kızlar kaç kilo aldınız

vallaha normal yiyorum ama hatirladim ki tartiga binerken tam 0 ustunde durmuyordu daha gerisinde duruyordu o zaman sadece 1 bucuk almisim hehehe :)

kizlar
bu sabah tartildigimda moralim cok bozuldu...
son 10 gunde 1 kilo almisim. ama benim 105 gunum daha var doguma yaaa....
simdiye dek 6 kilo 800 gr almis bulunmaktayim; ve de 25 haftaligim...
biraz moralimi yukseltin nolur...

ben daha 4 kiloda sayıyorum .. hatta bazen şeytan kanıma giriyo şekeri ekmeği yağı azalt bi kilo daha ver diyo :))ama bu sıralar iştahım açıldı kendimi frenlemeye çalışıyorum özellikle ekmek konusunda...

kiloları sorun etmeyi bıraktım ettikçe daha çok kilo alınıyor çünkü ekmek olmazsa kızartma ve cafein yoksa pek fazla alınmıyor ben 71 kilodayım doğuma kadar 80 olacam öyle görünüyor 58 kilodan 71 e çıktım ve doğuma çok var ama napabilirim aldım kendimi kahretmiycem artık:)

kizlar
bu sabah tartildigimda moralim cok bozuldu...
son 10 gunde 1 kilo almisim. ama benim 105 gunum daha var doguma yaaa....
simdiye dek 6 kilo 800 gr almis bulunmaktayim; ve de 25 haftaligim...
biraz moralimi yukseltin nolur...

canım ben 24+4 üm ve 9kg aldım...seninki bence gayet guzel...sakın moralini bozma...nekadar almayalım desekte hem iştahımızı hemde kilo alma hızımızı düşüremiyoruz...inşallah dogumdan sonra kosustururken vericez...

KIZLARRR İMDAAAATTT ne yapacagim ben ya 83 kilo olmusum
70 le hamile kaldım daha simdiden 13 kiloo
ve yemek yemegi kesemiyorum
asıl son ay alınıyormus ya ben kesin 90 olacagim
ya bu hafta sonu doktorum ne diyecek bakalım

vitaminlerin kilo aldırdığı doğrumu acaba?arkadaşın biri yazmış kesince normal kılo alımına döndüm diye.bende elevit kullanıyorum.2 gun arayla alıyorum vitamini.benimde başım dertte kılolarla

KIZLARRR İMDAAAATTT ne yapacagim ben ya 83 kilo olmusum
70 le hamile kaldım daha simdiden 13 kiloo
ve yemek yemegi kesemiyorum
asıl son ay alınıyormus ya ben kesin 90 olacagim
ya bu hafta sonu doktorum ne diyecek bakalım

senağlamasenağlama benimde aynen oyle 100 olucam galibaa... bana yardım edersen bende sana yardımediceğimmm :icecream:

kilo aldırma degil de bence istah actıgı kesin :)))
zaten yemek yemegi severdim
hepten acıldı istahımm
ben hamilelikten once de hormon kullanmıstım ona da baglıyorum biraz

kilo aldırma degil de bence istah actıgı kesin :)))
zaten yemek yemegi severdim
hepten acıldı istahımm
ben hamilelikten once de hormon kullanmıstım ona da baglıyorum biraz

iştah açıyor kılo aldırıyor senağlama bende aynen öyleyim ama sen ona bağlıyosun ben neye bağlayım bağlıcak bişim yokki :sm_confused:

vitaminlerin kilo aldırdığı doğrumu acaba?arkadaşın biri yazmış kesince normal kılo alımına döndüm diye.bende elevit kullanıyorum.2 gun arayla alıyorum vitamini.benimde başım dertte kılolarla

Canım ben zannetmiyorum vitaminlerin lkilo aldıracağını. alsam ben alırım. hiç aksatmadan hergün içiyorum. 6 kilo aldım bu zamana kadar ama sadece karnımdan başka hiç biyerimde şişme felan yok..
doktorum bile dedi sen hiç vucuduna almıyosun kiloları diye...
canım bünyeyle alakalı kilolar heralde

slm kızlar bende 32 haftama girdim 19 kilo almışım yaaaa en fzlada ben yandım nasıl verecem doğumdan sonra hamileliğe 58 ile başladım

kızlar iştah açılınca nekadar dikkat edersek edelim olmuyor...akşam işten eve gidince bir mutfaga girişim var...elektrikli süpürge gibi ne bulsam agzımda...yatana kadar...sonrada pişman oluyorum, karın agrısı çekiyorum...en azından yediklerimizden kesemiyorsak yuruyus yapmamız lazım...bide bol su içtikmi midemizde yer kalmaz belki...

canım bende demir hapının ve B vitaminlerinin iştah açtığını biliyorum şahsen ben demir hapı alıyorum artı omega-3 ve magnezyum da alıyorum cidden onları almayı unuttuğum günler hiç aklıma yemek içmek gelmiyor...kullandığım günler fark edebiliyorum iştahımın arttığını.

ama vitamin hapları kalori ihtiva etmez direkt kilo yapar diyemeyiz...

bende toplamda 4,5 kilo aldım 69 kiloyla başlamıştım....

bide kızlar nisan annelerinin sayfalarına baktığımda son aylarda 30 lu haftalardan sonra birçoğunun kilo alımının durduğunu ve ya yavaşladığını gördüm bünyeye göre değişir tabi :tomato:
galiba kilo alımı için en uygun aydayız dikkat etsek de mecburen alıyoruz o kilolarıa.s.

napalım doğumdan sonra veririz ya artık üzmeyin canınızıa.s.

kızlar nerden baksan 10 kilo veriyorsunuz dogumdan sonra onuda düsünün,ama genede dikkat tabi.söyleyene bak bende 11 kilo aldım:)

kızlar ben hamilelikle ilgili bir kitapta okudum en cok kilo 27. 32. haftalar arasındaymış dikkat edelim

kızlar ben hamilelikle ilgili bir kitapta okudum en cok kilo 27. 32. haftalar arasındaymış dikkat edelim

ama ben ilk hamileligimde 7 aydan sonra hiç kilo almadım.en hızlı bu aylarda alınıyor gerçi belli olmaz herkezin yapısı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…