kızlar kaç kilo aldınız

no panik kizlar!!! sanirim en $i$ko temmuz annesi benim su anda 89 kilo olmusum :roflol: aglasam mi gülsem miiiiiiii

canım doğumdan sonra topiği kızlar kaç kilo verdiniz diye takvimleri de kilo takibi olarak değiştiririz veririz bir bir kiloları inşallah....:dance::dance::dance::teytey::dance::dance::dance:

birer birer zor gider bu kilolar ya hayırlısı artık:roflol::roflol::roflol:

85 le baslamistim zaten :)
ee artik kilo takvimiyle devam ederiz ..
kilolarimi simdilik cok fazla kafama takmiyorum ama bidahaki yaz a kadar evlendigim kilo ya yani 60 a dönmezsem sinirlerim cok bozulacak..

:hooray:Kizlar benim kadar kilo alan olamaz aranizda ,ben zaten kilolu kaldigim icin(süpriz oldu hamileligim)hayatimda ilkkez bu kiloya ciktim :uhm: ve cok rahatsiz oluyorum.:çok üzgünüm:Su ana kadar 13 kilo aldim ve yerimden kalkamiyorum.:1no2:Son üc ayi düsüne miyorum ALLAH yardimcimiz olsun:sm_confused:. ilk hamileligimde 72 ile dogum yaptim,ikincide 86 ile simdi 88 kiloyum sırnaşık şeysırnaşık şeyHEDEF 100 sırnaşık şeysırnaşık şeyolacak galiba........hayirlisi

no panik kizlar!!! sanirim en $i$ko temmuz annesi benim su anda 89 kilo olmusum :roflol: aglasam mi gülsem miiiiiiii

CANIM SEN DEĞİLSİN MERAK ETME BEN 90 KİLOYUM AMA SON 1.5 AYDIR AYNIYIM ALLAHA ŞÜKÜR DAHA ALMAMIŞIM DOKTOR DİKKAT ET DEDİ EN FAZLA AYDA 1 KİLO AL DEDİ.GEÇEN HAFTA GİTTİM YİNE AYNIYIM HİÇ ALMAMIŞIM ÇOK SEVİNDİM YAA.AMA BAKTIM HEMEN YELKENLERİ SUYA İNDİRİYORUM BİRAZ KENDİME ÇEKİ DÜZEN VERDİM.YİNE DİKKAT ETMEM LAZIMMa.s.

ay kızlar ya ne olacak bu halımızzz allah kolaylık versın hepimizee teemmuz ayında halımız ne olacak bılmıyorummmm

İYİ AKŞAMLAR.ARKADAŞLAR MORALİNİZİ BOZMAK İSTEMEM AMA EĞER NORMAL DOĞUMDA ISRARLI İSENİZ KİLO ÇOK BÜYÜK SORUN OLUR SİZİN İÇİN YANİ ZORLANIRSINIZ DİKKAT EDİN BENCE HATTA BİR DİYETİSYENDEN ÖRNEK GEBELİK DİYET LİSTESİ İSTEYEBİLİRSİNİZ.

BİRDE SON AYLARIMIZ ÇOK SICAKLARA DENK GELİYOR NEFES ALMAKTA BİLE ZORLANIRSINIZ BEN İLK DOĞUMUMU 90 LA BİTİRMİŞTİM EKİM KASIM AYINDA BİLE ZOR NEFES ALIYORDUM TECRÜBE KONUŞUYOR YANİ VÜCUDUNUZDAKİ AĞIRLIKLARDAN HİÇ BAHSETMİYORUM BİLE ŞİMDİLİK :1no2:

AMA LAF ARAMIZDA TEMMUZ HAMİLELERİ OLARAK HEPİNİZİN TOMBİŞ OLDUĞUNU BİLMEK BENİ SEVİNDİRDİ BENDE TEK KİLOLU BENİM ZANNEDİYORDUM:icecream:

salı günlerini çoook seviyorum 29. haftamızı da doldurmuş bulunuyoruz hayırlısıyla 30lu haftalara gelseydik... ben de dün tartıldığımda 74 düm bgn 73,5 sanırım 1 aydır kilo almıyorum yada az aldım 500 gr kadar...toplamda ise 4,5 kg aldım:teytey::teytey::teytey:
artık son 10-11 hafta bakalım nasıl bitireceğim hamileliği sanırım maksimum 78 le bitiririrm gibime geliyor hayırlısı....sengözlerimebaksanab

bende 60-61 arası hamile kaldım şimdi 66 olmuşum oysaki ben 18-23 yaş arası hep 50-55 arası gezinirdim.çok almadım gerçi ama yinede aynaya bakınca rahatsız oluyorum.kendimi hüsmen ağa gibi hissediyorum senağlama

ay şimdi kıloları biz almıyoruzki bebişler alıyor :))))))))))))))))) diye kandırıyorum kendimi :)))))999

ay şimdi kıloları biz almıyoruzki bebişler alıyor :))))))))))))))))) diye kandırıyorum kendimi :)))))999

süper vallla:teytey::teytey::teytey: birde nisan annelerinin sayfasında verdikleri kiloları görünce insanın evi damı yiyesi geliyo:icecream::icecream::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Evet Kizlar çok Kendinizi Kasmayin Ama çokta Abartmayin Kizartma Hamur Işi Falan Tatli Uzak Duralim Bunlardan Artik Bunlari Yapipta Yine Kilo Aliyosak Yapicak Bişey Yok Doğumdan Sonra çatir çatir Veririrz Inşallah.valla Hiç Dikkat Etmiyodum Ve Habire Aliyodum şimdi Dikkat Etmeye çalişiyorum Ve 2 Aydir Ayni Kilodayim.ama Tabi Kilom çok Yüksek Olunca 2 Ay Bile Beni Tatmin Etmiyor

U2rem Canim Dondurma Yalayanlari Koydun Oraya Canim Dondurma çekti Napicam Ben şimdi Yaaa

canım ya bende yazarken dondurma düşünüyordum valla havalar da pek sıcak burda simgeleri de görünce dayanamadım ekledim sanal olarak idare etcez artık tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

kızlar dun akşam yatarken şöyle bir baktım da baldır bacak almıs basını gitmiş...hani sadece göbekten alsak tamam bebek alıyor diyeceğimde...aldıgım her kilo vucuduma eşit dağılıyor...akşamdan beri kendime sinir oldum ama yapacak bişide yok....bişiler yeme krizi gelince kendimi tutamıyorum...

buarada bende dondurma istiyorum...

bende tek kilolu hamile benim sanıyodumm .. ayy benden olan çokmuş sevinmedinm dersem yalan olurrr :icecream: :icecream: bu arada dün yedim bugün öksürüyorum:roflol:

canım etkin emzirmeyle vericez inşallah eğer doğru beslenir ve bebekelirimizde güzel güzel emerse 8. ayda eski kilolarımıza döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…