no panik kizlar!!! sanirim en $i$ko temmuz annesi benim su anda 89 kilo olmusum :roflol: aglasam mi gülsem miiiiiiii
no panik kizlar!!! sanirim en $i$ko temmuz annesi benim su anda 89 kilo olmusum :roflol: aglasam mi gülsem miiiiiiii
CANIM SEN DEĞİLSİN MERAK ETME BEN 90 KİLOYUM AMA SON 1.5 AYDIR AYNIYIM ALLAHA ŞÜKÜR DAHA ALMAMIŞIM DOKTOR DİKKAT ET DEDİ EN FAZLA AYDA 1 KİLO AL DEDİ.GEÇEN HAFTA GİTTİM YİNE AYNIYIM HİÇ ALMAMIŞIM ÇOK SEVİNDİM YAA.AMA BAKTIM HEMEN YELKENLERİ SUYA İNDİRİYORUM BİRAZ KENDİME ÇEKİ DÜZEN VERDİM.YİNE DİKKAT ETMEM LAZIMMa.s.
ay şimdi kıloları biz almıyoruzki bebişler alıyor :))))))))))))))))) diye kandırıyorum kendimi :)))))999
U2rem Canim Dondurma Yalayanlari Koydun Oraya Canim Dondurma çekti Napicam Ben şimdi Yaaa
U2rem Canim Dondurma Yalayanlari Koydun Oraya Canim Dondurma çekti Napicam Ben şimdi Yaaa
canım etkin emzirmeyle vericez inşallah eğer doğru beslenir ve bebekelirimizde güzel güzel emerse 8. ayda eski kilolarımıza dönerizkızlar dun akşam yatarken şöyle bir baktım da baldır bacak almıs basını gitmiş...hani sadece göbekten alsak tamam bebek alıyor diyeceğimde...aldıgım her kilo vucuduma eşit dağılıyor...akşamdan beri kendime sinir oldum ama yapacak bişide yok....bişiler yeme krizi gelince kendimi tutamıyorum...
buarada bende dondurma istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?