kızlar kaç kilo aldınız

merhaba canm

evet senınle aynı tarıhlerımız..yazdım o sayfaya bılgılerı......a.s.

BEN 53 KİLOYLA BAŞLADIM ŞİMDİ 65 KİLOYUM.HAYIRLISI ARTIK SONRA VERİRİZ

bende 40 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum ve 24.haftamdayım kıyafetlerim hiçbiri olmuyo bazen üzerime uzun giyip düğmeleri kapatmadan paltolonlarımı giyiyorum

iki haftada 4 kilo almi$im !!!!!!!!!! cok mu?? normalmi?? ben soktayimda ..
hamile kaldigimdan beri toplam 6 kilo almis oluyorum .. genelinde bakarsak normal ama son iki haftada aldigimi hatta kilolarin tümünü son bir ay da aldigimi düsünürsek cok .. ayy bisey diin bana ((
iki ay böyle devam edersem yandimmm

evet canım veririz elbet resimdeki gibiyse son halin gayet zayıf görünüyosun takma kafana kiloları bende bi aralar 50li kilolardayım inşallah doğumdan sonra gene o kilolara dönerim şakkıdı

yok canım ya resimde yeni hamileydim.aman olsun oglumda 17 kilo aldım.76 kiloda dogurdum 1 hafta içinde 68'e düştüm oglum 10 aylıkken 53 kiloya düştüm biraz yediklerime dikkat ettim bundada veririm sanırım.kafana takma sende verirsin.ilk bebegin sanırım biraz zor olucak ama sevgileri herseye deyiyor

şakamı yapıyosun 6 kilo çok iyi,en çok bu aylarda alınıyor son aylarda duruyor merak etme

canim bende biliyorum toplam olarak iide :)) son bi ay da aldim .. ondan önce almadim hele son iki haftada yeminle 5 dakkada bi acikiyorum .. cok kötü .. tutamiyorum kendimi ..
gecen gün bi elimde cikolatali puding bi elimde peynirli cips biberli sos la yiorum bi de arada cay iciyorum.. igrencimmmmmmmm

canım ii gidiyordun ilk aylarda almamıştın toplamda ii ama iki haftada biraz fazla nasıl aldın bence bi yanlışlık vardır haftada 500 gr alman normal yani 3 kg fazladan almışın onu da ilk aylarda almadığın ve verdiğin kilolardan say canını sıkma bundan sonra dikkat edersin cnm son 3 ay kaldı toplamda fazla almazsın artıka.s.

52 yada 53 kiloydum hamile kaldığımda. 64 kilo olmuşum şuan. doktorum olabilir sıkma cannı diyo.. ekmeği azaltırsan sorun kalmaz dedi... ama bende kendime baktığımda çok kilo aldığımı düşünmüyorum görüntü olarak yani. bi göbeğim var bide memeler işte:))

47 kiloydum 6. ayım bitti şuan 56 kiloyum .bende son 2 ayda 3er kilo aldım ki dikkat etmeme rağmen.Umarım son aylardada bu kadar hızlı kilo almam ...

selam.ben kilolu hamile kaldığım için çok dikkat ediyorum 78 - 79 arası hamile kaldım şuan 82 yim son iki aydır hiç kilo almamışım bebeğimin kilosuda çok iyi çıktı kilo almamamın sebebi çok yürüyüş yaptım birazda ondan galiba.kilo almadığım için doktor tebrik bile etti :)

ben bu ay iki kilo almışım .. toplamda 6 kilo ettimayy kafayı yiycem zaten kilolu başlamıştım 79 kiloyla başlamıştım

ben bu ay 2.5 kilo almışım toplamda 7 kilo ettim doktor ekmek ve hamurişi yasak dedi çünkü bebişimde nerdeyse 1 kilo olmuş doktor dikkat et bebeğimiz obez olmasın dedi

ooo süpermiş, bende tebrik ederim canım umarım böyle devam edersin...

ben ayın 3ünde sağlık ocağına gitmiştim 60 kiloydum.hala 60 kiloyum.bu aralar hiç almadım.ama toplamda 18 kilo aldım.hamile kaldığımda 42 kiloydum.bu hızla 25 kilo alırım diyodum ama bakalım nolcak.

bende haftada 1 kılo alanlardanım ( bu aralar dikkat ediyorum ama yıne kılo almışım.bakalım 25 kıloyu bende göze aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…