laz kızı merhaba,
temmuz anneleri olarak bizler bir liste hazırladık, bebişlerin doğum günlerini ve cinsiyetlerini ve kaç temmuz anniş hamiş adayı bulunduğuna dair bir fikir edinmek için.
gördüğüm kadarı ile sen de benimle aynı gün görünüyorsun, 24 temmuz değil mi?o yüzden dikkatimi çektin:)
istersen sen kendini kaydettir derim, şu ana kadar 88 kişi olduk...
topic zaten kendini belli ediyor: 'temmuz anneleri bir liste yapalım, ne dersiniz' dir....
canım merak etme ben 69 kiloydum hamilelik öncesi son 1.5 yılda zaten 8-9 kilo almıştım kilo kontenjanımı hamilelik öncesi kullandım yani o yüzden sakın benle kıyaslama kendini...bende normalde maksimum 58-60 kiloydum şimdi 73 olduğunu düşününce aynı sayılır aldığımız kilolar:roflol:
hic merak etme arzu-elacım
bende sana eslik eden temmuz annelerinden biriyim
10 kilo aldım
hatta giidp tartılsam 11 de olmus olabilir an be an yukseliyorum cunku ..
hedefim 90 kilo olmak :)))
BEN 53 KİLOYLA BAŞLADIM ŞİMDİ 65 KİLOYUM.HAYIRLISI ARTIK SONRA VERİRİZ
evet canım veririz elbet resimdeki gibiyse son halin gayet zayıf görünüyosun takma kafana kiloları bende bi aralar 50li kilolardayım inşallah doğumdan sonra gene o kilolara dönerim şakkıdı
iki haftada 4 kilo almi$im !!!!!!!!!! cok mu?? normalmi?? ben soktayimda ..
hamile kaldigimdan beri toplam 6 kilo almis oluyorum .. genelinde bakarsak normal ama son iki haftada aldigimi hatta kilolarin tümünü son bir ay da aldigimi düsünürsek cok .. ayy bisey diin bana((
iki ay böyle devam edersem yandimmm
iki haftada 4 kilo almi$im !!!!!!!!!! cok mu?? normalmi?? ben soktayimda ..
hamile kaldigimdan beri toplam 6 kilo almis oluyorum .. genelinde bakarsak normal ama son iki haftada aldigimi hatta kilolarin tümünü son bir ay da aldigimi düsünürsek cok .. ayy bisey diin bana((
iki ay böyle devam edersem yandimmm
selam.ben kilolu hamile kaldığım için çok dikkat ediyorum 78 - 79 arası hamile kaldım şuan 82 yim son iki aydır hiç kilo almamışım bebeğimin kilosuda çok iyi çıktı kilo almamamın sebebi çok yürüyüş yaptım birazda ondan galiba.kilo almadığım için doktor tebrik bile etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?