kızlar kaç kilo aldınız

Ayy Canim Ne çekmiyo Ki Ama Hep Yaz Meyveleri Bekliycem Artik Yapicak Bişey Yok.kizlar Geçen Canim çağala çekti Aldim Yedim Valla çok Güzeldi

Ayy Canim Ne çekmiyo Ki Ama Hep Yaz Meyveleri Bekliycem Artik Yapicak Bişey Yok.kizlar Geçen Canim çağala çekti Aldim Yedim Valla çok Güzeldi

affiyet olsun şekerim valla dogurmadan yemek lazım yaz meyvelerini:teytey:

kılzar bende 26. haftaya gırdım..6 kılo almışımm bakalım ne olacak son aylarda..bu arada benımde erık çok canım çekmıştı daha şubat ayıonda ınternetten bulup getırdı eşim bı dünya para verdı adamcağiz bıde gele gele dondurulmuş erıkler geldı tadı iğrençtı..ama allah a şükür çıktıda doya doya yıyıorum bu aralar hem erık hem bal baklava yıyıorum bu gidişle ne olacak halım bılmıyorum oğluşumda benle berarber şişiyor 1100 gr olmuş doktor bbu gidişle doğuramazsın dedı boğazını kes dedı ama ne yapabılırrım doymuyorum..canımda hep kilo aldıracak şeyler çekıyo..hep tatlı yiyorum oysa hamılelıkten önce nefret ederdımm..hayırlısıyla alalalım bebişlerımızı kucakllarımıza da ne olursa olsun artık kılolarıda verecez artık bir şekılde.....

bende 10 kilo aldım semrascım...aslında iyi değil...6-7kg almış olsak daha iyi olurdu ama allahtan çokta değil...bundan sonrasında ne olur bilmemklava:

niye canım yaw millet 20 kilo alıyor ben duyuyorum tabii şişlikte var şimdi benim ayaklarım mesela 4 katına çıktı :roflol:
bebişlerde 1 kiloya yakın eee bunun rahimi var plesantası var suyu var bize bir sey kalmıyor geriye :roflol:
şaka bir yana ekmek falan yemiyorum ben pilav makarna hamur işi tatlı sadece sütlü tatlılar yiyorum gene 10 kilo doktor iyi dedi son muayenemdede aynı kilodaydım pazartesi yine muayenem var gene aynı kilodayım :içelim:

ben dikkat etmeye çalışsamda çogu zaman kaçıyor...bide çok hareketsizim...havalarda duzelmediki yuruyuse baslayalım...demir ilacından dolayıda kabızlık var...doktorum en son gittiğimde normalden 3kg fazla aldıgımı dikkat etmem gerektiğini söyledi...

10 kilo çok iyi. Ben 16,5 kilo aldım şimdiye kadar ama öyle şişman göstermiyorum. Nereye aldıysam o kiloyu. Sadece kocaman bir karnım ve göğüslerim oldu. Doktorumda kızmıyo... Zaten zayıftım iyi oldu.. Kilo alınca daha bir güzelleştim sankim. Valla hamilelik bana yakıştı Kızlar. Eminim sizede yakışmıştır. Etrafımdaki herkes güzelleştin diyor. Erkek bebek annesini güzelleştirirmiş. Kız bebek annesinin güzelliğini çalarmış.Kız anneleri bu kızlar bugün güzelleğinizi, yarın kıyafetlerinizi sonra makyaj malzemelerinizi, sonra da kocalarınızı çalar valla. Kız çocukları babaya düşkün oluyorlarmış. Kocayıda bulunca unuturlar sizi. Allah sabır versin size kız annesi olmak çok zor..

ben demir ilacı kullanıyorum canım doktorum gerek görmedi belki bu gittiğimde verecek bol bol su iç ıhlamur iç bol limonlu birde salataya ağırlık ver çok güzel çıkartıyor wc'ye
canım:dance:

ananmmm ben bu sabah unuttum demir hapını almayı yaa cok unutuyorum offf

kızlar 28 haftada ortalama 4,5 - 5 kilo aldım ii gidiyoruz şimdilik ama iştahım pek bi açıldı nolcak bundan sonra bilmemşakkıdı

hic merak etme arzu-elacım
bende sana eslik eden temmuz annelerinden biriyim
10 kilo aldım
hatta giidp tartılsam 11 de olmus olabilir an be an yukseliyorum cunku ..
hedefim 90 kilo olmak :)))

ay inanmıyorum ben yıkılıyorum o zaman 26 haftadayım 12 kilo aldım ay ne yapcam

canım merak etme ben 69 kiloydum hamilelik öncesi son 1.5 yılda zaten 8-9 kilo almıştım kilo kontenjanımı hamilelik öncesi kullandım yani o yüzden sakın benle kıyaslama kendini...bende normalde maksimum 58-60 kiloydum şimdi 73 olduğunu düşününce aynı sayılır aldığımız kilolar:roflol:

Ya bende de şu 8 kiloyu verdikten sonra artık durdu ne alıyorum ne veriyorum ama bebek alıyo herhalde ben hala veriyorum ama bebek aldığı için anlaşılmıyo galiba sabitlendim kaldım

dün sabah kalktım tartıldım,şok oldum....kendi kendime bugunden itibaren hamur işi,ekmek felan yemek yok dedim...dun yemediğim hamur işi kalmadı...kendimi ne kadar şartlarsam ozaman daha çok yememem gereken şey yiyorum...

bugun tartildim, 64.6 olmuşum. 7 kilo almışım ve de bende 26 haftadayım...
nasip kısmet hayırlısı inşallah... hamileliğin sonuna kadar fıçıcıklara dönmezsek iyidir...

laz kızı merhaba,
temmuz anneleri olarak bizler bir liste hazırladık, bebişlerin doğum günlerini ve cinsiyetlerini ve kaç temmuz anniş hamiş adayı bulunduğuna dair bir fikir edinmek için.
gördüğüm kadarı ile sen de benimle aynı gün görünüyorsun, 24 temmuz değil mi?o yüzden dikkatimi çektin:)
istersen sen kendini kaydettir derim, şu ana kadar 88 kişi olduk...
topic zaten kendini belli ediyor: 'temmuz anneleri bir liste yapalım, ne dersiniz' dir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…