kızlar kaç kilo aldınız

kızlar dikkat edince oluyo ben 26. haftama toplamda 11 kilo ile girmiştim
şimdi 36. haftama toplamda 14 kilo ile giriyorum zaten drumda dedi son ayda kilo alımı durur yada yavaşlar diye
kızlar ekmek çok yemeyin bol su için başkada birşeyden kısıtlamayın
tabi hergün pasta börek yemeyeceksiniz tabi dimiii

kızlar ben hamilelikle ilgili bir kitapta okudum en cok kilo 27. 32. haftalar arasındaymış dikkat edelim

ben katılıyorum bu bilgiye kızlar...çünkü 26.hafatdan sonra artık bebek inanılmaz bi kilo alımına başlaıyomuş bu nedenle de kilolar çoğalıyor....ben 43 kilo ile hamile kaldım ve 4 kilo aldım...şuan 47 kilo oldum..eminim bende 26. hafatdan sonra çok kilo alıcam....iyiki ev hanımı değilim eğer evde olsaydım çok kilo alırdım..işten eve geliyorum ve durmaksızın yiyyorum..ama gündüz pek aklıma gelmiyo...birde arkadaşlar vitaminleri gece uyumadan önce alın...iştahı bi süreliğine açsa bile gece uyuduğumuz için yemek yemiyeceğimizden fazla kilo alınmaz...çok kilo alarak sağlıklı olmaz bebişlerimiz ..benim bi tanıdığım var..normalde 45 kilo falandı..hamile kaldı ve sadece 6 kilo aldı...ama bebişi sağlıklı mı sağlıklı...şimdi bebiş 1 yaşını geçti ama yürüyemiyo fazla kilodan....

bende en cok 7. aydan sonra kilo alındıgını biliyorum
hatta gordum yani
cevremdekiler son ayında haftada 2 kilo falan aldılar yan,
,yandım ki ne yandım :)))

şu ana kadar 6 kilo almayı hedeflemiştim hedefimi tutturdum çok şükür a.s , bundan sonra en fazla 6 - 10 kilo daha almalıyım bakalım hedefimi belirledim hızlı gidersem yürüyüşlerle yağ, şeker, beyaz ekmek keserek dengelicem .. bir yerden sonra dur demek lazım yasakkelime

kızlar hiç korkmayın burdaki herkes çok normal kilolar almış benim bi arkadaşım tam 55 kilo aldı. ben 27 haftalık bi hamileyim ve 7 kilo aldım bana normal geliyo . çokta kiloya takmıyorum aslında çünkü benim bebeğim tüp bebek yöntemiyle olmuş bi bebek. o kadar zor elde ettik ki onon sağlığını etkilemiyecek bütün kilolara razıyım

ya siz ne dinliyonuz geleni gideni herkesin kisiligi gogdesi kilosu yapisi fakrli anca yasayabilirken ogreniriz
ben son zamanlarda alirim ya da almam nasil derim ki anca yasayip soleyebilirim
takmayin o kadar kafaniza ama genede dikkat edin kendinize

kızlar 25 inci haftam bitmek üzere, hamilelik öncesi kilom 57.5, şu an 64.5 kiloyum.
bu aralar bende, son iki gündür özellikle inanılmaz bir iştah başladı bende, abuk subuk şeyler geliyor aklıma, yok lokum, dondurma, çikolata(bu arada ben hiç de tatlı meraklısı değilim, o yuzden abuk diyorum)...
dün de kızarmış biber kokusu aldım bir yerden ve acayip canım istedi...
ilerleyen saatlerde sulu mu sulu bir karpuz hayal etmeye başladım, eşim bulamayız, mevsmi gelmedi ki daha dedi...
yemedim tabii, çünkü hala iradem güçlü ama böyle devam ederse ne olacak diye düşünüyorum. bu arada ben ilk aylarda hiç aşermedim ve mide bulantısı felan da yoktu...
sizde de böyle şeyler olmaya başladı mı acaba? yoksa bu durum vitaminlerden ve demir takviyesinden ötürü mü?

benimde son zamanlarda asermeye basladi ne bicim seyse oglumda hamileyken ben hep once baslamisti aserme ay ne kotu oluyor istedigin sey yoksa
ben gecen ay karpuz cekmisti canim iyi kotu uc tane bir ay icinde uc defa karpuz yedim ama mevsimi degil ya o kadar iyi degildi ama olsun yedim ya esim sag olsun
ha 3 dedim de hepsini birden yedim sanmayin ha
2 haftadan haftaya aldi esim beraber yedik :)
ondan sonra borek cekti canim su boregi onu da yaptim yedim
su ara bi sey cekmio pek canim cekerse gider alirim vallaha cok zor oluyor yahu

anam bende karpuz istiyorum ama ben damak zevkime düşkünüm eger şimdi tadı güzel degilse buz gibi sogurum bidaha yemem karpuzu o yüzden bekliyorum ama gecen gün erik yedim :dance:

ula erik niye dion zaten bulamadim eric meric :)
gecenlerde cok cekmisti canim eksi erigi uffffff
aman nerden geldi aklima simdi
yok kiz o kadar da hepsi kotu degildi ustu az pek olmamisti ama ici superdi sulu sulu :)

Valla bende meyveye çok aş eriyorum. Karpuz, erik, kayısı , sulu sulu şeftali, Dut yani hep yaz meyveleri. Kış meyvelerinden bıktım zaten çok yedim ondan sanırım vücüt değişiklik istiyor...

ya kızlar benimde canım bişiy çekince resmen ağzımdan salyalar akıyo engel olamıyorum aşermek bu galiba

burda yazılanları okuyunca benimde aynen salyalarım aktı :))) az kaldı yavaş yavaş meyveler çıkmaya başladı :99

ula erik niye dion zaten bulamadim eric meric :)
gecenlerde cok cekmisti canim eksi erigi uffffff
aman nerden geldi aklima simdi
yok kiz o kadar da hepsi kotu degildi ustu az pek olmamisti ama ici superdi sulu sulu :)

cadı sende süper tarif ediyosun kızım sulu sulu :dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…