ay inşallah veririzde kıloları eski çıtır hallerimize dönerizzz :)))) :roflol:
gelincik bende senin gibiyim
ama memnunum şimdi halimden.ilk defa bu kadar kilolu görüyorum kendimi
60 kiloyum.hatta doğumdan sonra bile vermeyim diyorum.böyle ii oldu.
önce çok zayıftım 42 kiloydum..
ahhhhh ahhh...
nerde o eski halim...55li kilolarda oldugum zamanlar...doğum yapıncada çok zor o kiloları görmek...bide yaza 2-3 tane dugun var...bundan sonra çok almasam bari
canım 10 kilo fazla degilmi bencede durdurmaya calış kendini sakın 78 olurum diye düşünme valla cok bile almışsın artık yediklerini dikkat et bence yoksa senin icin cok zor olucak Şeniz
aslında biliyomusun adasu bişey yemiyorum zaten öle tatlı seven biri değilim.et sevmem. öle kebapmış bilmem ne.çayıma şeker dahi atmıyorum.ama anlamıyorum valla alıyorum.çokta hareketliyim.sabahtan akşama kadar fırıl fırıl ortalıktayım.ama bende polikistik over rahatsızlığı vardı.tedavi gördüm gebelik için.hormon hapları felan şişirdi beni.doğumdan sonra 70e düşsem çok rahat veririm fazlaları.çünkü boyumda 170 öle göze batmıyo yani.ama diyorumya ben yüzden aldım sanki.amaaann adasu millet 20_30kilo alıyo ben dert etmiyorum napıyım alıyorum elimde değil.
Valla Adasucum Bencede Her şeyden Yemek Lazim Kasmamak Lazim Yani. En Iyisini Yapiyon. Bende Senin Gibi Ne Bulduysam Aklima Ne Geldiyse Yiyorum. Hele Ekmek.. Hiç Bir şeyden Kasmadim.. üstelik Iki Kişilik Yiyorum. Ikişer Porsiyon. Kepekli Ekmekle Yada Ekmeksiz Benim Karnim Doymaz Zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?