valla benimde bacaklarımm şişkoladıı( ay hafsacım sen yine iyi almışın ben 66 yla başladım şimdi 82 yimm ya ben napıyımm (( ama boyum 182 lülülülülülü:))))
valla benimde bacaklarımm şişkoladıı( ay hafsacım sen yine iyi almışın ben 66 yla başladım şimdi 82 yimm ya ben napıyımm (( ama boyum 182 lülülülülülü:))))
canım o boyda okilo kendini göstermezki ...ben kendi adıma konuşiim 160. da 85 i düşün bide .. haline şükret ..tamam sen bu topiğe bi daha yazma kilonu boyunu :roflol::roflol:komplekse sokma bizi:roflol:
canım maşallahın var benim boyum da 1.68 kendimi uzun zannediyordum:roflol::roflol::roflol: eminim o boyla kiloları göstermiosundur ve rahat rahat verirsin doğumdan sonra merak etme...
bu arada bebişinin gelişimi nasıl dr bana şimdi 1.80 lik bir anneyle (tabi babaların uzun olması da önemli ) 1.50 lik bir annenin bebeklerini kıyaslamak saçma olur demişti genetik faktörlerde önemli bu konuda ondan merak ettim seninkini
evet canım benim doktorumda öyle soyledi.bizim bebişimiz biraz iriceymiş ee babasıda 1 85uzun olacağını soylemişti..ya Allahım öyle güzel yaratmışki insanı herkesin kendi özelliklerine göre
canım o boyda okilo kendini göstermezki ...ben kendi adıma konuşiim 160. da 85 i düşün bide .. haline şükret ..tamam sen bu topiğe bi daha yazma kilonu boyunu :roflol::roflol:komplekse sokma bizi:roflol:
lülülülülülü ay kılo göstermiyoda biraz kocaman duruyorum sadcejeyyar normal standartların üstünde olduğum için.. yazmayımmı boyumu kılomuu :çok üzgünüm:
benim eşim de uzunca biraz 1.95 dr. kızımın boyu uzun olcak diyo kilosu normalmiş ama. heralde boy konusunda babasına benzeyecek hayırlısıylaa.s
bana çekmediği kesin:roflol::roflol::roflol:
yok canım işin espirisi o ..istediğin gibi ya z kilonuda boyunuda.. maşallah bebişinede.. benim kızların biri bana biride babaya çekmiş ..inşallah buda babaya çeker .uzun olur onun gibi..güzelliğinide benden :roflol: :roflol:
ay nurcancımm valla uzun boylu olmak iyide dedim ya boyuma göre bişey bulamıyorumm senağlama deli oluyorumm işte bu sene moda olduda kısa pantolon giyiyorumm :roflol::roflol:
u2remcim sen kaç boyundasın eşin bukadar uzunsa :1shok: ay uzun boylu olmakta bir yönden iyi bir yönden kötüsenağlama hamillelik filan bulamadım kendimeehepsi kısacık kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?