kızlar kaç kilo aldınız

Merhaba arkadaşlar,

Bir mayıs annesi olarak tavsiyem hamurdan ve şekerden uzak durun zira ben bu zamana kadar tam 20 kilo aldım hepsinin de tek sebebi aşırı hamur ve şeker..Ama bu benden kaynaklanmadı .. Elevit kullanıyordum ve iştahım birden tavan yaptı..Hiç doymak bilmiyordum.. Doktor eleviti bırakmamı söylediğinde iştahım normale döndü..Diğerlerinin aksine ben son aylarda daha az kilo aldım ( 4. aydan 7. aya kadar her ay 4 kilo almış olmam göz önüne alınırsa oldukça az :)) Şimdi sadece süt ve süt ürünleriyle beslenip kuruyemiş yemeye çalışıyorum..İşin komik tarafı o kadar kilo bana kalacak gibi görünüyor çünkü bebişim çok tombul bir bebek değil..

Sakın bebeğime değer deyip fazla yemeyin..Almanız gereken kaloriyi normal beslenmenize sadece 1 yada 2 bardak süt ekleyerek alabilirsiniz,( beslenmenizin sadece 300 kalori artması gerekiyor) ( öğle ve akşamları birer kase yoğurt, günde iki tane meyve ve biraz kuruyemişle bebişiniz alması gerekeni fazlasıyla alır)....Emzirirken kilolar zaten verilir ama asıl sorun hamileliğin sonuna doğru yürüyüş yaparken çok sıkıntı çekmeniz, çabuk yorulmanız ve ağrılarınızın normalden daha fazla olması..Keşke bunları bana daha önce birileri söyleseydi ..Ne yazık ki doktorumda çok ilgili davranmadı bana bu konuda..Neyse artık son bir ayım. İnşallah bundan sonra aldığım tüm kilolar bebişe gider ..

Allah hepimize sağlıklı bebişler, hayırlı evlatlar ve kolay bir doğum nasip etsin..a.s.

bana nazar degdi yhaa (( almiodum bu zamana kadar 26+1 deyim su an da son bir iki günde abartmiyorum 3 kilo falan aldim .. birden siseegim gibi gözüküyooo.. allahim yardim etsin valla istahimda cok acik .. bugün anneme kahvaltiya geldim yine tutamadim kendimi .. en son ben kalktim masadan .. dikkat etsem ii olucak gibi..

bende elevıt kullanıyorum yaklasık 1.5 senedır ne ıstah nede kılo yaptı..ılk defa duydum elevıtın kılo aldırdıgını..bence bunye meselesı.sonucta vıtamınler vucuda yararlı olan seyler .ayrıca vıtamın kılo aldırmaz.

şuanda 24+6 haftalığım.60 kiloyla kaldım boyum 167.şuana kadar 9 kilo aldım.çokmu yaaa.bide çatlamaya başladınızmı bu sabah bir şok geçirdim kasığımın üst kısmında 3 adet çatlak tespit ettim.kafayı yiyodum.kaşınmıyo kaşımadımda niye olduki off yaa.

cigdemcim sanirim muhtemel dogum tarihlerimiz ayni,bende 61 le hamile kaldim suan 71.5 (72)de olmus olabilirimyani sen benden az almissin,ben kesin kesin 80le dogurucam,5 aya kadar 4 kilo almistim oysaki,,son ay evde kaldigim icin hamur felan costum,insallah seksenden fazla olmam,doymak bilmiyorum ki.

nasıl 80 i?yok canım o kadar degilsinizdir.öyleyse biraz yemegi kesmek lazım:)

ben zaten 85 kilo ile hamile kaldim yha göstermiyorum bu yüzden mutluyum ama tabi tartilinca insanin morali bozuluyo .. gecen hafta doktorda 87 ciktim .. gecen gece 89 ciktim AY :çok üzgünüm: dikkatli olmam lazim yhaa .. ama cok kararliyim dogumdan sonra evlendigim kiloya yani 60 a düscem insallah .. :1rolleyes:

boyun kaç askıto bende 72 il hamıle kaldım ve suan 85 varım herhalde ya ne yapcam ben

boyum 1.65 falan cnm .. amaaan dogumdan sonra diyet bölümüne abone olurus yerimseniben hem isterseniz temmuz anneleri hep birlikte yaris yapariss .. insan daha bir hirslaniyo .. ama sütümüzüde düsünmemiz lazim .. süt olusmasi icin saniorum hamur islerine ve yagli yiceklere ihtiyacimiz olmicak lülülülülülü o yüsdenn insallah veririzz hep birliktee a.s.

askitocum bırak 85 i 70 gibi bile durmuyorsun bence 60-65 gibi gözüküosun:içelim:
ben de bu hafta abarttım iice iştahım da arttı ay şu 3 ay geçseydi bi an evvel yarın tartılayım bakalım aç karnına kaç kilo almışım bu hafta :1no2:

ayhsaol canimbenim acaip moral olduu Şeniz ack karnina tartilmak iyi bir fikirmis :smiley-cool: ben hep yedikten sonra tartiliodum :dance:

kızlar ben ilk 3 ay çok kilo aldım. çok uyudum sanırım ondan. birde zaten çok zayıftım sanırım ideal kiloma geldim
şu son 2 aydır ayda birer kilo alıyorum. dikkat ediyorum. 52-53 kiloydum hamilelikten önce . şu anda 64,5 kiloyum.
boy 1,69. 7 kilosun ilk 3 ay aldım. inş. bundan sonra birer birere giderim kiloları. ama son aylar daha çok alınıyomuş diye duydum.

vallaha en son gitigimde 1.400 almistim
bugun randevum var bakalim insallah 1 bucukdan fazla almamisimdir yoksa ben direk kafami suyun icine sokarim kendime gelmek icin :)

ayhsaol canimbenim acaip moral olduu Şeniz ack karnina tartilmak iyi bir fikirmis :smiley-cool: ben hep yedikten sonra tartiliodum :dance:

canım ben hep sabah aç karnına tartılıyorum kontrollerimi de ona göre yapıorum gerçek kilo ööle hesaplanıomuş gerçi doktor kontrollerinde bunu yapamıorum ama tatlicadiarzu
zaten tok karnına rahat 1 kilo farkediyo bide ööle tartılıp canımı sıkmayayım diyorum:teytey:

bu arada ben de 168 boy 69 kiloyla başlamıştım bugün 27+0 . haftamda 73,2 olmuşum...

şimdilik ii gidiyoruz bakalım 16 nisanda kontrolüm var bebiş ne kadar oldu ki onu daha çok merak ediyorumsengözlerimebaksanab

sabah ac karnima tartildim :))) dün gece cok yemistim ay 2kilo farketti :)))) bundan sonra ac karnima tartilcam ..son kararim

ben her sabah kahvaltıdan önce tartılıyorum.gerçek kilo sabah aç karna tartıldığımızmış.
59.5 bazen 60 geliyorum.1 haftada nerdeyse 1.5 2 kilo almışım.kiloma 60 dersek toplam 18 kilo almışım arkadaşlar....bebişim ne alemde acaba?en önemlisi o...

doktora gittim bugun ve 2 kilo almisim doktora gitmeden bi seyler yemistim demek ki ondan cikti o iki kilonun azi he tamam anladim cok sukur :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…