kızlar kaç kilo aldınız

kızlar zaten bu aydan sonra önceki aylardaki gibi az kilo alcağımızı sanmam ama gene de kontrollü olmakta fayda var...

ben 23 haftalığım arkadaşlar.62 kilo ile başladım,şimdi 72 kiloyum.valla,canım ne zaman ne isterse yiyorum.kiloları sanırım doğumdan sonra verebilirim.fakat ikinci çocuğu yapabilirmiyim bilemiyorum.hayat bu,hiçbir şeyin garantisi yok.sağlıklı olalım,bebeğimiz sağlıklı olsun,birkaç yılda kilolu olalım,birşey olmaz diye düşünüyorum.

Ben 5 aylıkken 12 kilo almıştım ve 35 günde 8 kilo verdim süper oldu valla şu an sadece 4 kilo almış oldum yani belki dahada veririm ama bebeğim alıyo çok şükür böyle gidersem hamile kaldığım kilonun altına düşücem ben :))
Aşkitocum sen yinede fazla abartmamaya çalış şeker yüklemen yapıldımı bilmiyorum ama kilolu hamile kaldıysan problem olabilir (Allah korusun) abur cubur yemektese bebişlere yararlı gıdaları yemek daha iyi olur zaten

bende bu gün tartıldımdım ve tam 4 kilo almışım...43 kilo ile hamile kaldım 47 olmuşum..fazla kilo almak istemiyorum..çok kilonun doğumda sıkıntı yarattığını duyuyorum..önemli olan sağlıklı şeyler yemek..süt meyve sebze bunları ihmal etmeyelim

kilo vermen neye bağlı? yani hamilelikte rastlanan birşey değilde merak ettim. bir sorun yoktur inşallah ama 8 kilo vermek çok enteresan.diyetmi yapıyorsun?

ben 4 kilo almışım hamileliğimden bu yana ..zten de şişkoydumlaelaelaelaelaelülülülülülüevde tartılıyorum her hafta
geçen ay doktorum gayet iyi gidiyosun dedi ..bakalım bu aya görüştüğümüzde ne diycek:sm_confused:

dort kilo almak cok guzel bence,hele bebeginde saglikliysa,superrrrrrrrr:dance::dance:
bende hamile kalirken 61 dim suan 71 olmusumsırnaşık şey.cokmu fazla almisim acaba yaaaaaaaaa,bu gidisle 80 le dogurucam galiba,bebisim saglikli olsunda gerisi onemli degil,,,:1hug::1hug:

Bu hafta tartildim ve 8,bucuk kilo almisim toplam ve 73,bucuk olmusum.Son bir ayi geckin 4bucuk kilo almisim.zaten kilonun cogunlugu son uc ayda aliniyormus.Kapanisi 15 kilo ve ustu yaparim gibime geliyor.:bbo:

Bu hafta tartildim ve 8,bucuk kilo almisim toplam ve 73,bucuk olmusum.Son bir ayi geckin 4bucuk kilo almisim.zaten kilonun cogunlugu son uc ayda aliniyormus.Kapanisi 15 kilo ve ustu yaparim gibime geliyor.:bbo:

bebeğimizin gelişimi için de iyi dedi doktorumuz ..normal kiloytla başladığın için bu kadar kilo almışsın canım 15 hatta 20 ye kadar sana izin verir doktorun .. ben 80 le başladım ..en fazla almam gereken kiloda 11 imiş .. fazlasını bende almakistemiyorum.. aslında aldığım kiloların büyük kısmıda gece yemesine bağlı yoksa belki bu kadarınıda almazdım

Ben de 63'le başladım. Şuan 72 olmuşum. Son ay 3 kilo aldım. ki ben öyle tatlılar, hamurişleri çok yemem. Ama alıyorum işte... Doktorum heray 2 kiloya izin vermişti. Benim 1 kilo fazlam vardı son aydan. Ama o günden beri dikkat ediyorum ve 2 haftada sadece 300 gr. almışım. Böyle gidersem süper olacak.

