kızlar kaç kilo aldınız

ay inşallah veririzde kıloları eski çıtır hallerimize dönerizzz :)))) :roflol:

eski çıtır hallerimiz he harbiden eskide kalmış o haller bide eski resimlerdeKötü Kazen bu arada gelincik cidden ne zayıflık bu bööle maşallah bizim çıtır diye bahsettiğimiz kilolardasın sen şu anda :dance::dance::dance:

teşekkür kızlar...
ama ben oldum olası en yüksek kilodayım bu kiloya ilk defa çıktımmm
benim bünye hızlı çalışıyo heraldeee :))))))))))))))))))))))))))))

gelincik bende senin gibiyim
ama memnunum şimdi halimden.ilk defa bu kadar kilolu görüyorum kendimi
60 kiloyum.hatta doğumdan sonra bile vermeyim diyorum.böyle ii oldu.
önce çok zayıftım 42 kiloydum..

gelincik bende senin gibiyim
ama memnunum şimdi halimden.ilk defa bu kadar kilolu görüyorum kendimi
60 kiloyum.hatta doğumdan sonra bile vermeyim diyorum.böyle ii oldu.
önce çok zayıftım 42 kiloydum..

canım banada böyle daha güzel oldun diyolar..
elin yüzün toplandı diyolar ama ne bilimm
kız böylee kalırsam bütün alt gurup ( pantolan etek) değiştirmem gerk hepsi 36 beden
ama sen gerçekten çok zayıfmışsın ben 52 ile hamile kaldım şimdi 58 kiloyum

yaaa sizler zaten zayıfmışsınız ne güsel bende 59 kiloyla hamile kaldım şimdi 67 kiloyum inş. kendim fazla almam ..aldığım kilolar bebeğime yarar inş...bu temennim hepimiz için

bende tarihimde ilk kez bukadar kilo aldım.70i gördüm valla.60 ile kaldım şuanda 70.5 kiloyum.amaaaannnn tadını çıkarayım diyorum millet aa çiğdem yanaklara bak felan diyoya milleti bozasım geliyo.yalancı bi gülücük oturtuyom yüzüme.hı hı hı
öff napıyım yaa durduramıyorum bu gidişle 78le felan doğururum.

ahhhhh ahhh...
nerde o eski halim...55li kilolarda oldugum zamanlar...doğum yapıncada çok zor o kiloları görmek...bide yaza 2-3 tane dugun var...bundan sonra çok almasam bari

canım 10 kilo fazla degilmi bencede durdurmaya calış kendini sakın 78 olurum diye düşünme valla cok bile almışsın artık yediklerini dikkat et bence yoksa senin icin cok zor olucak Şeniz

ahhhhh ahhh...
nerde o eski halim...55li kilolarda oldugum zamanlar...doğum yapıncada çok zor o kiloları görmek...bide yaza 2-3 tane dugun var...bundan sonra çok almasam bari

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben sanırım bu konuda şanslıyım tüm dügünleri hamişligim sırasında cıkardım yaza dügün yok olsada sanırım gidemem olsa zaten şimdiden haberim olurdu bir işte mayısta dügün var teyzemin oglunun ondada kendime güzel bir hamiş kıyafetti alıcam hamiş olup salına salına dügünde gezmek ayrı bir keyifmiş ayy dogumdan sonra olsaydı o dügün cıldırdırdım o kilolarla kafamçokkarıştı

evet hami$ken kilolarda sorun yokk.. kimse bise diyemio .. diyet yap felan diyemiyo yani :)))
hatta bana sakin diyet yapma falan diolar .. hehehe ama dogurduktan sonra ..
masallah yerine .. yuh artik diyet yap diicekler :roflol:

canım 10 kilo fazla degilmi bencede durdurmaya calış kendini sakın 78 olurum diye düşünme valla cok bile almışsın artık yediklerini dikkat et bence yoksa senin icin cok zor olucak Şeniz

aslında biliyomusun adasu bişey yemiyorum zaten öle tatlı seven biri değilim.et sevmem. öle kebapmış bilmem ne.çayıma şeker dahi atmıyorum.ama anlamıyorum valla alıyorum.çokta hareketliyim.sabahtan akşama kadar fırıl fırıl ortalıktayım.ama bende polikistik over rahatsızlığı vardı.tedavi gördüm gebelik için.hormon hapları felan şişirdi beni.doğumdan sonra 70e düşsem çok rahat veririm fazlaları.çünkü boyumda 170 öle göze batmıyo yani.ama diyorumya ben yüzden aldım sanki.amaaann adasu millet 20_30kilo alıyo ben dert etmiyorum napıyım alıyorum elimde değil.

ya kızlar takmayın kiloları kafaya.. Doğumdan sonra veririz. Toplam 16,5 kilo aldım. Dahada şimdiden sonra alacağım.. Ama hiç kafama takmıyorum. 2009 yaza kadar vericem diye söz verdim kendime. Zaten bendede kilo durmaz. Yiyin kızlar can boğazdan gelir...

ayy bende hamile kalmadan önce adet düzensizligi vardı hormon ilacları aldım ve şişirdiler beni ve ben öyle hamile kaldım 75 kiloyla şimdi 80 kiloyum hamileligim boyunca 5 kilo aldım aslına bakarsan ben hic umursamıyorum ama sanırım piskolojik bide doktorum sakın kilo alma dedi dikkat et dedi 5 kilo aldıgım icin sonra doktora gittigim 8 haftadır kilo almıyorum almıycam dedim ama hicte kısıtlamadım yiyceklerimi hani kilo alırım diye canım ne cektiyse yedim hergün dondurma yiyorum kışında yedim canım tatlı cekerse yapar yerim bugün un kurabiyesi yaptım mesela dolap kutu kutu dondurma dolu et fazla yemem ama canım cekerse iskender kebap ve icli köfteyede hayır demem naniknanik

Valla Adasucum Bencede Her şeyden Yemek Lazim Kasmamak Lazim Yani. En Iyisini Yapiyon. Bende Senin Gibi Ne Bulduysam Aklima Ne Geldiyse Yiyorum. Hele Ekmek.. Hiç Bir şeyden Kasmadim.. üstelik Iki Kişilik Yiyorum. Ikişer Porsiyon. Kepekli Ekmekle Yada Ekmeksiz Benim Karnim Doymaz Zaten

ben işte iki porsiyon yiyemiyorum canım bir tabak yemegi bile az cok yavaş yavaş yiyorum ben hamileligimden öncede tam tahılı kepek ekmegi yerdim halada öyle yiyorum normal ekmek yiyemiyorum sevmiyorum ama her istedigimden canım ne cekerse alıyorum yapıyorum yiyorum damak zevkimden ödün veremiyorum :teytey:

walla bende cok sismanladım iki hafta önce 10 kilo almıstım simdi 12 13 oldu sanırım
hamile kalmadan oncede almıstım
83 84 kilo falanım simdi
evlendigimde 60 kiloydum (((

ahhhhhh ahh bende 60 kiloydum :çok üzgünüm:
seneye bu zamanlar kan kardesim evleniyo.. evlenen son arkadasim o.. yani ondan sonra evlenecek arkadasim kalmicak ve ben kirmizi dar bir elbise giymek istiyorum .. begendigim bi model var kafamda.. seneye kadar zayiflayip o elbiseyi giyemezsem kendimden nefret edicem klava:

hidennısko ben ayın 11de 83dum sımdı ne oldum bılmıyorum mayıos 11 de bellı olur ne kadar aldıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…