kızlar kaç kilo aldınız

ay ben dikkat ediyodum yediklerime ben yıne kılo almışımda bebişimin kılosu düşmüş.2 hafta öndeydik şimdi haftasıyla gidiyomuşuz.tabii babası duyunca ağlıcaktı adam yaa...

bende kılolu hamıle kaldım 72 ile hamıle kaldım sımdı 84 çok aldım abarttım ilk aylar tabı sımdı dıkkat edıyorum ne yapalım dogumdan sonra verırız artık yarısırız kım ne kadar verdı dıe

ben daha önce diyet topiğindeydim .. baya motivasyon oluyo kızlar .. bide metabolizma canlandırıcı tariflerde var pc ye kaydettim .. doğumdan sonra başlayacam hemen .. sizede yazarımmm ...

temmuz anneleri olarak bu baslık altındada diyet yaparız...hem birbirimizin dilinden anladıgımız için dahada yardımcı oluruz...inşallah bizde dogumdan eve döndugumde butun kilom gitmişti diyenlerden oluruz...

valla benimde bacaklarımm şişkoladıı ( ay hafsacım sen yine iyi almışın ben 66 yla başladım şimdi 82 yimm ya ben napıyımm (( ama boyum 182 lülülülülülü:))))

valla benimde bacaklarımm şişkoladıı ( ay hafsacım sen yine iyi almışın ben 66 yla başladım şimdi 82 yimm ya ben napıyımm (( ama boyum 182 lülülülülülü:))))

canım maşallahın var benim boyum da 1.68 kendimi uzun zannediyordum:roflol::roflol::roflol: eminim o boyla kiloları göstermiosundur ve rahat rahat verirsin doğumdan sonra merak etme...

bu arada bebişinin gelişimi nasıl dr bana şimdi 1.80 lik bir anneyle (tabi babaların uzun olması da önemli ) 1.50 lik bir annenin bebeklerini kıyaslamak saçma olur demişti genetik faktörlerde önemli bu konuda ondan merak ettim seninkini

canım o boyda okilo kendini göstermezki ...ben kendi adıma konuşiim 160. da 85 i düşün bide .. haline şükret ..tamam sen bu topiğe bi daha yazma kilonu boyunu :roflol::roflol:komplekse sokma bizi:roflol:

canım o boyda okilo kendini göstermezki ...ben kendi adıma konuşiim 160. da 85 i düşün bide .. haline şükret ..tamam sen bu topiğe bi daha yazma kilonu boyunu :roflol::roflol:komplekse sokma bizi:roflol:

meraklıcım aynen hocama katılıyorum:teytey::teytey:
biz ne yapalım 1.62 boyla...

evet canım benim doktorumda öyle soyledi.bizim bebişimiz biraz iriceymiş ee babasıda 1 85 uzun olacağını soylemişti..ya Allahım öyle güzel yaratmışki insanı herkesin kendi özelliklerine göre

evet canım benim doktorumda öyle soyledi.bizim bebişimiz biraz iriceymiş ee babasıda 1 85 uzun olacağını soylemişti..ya Allahım öyle güzel yaratmışki insanı herkesin kendi özelliklerine göre

benim eşim de uzunca biraz 1.95 dr. kızımın boyu uzun olcak diyo kilosu normalmiş ama. heralde boy konusunda babasına benzeyecek hayırlısıylaa.s

bana çekmediği kesin:roflol::roflol::roflol:

lülülülülülü ay kılo göstermiyoda biraz kocaman duruyorum sadcejeyyar normal standartların üstünde olduğum için.. yazmayımmı boyumu kılomuu :çok üzgünüm:

lülülülülülü ay kılo göstermiyoda biraz kocaman duruyorum sadcejeyyar normal standartların üstünde olduğum için.. yazmayımmı boyumu kılomuu :çok üzgünüm:

yok canım işin espirisi o ..istediğin gibi ya z kilonuda boyunuda.. maşallah bebişinede.. benim kızların biri bana biride babaya çekmiş ..inşallah buda babaya çeker .uzun olur onun gibi..güzelliğinide benden :roflol: :roflol:

benim eşim de uzunca biraz 1.95 dr. kızımın boyu uzun olcak diyo kilosu normalmiş ama. heralde boy konusunda babasına benzeyecek hayırlısıylaa.s

bana çekmediği kesin:roflol::roflol::roflol:

u2remcim sen kaç boyundasın eşin bukadar uzunsa :1shok: ay uzun boylu olmakta bir yönden iyi bir yönden kötüsenağlama hamillelik filan bulamadım kendimee hepsi kısacık kafamçokkarıştı

ay nurcancımm valla uzun boylu olmak iyide dedim ya boyuma göre bişey bulamıyorumm senağlama deli oluyorumm işte bu sene moda olduda kısa pantolon giyiyorumm :roflol::roflol:

ay nurcancımm valla uzun boylu olmak iyide dedim ya boyuma göre bişey bulamıyorumm senağlama deli oluyorumm işte bu sene moda olduda kısa pantolon giyiyorumm :roflol::roflol:

herşeyin ayrı bi güzelliği var sen şimdi doğumdan sonra manken gibi salınırsın canım .. şu bi iki ayıda geçirelimm ....ben hala hamilelik giymiyorum lülülülülülü geçensene 90 lı kilolardaydım .. onun için hala kıyafetlerim oluyo .. görende anlamıyo zaten .. öncedende kilolu olduğum için ayy yine almışsın diyolar :roflol::roflol:

u2remcim sen kaç boyundasın eşin bukadar uzunsa :1shok: ay uzun boylu olmakta bir yönden iyi bir yönden kötüsenağlama hamillelik filan bulamadım kendimee hepsi kısacık kafamçokkarıştı

canım benim boyum 1.68 eşimle aramızda nerdeyse 30 cm fark var ben kısa değilim aslında eşim uzunjeyyarjeyyarjeyyar bu onun sorunu :roflol::roflol::roflol:

bende 1.64 boyundayım kızlar o yuzden bellı oluyo kılolar bacaklarıma cok aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…