6 haftadır kilo almadım sadece 700gr almışım doktoruma inat yaptım

burda yazılanları gördükçe morelim çoooooookkkkkk bozuluyor.benim boyum uzun 1 82 filan.çok kılo alsamda göstermicemi düşünüyorum.alsamda önemli değil ama çok kılonun doğum için zor olduğunu okumuştum.şimdi 78 kılo ollmuşum doktorum çok kızdı bana ne yapacağımı şaşırdım ben

kilo vermen neye bağlı? yani hamilelikte rastlanan birşey değilde merak ettim. bir sorun yoktur inşallah ama 8 kilo vermek çok enteresan.diyetmi yapıyorsun?

Evet canım diyet yapıyorum ama kilo verme amaçlı bi diyet değil gebelik şekerim yüksek çıktıda (( bunun risklerinden korunmak için

Evet canım diyet yapıyorum ama kilo verme amaçlı bi diyet değil gebelik şekerim yüksek çıktıda (( bunun risklerinden korunmak için

hıı anladım fisfisfis inşallah en güzel şekilde tamamına erer hamileliğin. ama artık anne adaylarımız o kadar bilinçliki insan sizlerin yazılarını okudukça diyecek birşey bulamıyor. kendine ve bebeğine iyi bak. şimdiden hayırlı doğumlar...a.s.

biraz önce doktordan geldik...doktordaki verilere göre 23şubat-5 nisan arasında 4kg almısım...bana ayda 1.5kg almamı söylemişti...1.5kg fazla almısım...bugunden itibaren hamur işi yasak sana dedi...yogurt ve süt ürünlerini çok tuket dedi...diğer randevuya ayda 1,5 kg almam lazım, nasıl olacaksa bu

onca vallaha bu son aylar almamak zor o kesin de elinden geleni yapman lazim artik canim
ben en son gitigimde yani bir ay once 1 kilo almistim o da bebegin kilosu da vardir icinde o kesin ama kac oldugunu bilmiyorum
sali gunu randevum var bakalim kac kilo almisim
bi de sorayim da bebegimin muhtemelen su an kac kilo geldigini de soler umarim

Anne sütünün verimi, bebek için çok önemli. Bebeğini emziren anne, ne iki kişilik yemeli, ne de hızla kilo vermeye çalışıp diyet yapmalı...

Anne sütü doğadaki en değerli besindir. İlk altı ay süresince bebeği her ağladığında emzirmek ve ona anne sütünden başka besin vermemek etkin süt verme şeklidir. Anne sütünün verimi bebek için çok önemlidir. Sadece anne sütüyle beslenen çocukların bağışıklık sistemi daha güçlü olur ve bu sayede birçok hastalığa karşı korunurlar.

Anne kilo vermek uğruna sütünü tehlikeye atmamalıdır. Emzirme döneminde, her gün yaklaşık 6 - 7 çay bardağı, yani 600 - 700 mililitre süt salgılanır. Bunun için harcanan kalori ise her gün için 500 - 700 kalori civarındadır. Bu kalori kaybı, bir saat orta seviyede egzersize eşdeğerdir. Bu sebeple emzirirken dengeli beslenen ve yeterli sıvı alan anne, eğer doğumu normal kabul edilen sınırlardaki kilo kazanımıyla bitirdiyse, altı ay sonunda doğumda aldığı ve süt üretmek üzere depoladığı fazla kilolardan kurtulur.
:içelim:

bu arada ben bugün itibariyle 26+4 haftamdayım toplamda aldığım kilo 3,7-4,5 arasında değişiyor.
şimdi önümüzde en az 12 hafta olduğunu varsayarsak daha çoook kilooo alcaz kızlar ama doğumdan sonra emzirme koşturmaca derken veririz diye düşünüyorum inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…