listesi .. yedikçe yanlarına işaret koyuyorum .. dikkat etmek lazım bebişler de aç kalmasın .. ve tabii canım çok istese de çikolata az yiyorum..

ne güzel düzenli ve disiplinlisin yani... öyle olmak lazım aslında.. şu liste olayını bide ben deniyim bakalım...

iki kilo almisimm yuppiiiiii .. yani hamileligim boyunca aldigim kilo.. doktor cok ii dedi kendine hic almamissin dedii sadece bebisine almissin dedi .. bu arada günde en az 1 bucuk litre maden suyu iciodum yasakladi .. icenler varsa icmesinler vücütta su birikmesine neden oluyomus. cesme suyu ic ya da meyve caylari ic dedi bana

canım bravo valla sen temmuz annelerinin en az kilo alanı olarak tamamlayacaksın hamileliği bööle giderse:dance:

ben de bu hafta acayip kilo aldım 3 gün önce 72,6 ydım . şimdi 73,5 digital tartım fazla mı hassaslaştı ne anlayamadım bu işte var bişi ya neyse :teytey:

bendede dananın kuyrugu cumartesi kopacak:roflol::roflol:
doktor randevum var...evde korkudan tartılamıyorum...doktor odasına girer girmez tartıya çıkarıyor...bakalım ne diyecek...ayda en fazla 1.5kg alman lazım demişti...zannedersem ben haftada aldım o kiloları:tomato:

Kısss neler yiyosun bakalım öyle bebeğe yarıyooo.şakkıdı

biraz önce sağlık ocagında tartıldım...73kg dediler...gecen ay gittiğimde 67kg demişlerdi...ama aynı tartı değildi...1 ayda 6kg almıs bulunuyorum ve canım sıkıldı...çok aşırı dikkat etmesemde dikkat etmeye çalışıyorum...bakalım cumartesi doktor ne diyecek

ay bende 1 ayda 6 kılo almışımm çok moelim bozuldu yaa.çok hızlı bir şekilde kılo alıyorum sanırım yememe dikkat etmiyorum.bende zorunlu şeyler dışında herşeyi kısıtlıyorum kendime

:sm_cool: bende 1 ayda 4 kilo almışım.42 kiloydum hamile kaldığımda.şimdi 58 .hamile kaldığında düşük kilolu olanlar daha çok kilo alırlarmış ama bu kadarını beklemiyordum.bakalım doğuma kadar kaç kilo daha alacam...

Kısss neler yiyosun bakalım öyle bebeğe yarıyooo.şakkıdı

hic biseyde kisitlama yapmiyorum .. hatta abartiyorum diyebilirim valla :uhm: bi de cikolata seker hamur isleri bunlari cok tüketiyorum :dance: ay iste ne alakaysa almadim .. ama birden sisebilirim bende son aylar ... amaaaan ossun yavrum saglikli olsunda isterse 100 kilo ile bitsin hamilelikk a.s.

evet kesinlikleee katılıyorumm benim içinde sorun değil kilolar:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…