kızlar ben hamilelikle ilgili bir kitapta okudum en cok kilo 27. 32. haftalar arasındaymış dikkat edelim
kaç kiloya hamile kaldın simdi kacsın
aynen febiciğim bende senin gibi bu zamana kadar 6 kilo aldım bundan sonrada 6-7 kilo hedefledim bakalım ne olucak..[/QUOTE
bazı tanıdıklarım asıl son aylarda çok kilo alınıyor diyor bazılarıysa bundan sonra sen çok kilo almazsın bebek alır diyor , ben de merak ediyorum walla bakalım nolcek :uhm:
aynen febiciğim bende senin gibi bu zamana kadar 6 kilo aldım bundan sonrada 6-7 kilo hedefledim bakalım ne olucak..[/QUOTE
bazı tanıdıklarım asıl son aylarda çok kilo alınıyor diyor bazılarıysa bundan sonra sen çok kilo almazsın bebek alır diyor , ben de merak ediyorum walla bakalım nolcek :uhm:
bugüne kadar çevremizdekiler çoook şey sölediler ama herkesin kilo alımı farklı oluyo galiba bundan sonrasını da gene yaşayarak görcez...:uhm:
benimde son zamanlarda asermeye basladi ne bicim seyse oglumda hamileyken ben hep once baslamisti aserme ay ne kotu oluyor istedigin sey yoksa
ben gecen ay karpuz cekmisti canim iyi kotu uc tane bir ay icinde uc defa karpuz yedim ama mevsimi degil ya o kadar iyi degildi ama olsun yedim ya esim sag olsun
ha 3 dedim de hepsini birden yedim sanmayin ha
2 haftadan haftaya aldi esim beraber yedik :)
ondan sonra borek cekti canim su boregi onu da yaptim yedim
su ara bi sey cekmio pek canim cekerse gider alirim vallaha cok zor oluyor yahu
ula erik niye dion zaten bulamadim eric meric :)
gecenlerde cok cekmisti canim eksi erigi uffffff
aman nerden geldi aklima simdi
yok kiz o kadar da hepsi kotu degildi ustu az pek olmamisti ama ici superdi sulu sulu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?